Studium v Ústí nad Labem - prezenčně

408
3.9.11 10:24

Studium v Ústí nad Labem - prezenčně.

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, zda některá náhodou nestudujete v Ústí? - prezenčně. Potřebovala bych poradit, jak to děláte, když třeba nemáte hlídání - nějaká dětská centra, kde by mi malého pohlídal (od 1 r.)? Zkušenosti atd. Každá rada drahá :mrgreen: , prostě vůbec jak to dáváte 8-o :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3412
3.9.11 10:37

Presenčně s dítěte? To se snad ani nedá ne? Někdy jsou přednášky až do večera..
Já ted nastupuju kombinované studium a uvidíme jaký budu mít rozvrh, snad se mi to skloubí s hlídáním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
3.9.11 11:39

Já si teda myslím, že to taky nejde. Studovala jsem tam dálkově při práci a dle toho si plánovala směny, byla jsem ve směnném provozu a byl to záhul. Myslím, že denní studium v tomto případě není úplně vhodné. Co vím, tak i při kombinovaném studiu měly holky problém, protože to nikoho nezajímalo, že mají děti. Prostě buď to zvládnou nebo ne, vymlouvat se na to nedalo. Zbytečně budeš třeba zameškávat. Anebo to zkus rok a pak přejdi na dálkové. Jako jestli nemáš někoho z rodiny, kdo se ti bude o prcka starat, tak jsi v háji. A hlavně, jít pryč na každý den od ročního dítětě, když nemusíš, si myslím je volovina. Něco jiného je, když člověk musí do práce, ale ty klyž půjdeš na dálkový, tak budeš chodit asi jen 12 dnů - od rána do večera většinou, za měsíc. Horší je, že tam některý obory nejdou kombinovaně, takže to je horší. Ale já bych teda v tom případě počkala, až bude prcek ve školce.

• Citovat
  • Upravit
408
3.9.11 12:27

Jasné holky, to se jeví, že máte pravdu :roll: 8-) . Ale mě už chybí jen dva roky - je to už magisterské a tam je ten rozvrh o něco volnější - stačí si ho dobře rozepsat. Jenže už te´d si myslím, že mi tam někde budou 2-3 ho´dky volně viset - tak něco hledám. Nechci při mateřské vše zapomenout a je to také tak, že můj obor neexistuje kombinovaně. Ale jako jasné, je to moje bitva - ale já se k tomu vzdělání musím nějak dohrabat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
19.9.11 21:19

Teeeda, tak jestli zvládneš školu prezenčně s děckem, tak to teda smekám.
Já jsem nastoupila na UJEP kombinovaně s dvouletou holčičkou a teda nebýt manžela a mých rodičů, tak nedostuduju. Ještě mám před sebou poslední rok a už se nemůžu dočkat, až to skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
19.9.11 21:27

Podle mě to prostě nepůjde, i když to je magisterské. Jedině kdybys měla chůvu nebo hlídali denně rodiče. Já chodila na prezenční bakalářské a kolikrát jsem tam byla až do večera. S prckem si to vůbec nedovedu představit, proto jsem nejdřív dostudovala a pak plánovala miminko. Na magisterské jsem stejně nechtěla už jít.

Je škoda, že zrovna ten tvůj obor nemají kombinovaně. Jedině na jiné škole no nebo obor podobný buď v ÚL nebo taky jinde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze