Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Je tu někdo kdo nyní postupuje nebo podstoupil studií v rámci Ivf s darovanymi vajíčky? Zajímají mě podmínky studie… Děkuji
Ano já, zatím jsem v ní chvilinku a modlím se ať nám to něco nezhatí.. ☺️️ Co Vás konkrétně zajímá? Podmínky přijetí do studie mají na stránkách. Mrkněte třeba na CUBE nebo Unica.
Dobrý den, děkuji za reakci, máte pravdu, vše potřebné jsem dohledala na uvedených stránkách. Moc Vám držím palce ať je pro Vas studie uspesna ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, děkuji za reakci, máte pravdu, vše potřebné jsem dohledala na uvedených stránkách. Moc Vám držím palce ať je pro Vas studie uspesna
Děkuji moc, Vám taktéž! Kdyby jste měla ještě nějaký dotaz, klidně se ptejte ☺️️ Pro nás je to poslední šance, tak moc doufáme, že se konečně dočkáme toho zázraku, co si již spoustu let přejeme a bude pro nás ten rok 2022 tím vítězným ![]()
@Anonymní píše:
Děkuji moc, Vám taktéž! Kdyby jste měla ještě nějaký dotaz, klidně se ptejte ☺️️ Pro nás je to poslední šance, tak moc doufáme, že se konečně dočkáme toho zázraku, co si již spoustu let přejeme a bude pro nás ten rok 2022 tím vítězným
Dobrý den, jak Vám vyšla studie s
darovanych vajíček? ![]()
Dobrý den,
věřím, že Vám pomůže také odbornice z poradny pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.
Poradna je pro registrované uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně ![]()
Držím palce ![]()
Viki ![]()
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj,
Je tu někdo kdo nyní postupuje nebo podstoupil studií v rámci Ivf s darovanymi vajíčky? Zajímají mě podmínky studie… Děkuji