Studijní centrum BASIC

93
25.7.17 19:27

Studijní centrum BASIC

Ahoj maminky, moc vás zdravím… Prosím, máte někdo zkušenosti se studijním :mavam: centrem BASIC? Syn má problémy se čtením, dnes jsme byli na konzultaci… a vše na mě působilo moc hezky a profesionálně. Tak by mě zajímalo, zda třeba vaše dítě do Basicu chodilo a jak jste byli spokojení…??? My budeme chodit konkrétně do Plzně… Díky moc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
1.9.17 22:30

Dobrý den, můžu se zeptat jestli jste se synem chodili do studijního centra Basic? Byla jsem tam tento týden taky se synem na pohovoru v Plzni a znělo to taky pěkně, tak by mě zajímal názor i někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.6.18 20:44

@verykri Je to kapku o rok později, takže asi máte vlastní zkušenosti :-) ale pro další hledající - za nás paráda. Naučí děti se učit, a to je skvělé do celého života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.2.19 12:56

Dobrý den, ráda bych oživila diskusi.. máte prosím zkušenost s doučováním ve studijním centru Basic? Syn chodí do druhé třídy, špatně čte i píše, zakoktává se a řešíme nyní PP Poradnu. Ráda bych ale vedle toho sehnala nějaké doučování a tohle se mi jeví jako zajímavá možnost. V diskuzích jsem se dočetla o napojení na scientologickou církev, ale předpokládám, že se to týká spíše denní docházky. Máte někdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.19 10:11

@alena_ky

Zdravím, syn (3 třída) chodí to Basicu od první třídy a nic zvláštního nepociťuji. Vím jen, že ví jak zvládnout s dětmi bariéry v učení. Je to divné, protože za 3 roky bych si určitě všimla něčeho divného. Ale naopak je tam fajn atmosféra, dobrá komunikace s učiteli a náš Ondra v pohodě (dokonce rád a sám dělá úkoly).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
19.11.19 16:06

Studijní centra Basic sou skvělá, mají krásné výsledky. Můj syn ted chodí do mateřské školy Basic a je tam moc spokojený, ani se mu nechce domů, rád si tam hraje. Moje zkušenosti sou moc dobré, za mě doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
20.11.19 15:33

školka Basic

My máme v Basicu v Praze obě děti ve školce - 6 a 4 roky. A určitě budeme pokračovat i do školy. Líbí se nám individuální přístup učitelek a děti se do školky těší. Odpoledne je vždycky problém je dostat domů:-D Zádné napojení tedy nepozoruji. A to tam děti chodí od cca 2,5 let. Vozíme je tam z Brandýsa - to myslím je vypovídající;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí