Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost se značkou Stussy CZ? Objednala jsem si objednávku za víc jak 2000 Kč, a odebrala se mi částka z účtu. Na webu je ale napsáno, že se objednávka nepodařila, a že se čeká na zaplacení. Co mám dělat? Děkuji za odpověď
@Naolar píše:
Dobrý den, nemáte někdo zkušenost se značkou Stussy CZ? Objednala jsem si objednávku za víc jak 2000 Kč, a odebrala se mi částka z účtu. Na webu je ale napsáno, že se objednávka nepodařila, a že se čeká na zaplacení. Co mám dělat? Děkuji za odpověď
chtěla jsem se na ten eshop podívat, ale antivirus mě tam nepustí ![]()
Tak minimálně máš poučení pro příště-z podezřelých stránek vždy objednávat na dobírku. Vždyť ty stránky nemají žádné identifikační údaje, obchodní podmínky, prostě nic ![]()
Kontaktujte obchod a zeptejte se jich na stav objednávky. Co jiného byste asi chtěla dělat?
Dobrý den. Zajímalo by mě jak jste s objednáním dopadla? Dcera si tam taky vybrala nějaké mikiny. Děkuji za odpověď ![]()
Rozhodně neobjednávejte, je to podvod!!!
já jsem naletěla poslali mi místo mikiny nějaké no name sluneční brýle
Ahoj všem, i já se na stránkách edit admin - link napálila. ![]()
Dcera mě ujišťovala, že stránka je ok, že kamarádi z ní objednávají. Bohužel stránky si nejspíš popletla, já uvěřila, objednala a samozřejmě nic nepřišlo. Ještě mají tu drzost Vám poslat trasovací číslo, na jehož konci je uvedeno, že zásilka byla podepsána u dveří, předána a tudíž doručena. Na maily nereagují. Buďte opatrnější a prověřujte víc než já. Hezký den. ![]()
Dobry den. Z obchodu jsem objednala. Prislo mi i ze mikina je uz na ceste. Tak ted vazne nevim jestli prijde nebo ne. Mel to nekdo stejne?
Dobrý den bohužel je to opravdu podvod, přijde vám potvrzení o platbě a dokonce i trasování zásilky. Mě po dlouhé době přišel i balíček ale byly v něm nějaké no name sluneční brýle viz můj příspěvek výše. Romča