Studovat a být bez peněz?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Máte děti?Já být bez dětí,taky když bych před sebou měla poslední rok,tak to asi přežiju
Zmákly ste to doteď,tak proč ne ještě jeden rok navíc?Ty pak můžeš brát daleko víc? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych ještě zatla zuby a vydržela, vzdělání se hodí. Už jsi skoro u konce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti nemáme. jenže předtím jsme neplatili za tento byt, předtím jsme bydleli u rodičů, ale to se nedalo..
- Citovat
- Upravit
suik píše:
Já bych ještě zatla zuby a vydržela, vzdělání se hodí. Už jsi skoro u konce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a kolik platíte byt+inkaso, ostatní věci jako pojištění,spoření,.. jídlo, ksometika,auta, benzín.. mě 26 tis. přijde docela dost.. obzvlášt když nemáte děti..a když už jde „jen“ o rok, tak bych vydržela.. pak se vám to vyplatí..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
26 tis pro 2 lidi a nevýjdete?? nechápu…
Pokud máš rok do konce tak bych zatla zuby a vydržela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vydrž, byla by to škoda.
My máme 28tis, platíme hypotéku, energie, jídlo atd,a máme 2 děti. Není to málo peněz, pokud v tom je hypotéka, zkuste požádat o snížení.
Nebo si zkus vzít spotřeb. úvěr s odlož. splácení - pokud něco takového je
- Citovat
- Upravit
Za byt skoro 9000, pojistky 1400, auto 2000, jídlo..Jako vyjdeme, ale nic nám nezbyde. Nemůžem na dovču, nebo jen tak jít a koupit si třeba boty, někdy jsem i v mínuse :-/
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Za byt skoro 9000, pojistky 1400, auto 2000, jídlo..Jako vyjdeme, ale nic nám nezbyde. Nemůžem na dovču, nebo jen tak jít a koupit si třeba boty, někdy jsem i v mínuse :-/
No, tak bez dovči snad rok vydržíte,ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych dostudovala za každou cenu, škola se hodí vždy a všude a máš před sebou už jenom rok
Určitě do toho jdi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osone nechapu s tsakovymhle prijmem a vydaji,ze 2000 mesicne na skolu je takovy problem
- Citovat
- Upravit
tak si zkus měsíc psát za co utrácíte a uvidíš, že je v tom sposutsu zbytečných věcí a budeš koukat, kolik ušetříte.. přednější je škola, když ti chybí jen rok.. dovča ti neuteče..ale školu jak jednou přerušíš… tak se těžko vracíš.. vím o čem mluvím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
SPíš bych se zamyslela, kam vám ty prachy mizí a tu školu dodělala, protože 26 tisíc pro dva lidi, když platí za nájem jen 9 tisíc mi připadá víc než dost
Někde vám ty prachy musí mizet…
My s podobným objemem peněz musíme vyjít se dvěma dětma a jde to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky jsem v takové situaci, kdy nevím jak to mám vymyslet. Chybí mi poslední rok studia na VOŠ a problém je samozřejmě v penězích, měsíčně mě to vyjde na 2000 (studuji dálkově a do toho pracuji) a samozřejmě nám ty peníze potom chybí. S přítelem dáme dohromady tak 26 000, z toho platíme byt, jídlo a auto. Nekupujeme si ani nic na sebe. Naši mi moc nepomůžou, mají se hodně dobře, mají mnohem víc peněz než my, ale nikdy nám nějak nepomohli, dokonce studuji dálkově, protože mě nechtěli živit (takhle mi to oznámili). A já teď přemýšlím, zda se na tu školu zatím vyprdnout a našetřit nějaký prašule, nebo raději živořit a modlit se abysme vyšli?