Studium ergoterapie
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@terka.so Já se na ní nedostala (pod UK) a zpětně jsem za to vděčná - kamarádka jí vystudovala, nemohla najít slušně placenou práci, pak si dodělala nějakého magistra v Kladně tuším a i přesto dělá za průměrnou mzdu dost fyzicky i psychicky náročnou práci.. Zdravotnictví, obzvlášť státní sektor, je nevděčné. Ale co do náročnosti studia to prý nebylo tak zlé, oproti VŠCHT, kterou jsme předtím spolu studovaly rok, procházka růžovou zahradou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@unuděná
O tom, že je to dost náročná práce vím, ale stejně… Je to něco, co by mě bavilo a chtěla bych to dělat takže… ![]()
Ja se právě bojím toho dálkového studia, protože s mým zaměřením střední, co mám… No nevím, nevím. Navíc třeba biologii nemám dobrý 3 roky, ale což o to, v plánu je samostudium, ale aby mi to stačilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka.so a co máš za střední? Na denní studium nebo kombinované nemůžeš jít?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná
Knihovnictví a informační služby ![]()
Denní určitě ne, všechno je moc daleko, a my teď čerstvě s přítelem zařídili byt. O kombinovaném studiu jsem také uvažovala. Hlavně jsem si chtěla nejdřív zjistit nějaké zkušenosti od ostatních ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terka.so No, to tě nechci děsit, ale to bys měla hodně velkej záhul, notabene by sis asi musela sehnat někoho, kdo tě připraví na přijímačky. Já se hlásila po farmačce a roku na VŠCHT a přijímačky jsem nedala o pár bodů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná
Takhle.. Teď ještě budu mít odloženou maturitu kvůli závažnější nemoci a potom mám v plánu si udělat kurz Pracovník v sociálních službách a k tomu mám už domluvené doučování od kamarádky, co biologii učí + ještě moje samostudium. Jen nevím, jestli to bude stačit. Ale doufám, že jo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji téma. Zajímalo by mě jestli je tu někdo, kdo studoval ergo dálkově? Pořád platí, že jediná škola je v Ústí? Přemýšlím, že bych se na stará kolena dovzdělala a pracovně se posunula jinam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, také by mě zajímalo, zda má někdo zkušenost s dálkovým studiem, co sem četla, tak snad ani v Praze neni jen nástavbové, což je škoda! Napadlo mě ještě dálkově na nějaké Voš, ale to sem také zatím nenašla Lucka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit