Studium SŠ - učitel
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Pěkný večer všem,
Mám dotaz: jakou školu byste doporučili jako Střední, když jako vysokou školu chci Pedagogickou???
Zaměření zřejmě 2.stupeň ZŠ - Dějepis a Zeměpis nebo D a Občanská výchova…
Nejbližší máme gymnázia, ale bylo nám řečeno že je více všeobecné a nepřipraví na vysokou Pedagog… Jaké jsou Vaše názory a zkušenosti?? Děkuji
S těmito kombinacemi mám 99% spolužáků z gymnázia. Ještě tak pedagogické lyceum. Takže samozřejmě na gympl. Nikde jinde na střední se tolik dějepisu ani zemepisu neučí. Plus semináře.
Příspěvek upraven 13.01.23 v 19:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gymnázium je pro pajdák se zaměřením na 2. stupeň/SŠ nejlepší příprava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Pěkný večer všem,
Mám dotaz: jakou školu byste doporučili jako Střední, když jako vysokou školu chci Pedagogickou???
Nejbližší máme gymnázia, ale bylo nám řečeno že je více všeobecné a nepřipraví na vysokou Pedagog… Jaké jsou Vaše názory a zkušenosti?? Děkuji
Urcite gymnázium na učitelství 2 stupně i na střední školy. Kdo vám tuto informaci dal? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo řekl, že škola, která má nejvíc dějepisu, zeměpisu a občanky tě nepřipraví na pajdák? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@truelly děkuji za odpověď. Ano tyto předměty mě baví nejvíce a proto se jim chci věnovat… Moc děkuji za Váš názor a rady…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marin děkuji za odpověď… Informaci jsem čerpal z internetu… Moc se mi to nezdálo a proto se ptám tady… Moc děkuji za tip i radu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova děkuji za odpověď… Informaci jsem čerpal z internetu… Moc se mi to nezdálo a proto se ptám tady…Zatím tedy vede Gympl… Moc děkuji za tip i radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pěkný večer všem,