Studie s darovanými vajíčky aktuálně

Anonymní
4.2.22 10:54

Studie s darovanymi vajíčky aktuálně

Ahoj,
Je tu někdo kdo nyní postupuje nebo podstoupil studií v rámci Ivf s darovanymi vajíčky? Zajímají mě podmínky studie… Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.2.22 16:47
@Anonymní píše:
Ahoj,
Je tu někdo kdo nyní postupuje nebo podstoupil studií v rámci Ivf s darovanymi vajíčky? Zajímají mě podmínky studie… Děkuji

Ano já, zatím jsem v ní chvilinku a modlím se ať nám to něco nezhatí.. ☺️️ Co Vás konkrétně zajímá? Podmínky přijetí do studie mají na stránkách. Mrkněte třeba na CUBE nebo Unica.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.22 18:05

Dobrý den, děkuji za reakci, máte pravdu, vše potřebné jsem dohledala na uvedených stránkách. Moc Vám držím palce ať je pro Vas studie uspesna :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.22 20:16
@Anonymní píše:
Dobrý den, děkuji za reakci, máte pravdu, vše potřebné jsem dohledala na uvedených stránkách. Moc Vám držím palce ať je pro Vas studie uspesna :srdce:

Děkuji moc, Vám taktéž! Kdyby jste měla ještě nějaký dotaz, klidně se ptejte ☺️️ Pro nás je to poslední šance, tak moc doufáme, že se konečně dočkáme toho zázraku, co si již spoustu let přejeme a bude pro nás ten rok 2022 tím vítězným :srdce:

• Citovat
  • Upravit
17925
14.5.23 10:12
@Anonymní píše:
Děkuji moc, Vám taktéž! Kdyby jste měla ještě nějaký dotaz, klidně se ptejte ☺️️ Pro nás je to poslední šance, tak moc doufáme, že se konečně dočkáme toho zázraku, co si již spoustu let přejeme a bude pro nás ten rok 2022 tím vítězným :srdce:

Dobrý den, jak Vám vyšla studie s ;) darovanych vajíček? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21069
18.5.23 11:51

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odbornice z poradny pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Poradna je pro registrované uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí