Stugeron a migrena

1272
2.10.24 19:36

Stugeron a migrena

Dobrý den, na neurologie mě předepsali stugeron. 3× denně. Máte někdo zkušenost. Nechci se zbytečně cpat pravidelně léky. Mám citlivější žaludek. Migrény mám, jak kdy. Je období kdy mám celkem dost, pak mám zas klidové období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1787
2.10.24 19:48

@Pajoš a to ti předepsali jenom kvůli migrénám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
2.10.24 19:53

Ano, skrz migrény

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
2.10.24 20:11

@Pajoš a dělali ti nějaká vyšetření? Já na migrény mám předepsaný sumatriptan a beru ho je při záchvatu. Dělali mi ale předtím MR a EEG. Brát něco preventivně by se mi moc nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
2.10.24 20:23

Ano, vyšetření mám. Mám taky předepsaný sumatriptan…ale popravdě, se mě taky nechtějí brát léky jako prevence. Jen nevím, jak to vezme dr. Pry už jiná možnost na léčbu není, pouze biolecba. Ale já jsem celkově,,posera,,co se týče Dr. Tak nějak nevím…migrénu mám silnou, když mě chytne a drží i 4-5dni. Tak těch léků, spořádam víc, ale zas je klid, že mám i dva měsíce klid. Prostě jak kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1787
2.10.24 20:46

@Pajoš tak to mi nepřijde, že bys měla migrénu nějak extra často. Já silnou migrénu taky mám asi tak 1× za dva měsíce a to mě umí vyřadit na 3 dny. Osobně bych taky nebrala nic preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
3.10.24 08:57

Já mám jak kdy, někdy měsíc klid, občas i dva. Ale z toho 2× i 3× do měsíce…když chytne, je to na dýl… ale upřímně se mě nechtějí léky brát. Tak uvidím, jak na to bude reagovat Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
4.10.24 05:39

Stugeron může pomoci s prevencí migrén, ale chápu obavy z pravidelného užívání. Pokud máš citlivý žaludek, zkus začít s nižší dávkou a sledovat reakci; případně to prober s neurologem, jestli existuje alternativní léčba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí