Studium na JČU - učitelství pro MŠ
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já jsem dělala před cca 5 lety, ale už to změnili (byl pohovor, výtvarka, hudebka, dramaťák)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala před 7mi lety, byly jsme druhý otevřený ročník. Dělali jsme hudebku, výtvarku, dramaťák a pohovor. Studium se mi moc líbilo, hodně praxe, proti třeba základkám. Je to jen BC - ale zkoušky a vše jsme dělali stejné jako učitelství pro ZŠ, jen oni na to měli 5let a my jen 3, podle toho vypadala koncentrovanost zkoušek. Vím to protože manža dělat základky, a ty obecné předměty jsme měli stejné, a pak podle oboru my měli ty předškolní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělala před 7mi lety, byly jsme druhý otevřený ročník. Dělali jsme hudebku, výtvarku, dramaťák a pohovor. Studium se mi moc líbilo, hodně praxe, proti třeba základkám. Je to jen BC - ale zkoušky a vše jsme dělali stejné jako učitelství pro ZŠ, jen oni na to měli 5let a my jen 3, podle toho vypadala koncentrovanost zkoušek. Vím to protože manža dělat základky, a ty obecné předměty jsme měli stejné, a pak podle oboru my měli ty předškolní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezké odpoledne,
nechystá se některá z Vás letos na přijímačky - do Č.Budějovic na učitelství MŠ? Nevíte, jak probíhají zkoušky?