Gymnázium znalosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Dělala jsem osmiletý gympl, tak jen trochu něco… Hele, je úplně normální zapomínat věci, jen si je ozivis. A při vytvoření nové třídy se počítá s tím, že každý má že své ZŠ jinou sbírku znalostí. Akorát se od tebe pak očekává i trochu vlastní iniciativy při douceni se… ukážou ti cestu, ale už tě po ní tak podrobně neprovedou, musíš trochu ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Učím na gymnáziu.
Dá se říct, že učivo se začíná nanovo. Čím víc si toho pamatuješ že ZŠ, tím míň budeš mít práce, ale nutné ty vědomosti určitě nejsou. Spíš je důležité, aby ses snažila a aby ti to pálilo.
Záleží také na učiteli. Sama sebe považuji za hodnou učitelku, mám pro žáky pochopení. Ale mám i kolegy, kteří se s ničím nemažou a jejich předměty jsou opravdu hodně náročné. Naše gymnázium se dá vystudovat se snahou a pílí bez problémů, pokud trefíš na některé učitelé. Pak ale můžeš dostat na pár předmětů ty, kteří to opravdu hodně hrotí, a studium bude náročné.
- Citovat
- Upravit
Zdravím. Takže je mi 17 a hledám si gympl. Minulí rok jsem ho nedal z důvodu času. No pololetí 9.třída z předmětu jako výtvarka atd mám jedničky a ze všeho ostatního dvojky kromě matiky tam je trojka. Chci vás moc poprosit jestli by jste mi doporučili gympl kterej bude oooooooopravdu lehkej hlavně přijmací zkoušky, klidně at je studium těžší ale at tam jsou extrémně lehký přijmačky, gymply jenom v Praze 4 letý bych poprosil a na cenu nehledím klidně 100k ročně (rodiče na to mají).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Xxxxxhdhdhdhddhdhhdf píše:
Zdravím. Takže je mi 17 a hledám si gympl. Minulí rok jsem ho nedal z důvodu času. No pololetí 9.třída z předmětu jako výtvarka atd mám jedničky a ze všeho ostatního dvojky kromě matiky tam je trojka. Chci vás moc poprosit jestli by jste mi doporučili gympl kterej bude oooooooopravdu lehkej hlavně přijmací zkoušky, klidně at je studium těžší ale at tam jsou extrémně lehký přijmačky, gymply jenom v Praze 4 letý bych poprosil a na cenu nehledím klidně 100k ročně (rodiče na to mají).
Ty budeš troll.
![]()
Gympl není pro tebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jsem v 9. třídě a plánuji jít na gymnázium. Dostat bych se tam měla v pohodě. nebudu lhát, předměty jako je biologie, dějepis, zeměpis, atd. jsem odsunula dozadu, prostě jsem se teď soustředila pouze na čj a matiku.
Proto se chci zeptat Vás, kteří máte děti na gymnáziu nebo Vy, učitelé učící na něm, jste zvyklí, že děti neví/zapomenou spoustu základních věcí ze zš? Opakujete je s nimi a jste ochotni jim to znovu vysvětlit?
Děkuji