Studentský účet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19131
20.9.12 09:39
@Žirafátko píše:
@alenka84 já mám normální u Mbanky, ale nic platím (asi mám ten dostatečný obnos), potom mám klasický u KB (to je děs, ale je potřeba) a potom podnikatelský u Unicerdit a tam jsou ty poplatky masakrální :lol:takže mi z toho ta mbank vycházela nejlíp :)

však já taky nic neplatím, mám mBank :) Výběry z bankomatu jsou jeden zdarma při platbě kartou nad 2000 měsíčně, 3 zdarma nad 4000 měsíčně, což nemám problém splnit :) Ale třeba student co na účet dostává jen kapesné možná už jo…těžko říct :nevim: Jinak mBank je fajn, o tom žádná, i když spořící účet stojí za prd s těmi jejich úroky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.9.12 09:43

@alenka84 no a třeba fio nemá žádné podmínky pro účet a výběry zdarma. Takže pro studenta ideální.

• Citovat
  • Upravit
17014
20.9.12 09:43
@Žirafátko píše:
Jsem pro klasický účet u Mbank (Fio, Zuno). Limit tam můžeš dát taky (jestli jde o tohle) jinak nechápu k čemu studentský účet :)Pokud bude chtít platit přes net, tak třeba Maestro karta je mu na nic :nevim:

Ale mbanka nenabízí účty promladší 18 let pokud se nepletu ne? :think: Fio ano, ale se zákonným zástupcem a zuno snad taky účty osobám mladším 18 let nemá, ale tam si jista nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
20.9.12 09:48

@monika32 pokud vím tak nabízí, akorát se to nejmenuje studentský :nevim:
ale to už se zavrhlo kvůli poplatkům za výběr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
20.9.12 09:49
@monika32 píše:
Ale mbanka nenabízí účty promladší 18 let pokud se nepletu ne? :think: Fio ano, ale se zákonným zástupcem a zuno snad taky účty osobám mladším 18 let nemá, ale tam si jista nejsem

Tak to nevím, já v 17 jsem nevěděla, co to takovej účet vlastně je :mrgreen: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
18.8.24 08:40

Bonusy ke studentskému účtu

Obnovuji diskusi :)
Chci založit studentský/ případně i pro druhé dítko dětský/ účet.
Porovnání si umím najít. Teď má otázka směřuje k aktuálním bonusům. Zaznamenali jste? Kde co ' navíc " nabízí? Za založení, za stažení app apod? Já zatím jen českou spořitelna. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat