VŠ ještě teď - Moravskoslezský kraj?

1894
30.8.11 11:21

vš ještě teď ms kraj

ahoj holky, nevíte náhodou jestli ještě najaká vš bere na tento rok? jsem bez práce a připadám se méněcenná tak bych chtěla studovat. moc díky za rady. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3234
30.8.11 11:28

zkus mrknout na www.osu.cz nebo www.vsb.cz jestli některé fakulty vypisují 2.kola,ale nevím nevím. Možná na té Báňské že ještě něco bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
30.8.11 11:36

děkuji ale nepříjmají, je to škoda když tam se budu muset podívat na brno nebo olomlouc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.8.11 11:43

no zkus pohledat,ale pochybuju že ještě budou školy vypisovat druhé kola. na ty žádanější obory většinou stihli naplnit kapacity hned v 1.kole. Co bys chtěla studovat???? pak jedině počkat do příštího roku,aspoň budeš mít víc času se připravit pořádně na přijímačky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.8.11 11:58

Tipuju, že možnáááá nějaké soukromé.
OSU ani VŠB těžko, přihlášky se podávají do konce února nebo kdy a je skoro září :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
30.8.11 12:09

tak pokud VŠ vypisují druhé kola tak je podání přihlášek většinou do konce srpna,takže do zítřka. Otázkou je,jestli školy ty 2.kola vůbec vypíšou. Loni třeba VŠB 2.kola na některé obory měla, OSU většinou nemívá skoro nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
30.8.11 13:04

Ahoj,koukni se na tohle http://www.opf.slu.cz/
nevím, jestli se dělá i letos 2. kolo, ale loni to tak bylo a kámoška šla na přijímačky až někdy v září. Ale to bys asi měla pohnout.
Záleží taky jaký chceš obor. Vím, že loni na Bani 2. kolo nebylo a já ten únor zaspala, takže chodím do Karviné a nakonec jsem ráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
30.8.11 13:09
Irusza píše:
zkus třeba www.vsp.cz

Tohle je ta škola v Michálkovicích? :-o Tu bych moc nedoporučovala. Taky jsem se na ni dívala, než jsem našla tu v KI, ale jednak je soukromá a potom má příšernou pověst.
Dokonce nám docentka co nás měla na matiku říkala, že jim jeden čas vzali možnost mít vyšší vzdělání, než bakalářské. Že ti lidi byli nepoužitelní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze