Studium na JČU - učitelství pro MŠ

Anonymní
26.5.12 17:41

studium na JČU - učitelství pro MŠ

Hezké odpoledne,
nechystá se některá z Vás letos na přijímačky - do Č.Budějovic na učitelství MŠ? Nevíte, jak probíhají zkoušky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1618
26.5.12 18:03

Já jsem dělala před cca 5 lety, ale už to změnili (byl pohovor, výtvarka, hudebka, dramaťák)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
26.5.12 19:16

Já dělala před 7mi lety, byly jsme druhý otevřený ročník. Dělali jsme hudebku, výtvarku, dramaťák a pohovor. Studium se mi moc líbilo, hodně praxe, proti třeba základkám. Je to jen BC - ale zkoušky a vše jsme dělali stejné jako učitelství pro ZŠ, jen oni na to měli 5let a my jen 3, podle toho vypadala koncentrovanost zkoušek. Vím to protože manža dělat základky, a ty obecné předměty jsme měli stejné, a pak podle oboru my měli ty předškolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
26.5.12 19:17

Já dělala před 7mi lety, byly jsme druhý otevřený ročník. Dělali jsme hudebku, výtvarku, dramaťák a pohovor. Studium se mi moc líbilo, hodně praxe, proti třeba základkám. Je to jen BC - ale zkoušky a vše jsme dělali stejné jako učitelství pro ZŠ, jen oni na to měli 5let a my jen 3, podle toho vypadala koncentrovanost zkoušek. Vím to protože manža dělat základky, a ty obecné předměty jsme měli stejné, a pak podle oboru my měli ty předškolní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze