Stussy CZ - zkušenost

6
2.10.23 10:34

Stussy CZ

Dobrý den, nemáte někdo zkušenost se značkou Stussy CZ? Objednala jsem si objednávku za víc jak 2000 Kč, a odebrala se mi částka z účtu. Na webu je ale napsáno, že se objednávka nepodařila, a že se čeká na zaplacení. Co mám dělat? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15431
2.10.23 10:39
@Naolar píše:
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost se značkou Stussy CZ? Objednala jsem si objednávku za víc jak 2000 Kč, a odebrala se mi částka z účtu. Na webu je ale napsáno, že se objednávka nepodařila, a že se čeká na zaplacení. Co mám dělat? Děkuji za odpověď

chtěla jsem se na ten eshop podívat, ale antivirus mě tam nepustí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
2.10.23 10:41

Tak minimálně máš poučení pro příště-z podezřelých stránek vždy objednávat na dobírku. Vždyť ty stránky nemají žádné identifikační údaje, obchodní podmínky, prostě nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
2.10.23 10:43

Kontaktujte obchod a zeptejte se jich na stav objednávky. Co jiného byste asi chtěla dělat?

• Citovat
  • Upravit
2.11.23 18:09

Dobrý den. Zajímalo by mě jak jste s objednáním dopadla? Dcera si tam taky vybrala nějaké mikiny. Děkuji za odpověď 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.11.23 11:16

Rozhodně neobjednávejte, je to podvod!!!
já jsem naletěla poslali mi místo mikiny nějaké no name sluneční brýle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.23 15:45

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.1.24 08:37

!!! www.stussy-cz.com --- PODVOD !!!

Ahoj všem, i já se na stránkách edit admin - link napálila. :roll:
Dcera mě ujišťovala, že stránka je ok, že kamarádi z ní objednávají. Bohužel stránky si nejspíš popletla, já uvěřila, objednala a samozřejmě nic nepřišlo. Ještě mají tu drzost Vám poslat trasovací číslo, na jehož konci je uvedeno, že zásilka byla podepsána u dveří, předána a tudíž doručena. Na maily nereagují. Buďte opatrnější a prověřujte víc než já. Hezký den. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.4.24 16:44

Dobry den. Z obchodu jsem objednala. Prislo mi i ze mikina je uz na ceste. Tak ted vazne nevim jestli prijde nebo ne. Mel to nekdo stejne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.4.24 07:27

Dobrý den bohužel je to opravdu podvod, přijde vám potvrzení o platbě a dokonce i trasování zásilky. Mě po dlouhé době přišel i balíček ale byly v něm nějaké no name sluneční brýle viz můj příspěvek výše. Romča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová