Studený ve spaním pytli

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
34322
28.9.22 09:11
@Vladusxx píše:
Podle toho by tě asi bylo teda pořád zima protože takhle spí klidně celou noc..resp. skoro pokaždé když na ni během noci juknu tak je v téhle pozici… Často v ní i usina

Jak jine deti nevim.
Takhle to bylo u mych.
Lezeli odkopani takto a kdyz jsem je prikryla, tak se behem chvilky rozplacli.
Ale teda neresila jsem to, kdyz nejsou nemocni a zakryti byt nechteji, tak je nebudu nabalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
28.9.22 09:20

Podle popisu mi přijde, že se potem ochlazují a proto jsou studení. Dcera momentálně spí při asi 19 st. v lehčím dlouhým body a bavlněném overalu (někdy s ťapkama, někdy bez) a jednou za pár nocí se vzbudí. Stačí ji jen přikrýt a spí dál.
Při 23 st v noci by spala v krátkým body a možná jen nějaké leginy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
28.9.22 09:28
@Lucie_Sx píše:
Jak jine deti nevim.
Takhle to bylo u mych.
Lezeli odkopani takto a kdyz jsem je prikryla, tak se behem chvilky rozplacli.
Ale teda neresila jsem to, kdyz nejsou nemocni a zakryti byt nechteji, tak je nebudu nabalovat.

Však jo každé dítě je jiné já zas myslím že naše takhle leží protože se tak hezky vyprdí :lol: Manžel taky teda spi casto na břiše tak to má asi po nem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
28.9.22 10:02

My máme 19, půlroční spí v body, pyžamu a spacím pytli a je to akorát. Já osobně, když mám studené ruce v noci, tak mi je zima a budím se :nevim: Starší má jen body a pyžamo a bývá ledová a taky aktuálně celá usoplená. Ale nechce ani spacák ani peřinu.

• Citovat
  • Upravit
34322
28.9.22 10:11
@Vladusxx píše:
Však jo každé dítě je jiné já zas myslím že naše takhle leží protože se tak hezky vyprdí :lol: Manžel taky teda spi casto na břiše tak to má asi po nem

Manzel spi s koleny pod brichem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11771
28.9.22 10:33

@Lucie_Sx spíš vyloženě na placku na břiše on má velký břicho tak tam ty kolena nepotřebuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velo
28.9.22 10:39

23 stupňů na spaní? 8o Tak to je masakr. Podle mě je jim spíš vedro. Pak se nediv, že z nich uděláš choulostivě děti, co jsou každou chvíli nemocný.

• Citovat
  • Upravit
14558
28.9.22 10:46

Přikláním se k názorům, ze se zpoti, a tím ochladnou. My máme v noci také kolem 18, syna má body tilko, punčocháče a na tom vatovane nebo flisove pyzamo a je v pohodě. Je tak navleceny jen proto, ze na sobě nesnese perinu ani jinou přikrývku a spi jen tak odkryty, kdyby byl schopen spát normálně, měl by jen normální pyzamko :mrgreen: zpoceny není nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
28.9.22 10:48

23 jsme měli v lete a spal v krátkém pyzamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.9.22 14:26

@Velo Ano 23, nedobrovolně. Přes den větrám, klesne to na 21, ale stejně jak na noc zavřu okna je tady za chvilku zase teplo. Okna zavírat musím, postel a postýlky jsou pod ním. V létě tu bylo pravidelně 27 v noci. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velo
28.9.22 17:54

@Dancae oni ti fakt neumrznou ani pod tim oknem. Jako spát ve 23 je fakt šílenost. Na noc poradne vyvetrej a normalne nech otevreny okno nebo alespon na mikro ventilaci.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková