Studium na VŠ v Olomouci

71
13.2.12 13:18

Studium na VŠ v Olomouci

Dobrý den, uvažuji o kombinovaném studiu na Palackého v Olomouci obor Učitelství pro mateřské školy. Prosím studujete to někdo, můžete se podělit o info hlavně ohledně přijímaček, pak já nehraju na žádný hudební nástroj, maluju tak normálně jako všichni, žádný umělec nejsem, je to problém? Bylo by zapotřebí soukromých hodin abych to zvládala? Pořádají se tam třeba týdenní kurzy lyžování, plavání apod. (na jiné škole jsem o tom slyšela). Jak často probíhají konzultace? A dá se to studium vůbec zvládnout, jsem 14let po maturitě.
Moc děkuju za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1110
14.3.13 12:49

Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat, jestli je možné v Olomouci vytvořit nějaký individuální studijní plán? přítel se přihlásil do klasického bc. denního studia, ale teď by se nám hodilo být co nejvíc spolu, kvůli miminku. zase mu nechci bránit ve studiu, když by se dostal.Ale aby jezdil jen na víkendy, to se mi taky moc nelíbí. Máte s tím někdo zkušenost? Je tam něco takového možné? Nebo to nemá cenu ani zkoušet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
snailek
24.7.13 09:49

Učitelství pro mateřské školy

@Elil píše:
Dobrý den, uvažuji o kombinovaném studiu na Palackého v Olomouci obor Učitelství pro mateřské školy. Prosím studujete to někdo, můžete se podělit o info hlavně ohledně přijímaček, pak já nehraju na žádný hudební nástroj, maluju tak normálně jako všichni, žádný umělec nejsem, je to problém? Bylo by zapotřebí soukromých hodin abych to zvládala? Pořádají se tam třeba týdenní kurzy lyžování, plavání apod. (na jiné škole jsem o tom slyšela). Jak často probíhají konzultace? A dá se to studium vůbec zvládnout, jsem 14let po maturitě.
Moc děkuju za info.

Já letos do Olomouce přijímačky dělala na kombinovanou formu a dostala jsem se. Přijímačky byly náročné-těžké, dvoukolové. Nejprve TSP - který obsahoval otázky z ČJ, M, filozofie, sociologie, dějin výtvarných umění a další, celkem 60 otázek. Druhé kolo profilový test z pedagogiky a psychologie, já mám vystudovanou SPgŠ učitelství pro MŠ-vychovatelství, ale na některé otázky jsem koukala 8o, vůbec jsem neměla tušení o co jde, bylo tam hodně chytáků. Naučit se to vše najednou nedá, celkem 40 otázek. Co studium obnáší zatím netuším. Určitě ale je potřeba umět aspoň základy hry na klavír (určitě pokud nehraješ, sama se to nenaučíš, nejlépe si zaplatit hodiny v ZUŠ), výtvarné nadání…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze