Studium na ČZU
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
My měli na bakaláři jenom takovou jednoduchou chemii, ale tohleto je prej nějaká šílenost, protože narvali organickou i anorganickou do jednoho semestru, takže to vypadá asi tak, že organika se skoro nestihne a nauč se sám a cvičení prej nestojí za moc, tak nevim, co tam budeme vymejšlet
U nás taky mělo hodně lidí problémy s matikou, mně naštěstí pomáhal doma přítel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ženetka My jsme jí měli 3 semestrální, organika byla nejlehčí. Ted si nemůžu vzpomenout na tu kantorku, ale byla hodná, v pohodě. Na anorganiku jsme měli Orsáka nebo jak se jmenuje a ten nedal nic zadarmo a na biochemku někoho starší a ta zkouška byla docela drsná, chtěl to dost podrobně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, Orsáka tam teď máme taky. Ještě se zeptám, jak zhruba probíhá ta diplomka? Myslim třeba jak to vyjde asi tak časově a jestli jste tam jezdili i o letní prázdniny? A taky mam strach, že jim tam třeba něco rozbiju nebo tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslíš jako tu část kde děláš pokus? My jsme navazovaly na bakalářku (dělala jsem s kamarádkou podobné téma). Co budeš mít za téma? O prázdninách jsme tam nejezdily, byly jsme na koleji, takže jsme to dělaly ve volném čase. Ale já jsem měla téma na králíky, ne žádné laboratorní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No uvidim, co v říjnu vypíšou, ale koukala jsem na témata z loňska a všichni měli vždycky nějaký vědátorování buď ohledně oocytů nebo spermií, takže nějaký pokusy v laboratoři. My měli na Bc. skoro všichni bakalářky na exotický zvířata, takže pokračovat asi nebudu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit