Studentský účet
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Žirafátko píše:
@alenka84 já mám normální u Mbanky, ale nic platím (asi mám ten dostatečný obnos), potom mám klasický u KB (to je děs, ale je potřeba) a potom podnikatelský u Unicerdit a tam jsou ty poplatky masakrálnítakže mi z toho ta mbank vycházela nejlíp
však já taky nic neplatím, mám mBank
Výběry z bankomatu jsou jeden zdarma při platbě kartou nad 2000 měsíčně, 3 zdarma nad 4000 měsíčně, což nemám problém splnit
Ale třeba student co na účet dostává jen kapesné možná už jo…těžko říct
Jinak mBank je fajn, o tom žádná, i když spořící účet stojí za prd s těmi jejich úroky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alenka84 no a třeba fio nemá žádné podmínky pro účet a výběry zdarma. Takže pro studenta ideální.
- Citovat
- Upravit
@Žirafátko píše:
Jsem pro klasický účet u Mbank (Fio, Zuno). Limit tam můžeš dát taky (jestli jde o tohle) jinak nechápu k čemu studentský účetPokud bude chtít platit přes net, tak třeba Maestro karta je mu na nic
Ale mbanka nenabízí účty promladší 18 let pokud se nepletu ne?
Fio ano, ale se zákonným zástupcem a zuno snad taky účty osobám mladším 18 let nemá, ale tam si jista nejsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 pokud vím tak nabízí, akorát se to nejmenuje studentský ![]()
ale to už se zavrhlo kvůli poplatkům za výběr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@monika32 píše:
Ale mbanka nenabízí účty promladší 18 let pokud se nepletu ne?Fio ano, ale se zákonným zástupcem a zuno snad taky účty osobám mladším 18 let nemá, ale tam si jista nejsem
Tak to nevím, já v 17 jsem nevěděla, co to takovej účet vlastně je
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bonusy ke studentskému účtu
Obnovuji diskusi ![]()
Chci založit studentský/ případně i pro druhé dítko dětský/ účet.
Porovnání si umím najít. Teď má otázka směřuje k aktuálním bonusům. Zaznamenali jste? Kde co ' navíc " nabízí? Za založení, za stažení app apod? Já zatím jen českou spořitelna. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit