Studium PSS ošetřovatelství, obor interna Brno

14942
3.3.15 14:33

Studium PSS ošetřovatelství,obor interna Brno

Plánuji se přihlásit na studium PSS v Brně v NCO NZO. Není tu někdo, kdo momentálně v Brně studuje? Nemusí to být přímo obor interny, chtěla bych se zeptat na pár věcí ohledně školy, probíhající praxe atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14309
3.3.15 14:41

@pampalini81
Preci stracas cas PSS? sprav si Bc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
3.3.15 14:51

To nechci, stačí mi PSS. nechci titul, ale může se stát, že v práci postoupím na místo staniční a toto mi bude stačit. bohužel by pro mě byly neuvěřitelná psychická zátěž zkoušky za každým semestrem…taky z časových důvodů. na Bc. si prostě netroufnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
3.3.15 15:11

@pampalini81
Ubezpecim Ta, ze na miesto stanicnej Ti PSS stacit nebude..a do buducna, ked bude cim dalej tymviac bc a mgr sestier, si s PSS nevystacis..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
3.3.15 15:36

Já si nedělám iluze :D dělám na LDN a podle našich pravidel to stačí…ale já nikdy neměla ambice na vedoucí funkce, do PSS mě nahoupala kamarádka, která to nakonec musela vzdát, tak jsem si řekla, že do toho jdu i sama.no a když mi to k ničemu nebude, tak nebude.budu dál na tři směny, na to nikdo ještě neumřel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.15 16:16

@pampalini81
nerozumím těm zkratkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14942
3.3.15 16:29

Kterým? PSS je pomaturitní specializační studium :D LDN - léčebna dlouhodobě nemocných a jiný zkratky jsem nepoužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.15 20:25
@pampalini81 píše:
Kterým? PSS je pomaturitní specializační studium :D LDN - léčebna dlouhodobě nemocných a jiný zkratky jsem nepoužila

děkuji, nevěděla jsem PSS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
4.3.15 08:10
@pampalini81 píše:
Já si nedělám iluze :D dělám na LDN a podle našich pravidel to stačí…ale já nikdy neměla ambice na vedoucí funkce, do PSS mě nahoupala kamarádka, která to nakonec musela vzdát, tak jsem si řekla, že do toho jdu i sama.no a když mi to k ničemu nebude, tak nebude.budu dál na tři směny, na to nikdo ještě neumřel :D

tak to urcite nezomries, ale ide o to, ze kedneco studovat, tak VS, predsa len teraz v dobe asistentovma skoro kazda sestra Bc..obavam sa, ze v priebehu par rokov sa zmenia tabulky, naplne prace atda tie co maju len SS budu na tom ako dnesny asistenti..a podobne na tom budu sestry s PSS..zalezi kolko Ti je rokov, a ci planujes makat v zdravotnictve..ja mam 2 PSS a teraz si robim Bc..da sa to..ak chces viac info, kludne SZ.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.3.15 13:30

@pampalini81

s tím studiem VŠ naprosto souhlasím, a mohu jen doporučit, když už budeš něčemu věnovat čas, tak ať to má smysl.
Jedna známá studuje cosi v Blansku, nějakou soukromou vysokou školu, bude z ní Bc. také nějaké sociální služby, nebo tak něco, koukni na net. a když je to v Blansku, tak to bude i jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze