Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, majitelky Britax B-Motion co jezdíte se stupátkem, potřebovala bych poradit jaké pasuje k tomuto kočárku. Dnes jsme se s manželem snažili namontovat univerzální koupené na bazárku, myslím, že je to ABC Desing, ale nepasoval tam
Zasahovalo do brzdy. Poradíte mi některá, které tam půjde? Děkuji
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Ja teda nemam britax, ale pouzivam na teutonii univerzalni stupatko Lascal buggy board maxi. Kdyztak koukni na jejich stranky, je tam i docela dlouhej seznam kocarku, ke kterym pasuje.
http://kocarky.heureka.cz/…azka/324731/#…
Co tyhle tri? Mam take Britax B-Motion a zrovna take resim, jake stoupatko… Takze osobni zkusenost nemam
@kuchle my mame teda britax b-agile 4 a meli sme taky Lascal buggy board maxi ![]()
@silnice nemáš prosím nějakou fotku s namontovaným stupátkem? Dnes mi dorazilo a zase s tím nějak válčíme. Moc nám to nejde. Nevím jestli to není tím, že jsme objednali toto http://deti.bazos.cz/…-KOCARKU.php
@kuchle bohuzel ne, ale vypada to stejne jako sme meli my, alespon ty poutka na upevneni na kocarek. pridelala sem to nad zadnimi koly s tim, aby ty volne pasky (po utazeni) koukaly dovnit a ne ven. kdyz byly venku tak se zasekavaly o kolecka. Potom to pridelavani skejtu k poutkum uz je jina, to bohuzel moc neporadim :-/
@silnice děkuji. Nakonec se nám to podařilo. Malý na něm začne jezdit pár dní až týdnů. Už teď ale vypadá, že se na to moc těší ![]()
@kuchle u nas bylo taky nadseni, ze nemusi tapat…ja uz tak nadsena nebyla, dost sem o to supatko zakopavala a bolely me zada pri delsi prochazce, jak jsem byla predklonena…ale mozna je toto jen u toho B-agile
tak at o dobre jezdi ![]()
Otevírám diskuzi ohledně stupátka a kočárku Britax.. Zajímali by mě dvě věci, první je asi hloupá otázka, ale když mám Motion s nosností 20kg, tak se ta celková nosnost nevztahuje na nosnost stupátka? Mám docela velké mimčo, synovi je rok a má 13kg, tak se děsím, že to ten kočárek potom nedá.. A další dotaz, nepřevrací se to se stupátkem? Děkuji ![]()
@eNesiss Mám to vyzkoušené zatím jen za hlubokou korbou. Nevozila jsem tašku na kočár, nosím batoh, taška překážela. Kočár se mi nepřevracel. Pravda ale hůř se mi chodilo. Co se týká nostnosti nevím
Vozila téměř 18-ti kg chlapáka a v kočárku 8kg holku. Za sporťákem to vyzkouším až vyrazíme někam na delší výlet, starší už totiž většinou zvládne chodit sám ![]()
@kuchle moc děkuju za odpověď
tak to je super 26kg to vydrží, takže to s tím mým obříkem dáme
![]()
@kuchle Ahoj mela bych dotaz jak se stupátko osvědčilo, mám taky B motion a na jaro bych ráda taky synovi pořídila, děkuju ![]()
@Mollify83 jak psala @silnice pro dítě super, pro nás dospěláky trochu horší, ale to je stejné asi jako u všech kočárů. Člověk musí jít trochu v předklonu, dělat kroky trochu jinak a taky vadila taška na kočár. Ale to nadšení staršího stálo za to
Máme Lascal buggy board maxi.