Studovat 2 školy naráz?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ve 4. ročníku skoro už na konci. A pak přijdou další 4 roky na konzervatoři místo střední
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika. O píše:
Ve 4. ročníku skoro už na konci. A pak přijdou další 4 roky na konzervatoři místo střední
Tomu teda nerozumím, takže teď jsi na základce? A to se tam neučí matika atd?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
Tomu teda nerozumím, takže teď jsi na základce? A to se tam neučí matika atd?
taneční konzervatoř. je od 6. třídy.
@Nika. O píše:
hele víš co - tak se přidej k Brnkadlům.
Je to fakt dobře vedený soubor, jak lidsky, tak dramaticky. A opakovaně dokážou svoje talentovanjší členy připravit právě na přijímací zkoušky na herecké obory na VŠ a někoho kdo umí tancovat určitě využijou.
Normálně jim napiš a ideálně jeď na tábor ať se poznáte. A pak se na podzim prostě choď na zkoušky.
Je to něco, co budeš při škole v pohodě stíhat a bude se to se školou spíš doplňovat, plus budeš mít prostor na kamarády co nejsou baletky a baleťáci a to se taky dost hodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to bych šla rovnou na gympl po devítce. A samozřejmě do toho ted mají co mluvit i rodiče, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika. O píše:
Jo rodiče chtějí abych zůstala na konzervatoři
Tak těžko podepíšou jinou přihlášku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale asi zůstanu na konzervatoři. Jen si musím vybrat jestli se budu specializovat na klasiku nebo na modernu. A to právě nevím co je lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nika. O No co tě těší víc? Do čeho cheš věnovat energii?
pokud máš techniku z klasiky, tak ti to nebrání časem dělat modernu. Když budeš dělat modernu, tak dobrá baletka z tebe nebude.
Moderna výrazně méně ničí zdraví a uplatnění máš širší a nebude vadit pokud holt nemáš geny na drobounkou postavu a ty správné nárty.
S modernou je jednoduší dát dohromady nějaké vlastní umělecké projekty. (neřkám že úspěšné)
Nespekuluj nad tím příliš dlouze - dělej to, co jsi ochotná dělat následujících roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mě baví obojí a obojí mi i jde, ale u klasiky mě to občas nudí a modernu se musím víc učit než si to zapamatuji. Takže asi půl na půl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Konzervator ma snad maturitu. Maturita je statni. M a CJ tam snad musi ucit, ne? Fyziku asi na Jamu nepotrebujes. Ale chapu, pokud jsi chytra, konzervator bude po strance klasickeho vzdelani neplnohodnotna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No právě tu matiku už tam od 5 ročníku není teď ji mám poslední rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A to mi nejvíc vadí to asi budu o prázdninách dohánět co se učí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit