Jak to chodí v Kooperativě?

2351
11.9.12 09:42

Jak to chodí v kooperativě?

Je tu někdo kdo pracuje v kooperativě, nebo má zkušenosti jak to tam chodí? Dnes mi přišel vyrozumívací dopis o pracovním úraze, byla jsem doma 7 měsíců a na ortopedické operaci. Samozřejmě mi zkrouhli body, na nějakých 60 8o za frakturu laterárního kondylu tybie a discizi pliky, s tím že míru trvalých následků nelze zatím odhadnout. No a dnes mi v dopise přišlo, že dostanu za 60bodů 7200kč a nic víc k tomu. Tak jsem hned volala na pojišťovnu, že mi v práci řekli i o doplacení ušlé mzdy, přoč mám teda jen peníze za ty body. Tam jsem se dověděla, že to doplacení mzdy oni budou ještě nějak posuzovat, jestli bylo nutné tak dlouho marodit, nebo něco podobného. No jsem jako v jiříkově vidění, protože celá léčba úrazu nebyla nijak veselá. Nejdříve první ortoped mi řekl, že mám mít jen nohu v klidu, že na poškození kloubu jsem mladá, po třech týdnech pěkných bolestí jsem teda našla jiného, udělal mi rtg, prý v pořádku, ale dal mi ortézu, léky a že počkáme. S šílenýma bolestma jsem se dostala na neurologii, odsud na MR a pak už to vzalo rychlý spád k operaci, měsíc o berlích, a za další tři po rehabkách do práce. Nikterak jsem PN nenatahovala, tak uplně nechápu co se řeší. Nemáte někdo zkušenosti? Nebo aspoň tip jak to zdárně vyřešit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11
11.9.12 21:39

Takhle se to špatně posuzuje musel bych vidět smlouvu, odkud jdte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
12.9.12 08:07

@zdenek12 Zlín, ale smlouvu nemám, tu má zaměstnavatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
1.11.12 01:21

Trvalé následky se řeší až po roce, do té doby je to tělesné poškození úrazem. Úplně jsem nepochopil, jestli je problém s nízkým „ohodnocením“ poškození od lékaře, nebo s neplacením za ušlou mzdu.
Pokud byl jen pojištěný úraz, nikoli třeba pracovní neschopnost, tak se plní dle pojistné částky a stupně poškození.

Ale tohle je už práce likvidátora a to já nejsem. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.1.17 18:46

Ahoj, není tady někdo kdo pracuje v Kooperativě nebo má Kooperativu a stalo se mu něco podobného? Volala mi dnes nějaká paní, prý z Kooperativy že se se mnou chce sejít kvůli toho že údajně nevyužívám bonusy ohledně pojištění a bla bla bla. Řekla jsem jí, že si ještě zavoláme, ale nechce se mi scházet s někým cizím jen tak a mimo pobočku. Je možné, že mi opravdu chce něco nabídnout? Nebo to je klasický dealer co mě chce nalákat na další smlouvu? Díky za radu, do pojišťovny jsem se teď už nedovolala.

• Citovat
  • Upravit
11559
19.1.17 19:30

Pravděpodobně přistane na stole balíček „Dopravní nehody“. Za opravdu nízkou částku je tam riziko smrti, trvalých následků a pobytu v nemocnici- vše při dopravní nehodě. Dále asi padne na stůl informace, že kdyby se zvýšilo pojistné, tak si člověk může odepsat víc z daní. Takhle to nadělám, je to jen můj odhad. Každopádně je to cesta, jak si sjednat schůzku s klientem. Může být přímo z Kooperativy, ale nemusí. Může to být zaměstnanec, stejně tak to může být „poradce“.
Předpokládám, že to bude pojištění Perspektiva 7BN (nebo nižší verze). Ideálně by tohle měl řešit „váš“ poradce, který to s vámi sepisoval a který se o vás má starat.
I když půjdete na přepážku pojišťovny, stejně tam pravděpodobně potkáte „poradce“, který má zrovna službu. Na druhou stranu je pravda, že teď v té Perspektivě přibylo několik zajímavých věcí, které ještě před 3 měsíci nebyly. Něco se i zlevnilo, tak pouhým přepočítáním si buď snížíte pojistné, nebo při stejné ceně budete mít vyšší krytí. To už se ale podrobně tady probírat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
19.1.17 19:36
@Anonymní píše:
Ahoj, není tady někdo kdo pracuje v Kooperativě nebo má Kooperativu a stalo se mu něco podobného? Volala mi dnes nějaká paní, prý z Kooperativy že se se mnou chce sejít kvůli toho že údajně nevyužívám bonusy ohledně pojištění a bla bla bla. Řekla jsem jí, že si ještě zavoláme, ale nechce se mi scházet s někým cizím jen tak a mimo pobočku. Je možné, že mi opravdu chce něco nabídnout? Nebo to je klasický dealer co mě chce nalákat na další smlouvu? Díky za radu, do pojišťovny jsem se teď už nedovolala.

To je jednoduchý, nabídne ti přepracování smlouvy, jasně, bude to levnější, ale chce to si pohlídat jestli to bude i dál stejně výhodné/kvalitní. No a pak už ti bude nabízet další produkty ;) Není to úplně od věci, často se ukáže že smlouva už je opravdu zastaralá, ale připrav se, že bude nabízet další produkty :) Jinak je určitě možné se sejít u nich v kanclu, u vás doma, v kavárně :) My se vždycky s naším pojišťovákem sejdeme v Crossu a dáme kafčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.1.17 20:10

Souhlasím, že to smysl mít může. Problém někdy je to, že se k nějaké smlouvě dostane někdo úplně cizí, z cizí firmy a vlastně se vnutí. Je věcí každého klienta, aby se případně naučil odmítat nechtěné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat