Jaký vybrat Car?

28.1.22 20:17

Jaký vybrat Car?

Ahoj, prosím, doporučíte Car, kde netlačí do IVF a spíše se snaží nejdříve najít příčinu, proč to nejde? Jaká Vám dělali vyšetření, než došlo na IVF? My se snažíme dva a půl roku, mám za sebou dva cykly s clostikem a bylo mi v Caru řečeno, že potřetí se clostik nedává a že se máme pustit do IVF, na což se zatím necítíme. Věk nás zatím úplně netlačí… Partner spermio v pořádku. Já mám podezření na pco, asi problém s praskáním folikulů, po ovitrelle mám ale ovulaci potvrzenou. Díky za reakce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.2.22 16:00

Opravdu se nikdo nenajde, kdo by poradil. Napsal svoji zkušenost? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.22 19:26

@Slunicko1233218 Ahoj,my tedy teprve začínáme…ale jsme naprosto spokojeni v Gennet na Letné.
Docela dost lidí si ho i vychvaluji, a že se právě tu příčinu snaží nejdříve najít.
Držím vám palce.

• Citovat
  • Upravit
2.2.22 06:53
@Anonymní píše:
@Slunicko1233218 Ahoj,my tedy teprve začínáme…ale jsme naprosto spokojeni v Gennet na Letné.
Docela dost lidí si ho i vychvaluji, a že se právě tu příčinu snaží nejdříve najít.
Držím vám palce.

Děkuju moc za reakci :srdce: a dělali Vám už nějaká vyšetření? My jsme byli pouze na prvni konzultaci, kde udelali manzelovi spermio a mne ultrazvuk, jinak nam ani nebrali krev nic… A mne teda hned nasadili ten clostik, s tim ze treba zkusime iui, ale ted po dvou cyklech, kdy jsem konecne mluvila s doktorkou a nejen zprostredkovane s koordinatorkou, tak hned dr zacala, jestli me to takhle bavi, ze ona na treti cyklus clostik nedava a jde se do IVF… Jeji jednani i styl komunikace nas fakt prekvapil jak osobne, tak i ted pres ten telefon, takze jsme se rozhodli, ze tudy cesta nevede a zkusime najit neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.22 09:51

@Slunicko1233218 my jsme byli na genetice, imuno, a spermio čekáme na výsledky. pak mi ještě budou brát HP a na ty pohlavní nemoce. U nás je to trošku jiné.
Ale jen jsem chtěla napsat že vážně jsme velmi spokojený v tom Gennetu.
Co tam chodí známý už delší dobu tak si je chválí taky.
Změňte CAR, určitě když nejste spokojený

• Citovat
  • Upravit
2.2.22 18:08
@Anonymní píše:
@Slunicko1233218 my jsme byli na genetice, imuno, a spermio čekáme na výsledky. pak mi ještě budou brát HP a na ty pohlavní nemoce. U nás je to trošku jiné.
Ale jen jsem chtěla napsat že vážně jsme velmi spokojený v tom Gennetu.
Co tam chodí známý už delší dobu tak si je chválí taky.
Změňte CAR, určitě když nejste spokojený

Dekuju, urcite zmenime. Mne rekli, ze imuno a genetiku nam udelaji az kdyz nekolikrat potratim… Pritom mam autoimunni onemocneni tak jsem cekala, ze imuno mi udelaji v prvni rade… Jeste jednou moc dekuju za reakci a preju at brzy dojdete k vytouzenemu cili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.22 18:13

My chodíme do Iscaru. Nemůžu si stěžovat, dobrý, osobní přístup, vždycky mi všechno bylo vysvětleno, o všem se dalo domluvit. I nelékařský personál (recepční a sestry) velmi, opravdu velmi milé a ochotné. Jsme už tedy někde jinde, ale na začátku nám vzali krev oběma na imuno a kdoví co ještě, zjistili mi horší štítnou žlázu, o čemž jsem vůbec nevěděla, tak to bylo fajn, že mi vyřešili i jiné problémy, které jsem nevěděla z čeho mám. Pak jsme byli několikrát na IUI. Když to třikrát taky k ničemu nebylo, dohodli jsme se, že ivf. Vzhledem k věku jsem o tom nepolemizovala. Spíš jsem se toho hrozně bála a docela mi to rozmluvili, že to nic tak strašného není (a není, když to holt jinak nejde). Neměla jsem ale pocit, že by nás někam tlačili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.22 18:15

@Slunicko1233218
Kde je to prosím tě takové blbé? Takové prachy by chtěli vybírat, co ivf stojí a takový přístup za to…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.22 18:16

@Slunicko1233218 uvidíš co ti řeknou jinde.Pro mě je zvláštní že ti to nechtěli udělat, přitom co vím tak všude v před IUI nebo IVF se musí tyto testy dělat

Děkujeme jsi moc hodná, taky vám přeji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2.2.22 20:07
@Anonymní píše:
@Slunicko1233218 uvidíš co ti řeknou jinde.Pro mě je zvláštní že ti to nechtěli udělat, přitom co vím tak všude v před IUI nebo IVF se musí tyto testy dělatDěkujeme jsi moc hodná, taky vám přeji :srdce:

Jojo opravdu mi to tak doktorka doslova rekla, kdyz jsem se ptala na genetiku a imuno, ze mi to udelaji, az kdyz nekolikrat potratim. Ze to jsou pro ne draha vysetreni. Coz je mimochodem opravdu na prvni konzultaci v Caru velmi povzbuzujici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.22 20:13

@Slunicko1233218 to bylo ošklivý. Okamzute pryč a už na to nemysli, jak se k tobě zachovali tam

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.22 22:10

@Slunicko1233218
Ahoj, rozhodne bych na Vem miste zmenila CAR. Imuno a genetiku delaji vsude bezne. Kam chodis? To je tedy dost drsne rict, ze Ti testy udelaji az po nekolika potratech…

• Citovat
  • Upravit
4.2.22 08:00
@Anonymní píše:
@Slunicko1233218 to bylo ošklivý. Okamzute pryč a už na to nemysli, jak se k tobě zachovali tam

Dekuju, jsi moc hodna. Ano, musime to hodit za hlavu a vybrat lepsi car.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.22 08:03
@Anonymní píše:
@Slunicko1233218
Ahoj, rozhodne bych na Vem miste zmenila CAR. Imuno a genetiku delaji vsude bezne. Kam chodis? To je tedy dost drsne rict, ze Ti testy udelaji az po nekolika potratech…

Chodime do Brna, nechci uplne jmenovat, spinit neci povest. Kdyztak napisu do sz. Mozna jsme jenom kapli na dr. jejiz styl komunikace nam absolutne nevyhovuje a jinak to je treba fajn car, ja fakt nevim, urcite maji i dobre vysledky, ale nam se to povrchnim zpusobem jednani naprosto zhnusilo a dost nas to vykolejilo, myslela jsem, ze se nam spis ulevi, kdyz to zacneme resit s car a ono ne… A vy nejaky car navstevujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.2.22 09:38

@Slunicko1233218 Ahoj, jsem z Prahy. Nam hned na prvni navsteve CARu odebrali krev na genetiku, imuno, plus znovu hormonalni profil a spermiogram. Zacinali jsme v Gennetu, ted jsme v PFC v Praze..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex