Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Vladusxx píše:
Podle toho by tě asi bylo teda pořád zima protože takhle spí klidně celou noc..resp. skoro pokaždé když na ni během noci juknu tak je v téhle pozici… Často v ní i usina
Jak jine deti nevim.
Takhle to bylo u mych.
Lezeli odkopani takto a kdyz jsem je prikryla, tak se behem chvilky rozplacli.
Ale teda neresila jsem to, kdyz nejsou nemocni a zakryti byt nechteji, tak je nebudu nabalovat.
Podle popisu mi přijde, že se potem ochlazují a proto jsou studení. Dcera momentálně spí při asi 19 st. v lehčím dlouhým body a bavlněném overalu (někdy s ťapkama, někdy bez) a jednou za pár nocí se vzbudí. Stačí ji jen přikrýt a spí dál.
Při 23 st v noci by spala v krátkým body a možná jen nějaké leginy.
@Lucie_Sx píše:
Jak jine deti nevim.
Takhle to bylo u mych.
Lezeli odkopani takto a kdyz jsem je prikryla, tak se behem chvilky rozplacli.
Ale teda neresila jsem to, kdyz nejsou nemocni a zakryti byt nechteji, tak je nebudu nabalovat.
Však jo každé dítě je jiné já zas myslím že naše takhle leží protože se tak hezky vyprdí
Manžel taky teda spi casto na břiše tak to má asi po nem
My máme 19, půlroční spí v body, pyžamu a spacím pytli a je to akorát. Já osobně, když mám studené ruce v noci, tak mi je zima a budím se
Starší má jen body a pyžamo a bývá ledová a taky aktuálně celá usoplená. Ale nechce ani spacák ani peřinu.
@Vladusxx píše:
Však jo každé dítě je jiné já zas myslím že naše takhle leží protože se tak hezky vyprdíManžel taky teda spi casto na břiše tak to má asi po nem
Manzel spi s koleny pod brichem? ![]()
@Lucie_Sx spíš vyloženě na placku na břiše on má velký břicho tak tam ty kolena nepotřebuje ![]()
23 stupňů na spaní?
Tak to je masakr. Podle mě je jim spíš vedro. Pak se nediv, že z nich uděláš choulostivě děti, co jsou každou chvíli nemocný.
Přikláním se k názorům, ze se zpoti, a tím ochladnou. My máme v noci také kolem 18, syna má body tilko, punčocháče a na tom vatovane nebo flisove pyzamo a je v pohodě. Je tak navleceny jen proto, ze na sobě nesnese perinu ani jinou přikrývku a spi jen tak odkryty, kdyby byl schopen spát normálně, měl by jen normální pyzamko
zpoceny není nikdy.
@Velo Ano 23, nedobrovolně. Přes den větrám, klesne to na 21, ale stejně jak na noc zavřu okna je tady za chvilku zase teplo. Okna zavírat musím, postel a postýlky jsou pod ním. V létě tu bylo pravidelně 27 v noci. ![]()
@Dancae oni ti fakt neumrznou ani pod tim oknem. Jako spát ve 23 je fakt šílenost. Na noc poradne vyvetrej a normalne nech otevreny okno nebo alespon na mikro ventilaci.