Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím dámy,
Včera som si spravila teh test a konecne po pol roku pozitivny. Samozrejme to malé chceme.Jedná sa o to, že toto je moje štvrté tehotenstvo (predchádzajúce skončili potratmi a revizemi) a po pozitivnom teste som chytila hroznu paniku…čo ak sa to zopakuje atď..som ešte len 23dc, mám krátke cykly, ale písala som doktorke. Majú celý týždeň dovcu. Naposledy hovorila, že mám hneď nasadit anopyrin, ten poctivo zobem. Ale ten strach je strašný…potrebovala by som asi na ukludnenie nejakú preventívnu akciu od lekára, sama neviem
Nejaké skúsenosti s úspechom po opakovaných potratoch by som vážne v tejto chvíli potrebovala…
potratila jsem 4× a teď mám mimčo. Já teda celé těhotenství brala léky a ležela, ale vyšlo to. Máš dělaná nějaká vyšetření?
Jinak mě se zaařilo až po IVF s PGS - vyšetřili chromozomy embryí. Potraty byly po přirozeném otěhotnění. Držím palce
Moje kamaradka 4× potratila a dnes ma dva krasny chlapecky- 4 a 8let. Ale teda byla taky uplne rozhozena, klepala se strachy, az nakonec zasla k terapeutovi a strasne ji to zklidnilo. A to rikala, ze prece neni magor, aby tam sla.
Jsou i ruzny zklidnovaci techniky atd.Ja byt tebou, tak nekam zajdu /poptej se tady/mohlo by se ti moc ulevit a pohoda je pro tebe i mimi dulezita ![]()
Po trech zt jsem cekala dvojky. Jedno odeslo. To druhe mi uz 10 mesicu rusi spanek ![]()
Je to tezke, az do porodu se budes bat. Ale musis se smirit s tim, ze je to na miminku a musis mu verit
Mam za sebou jeden potrat v 21tt a pri dalsim tehotenstvi jsem mela od doktora doporuceno na zacatku tehotenstvi uzivani guajacuranu, je na uzkost a docela mi pomahal..
Odkud jsi? V Praze a částečně někde na jihu Čech ordinuje lékařka-homeopatka MUDr. Lenka Chvojková, která se dřív hodně specializovala na ženy, co nemohou otěhotnět nebo mají za sebou několik potratů. Pokud vím, tak s výbornými výsledky. Nebo zkus někoho podobného u vás v okolí. Sama se budeš trápit.
Zdravím dámy,
Včera som si spravila teh test a konecne po pol roku pozitivny. Samozrejme to malé chceme.
Jedná sa o to, že toto je moje štvrté tehotenstvo (predchádzajúce skončili potratmi a revizemi) a po pozitivnom teste som chytila hroznu paniku…čo ak sa to zopakuje atď..som ešte len 23dc, mám krátke cykly, ale písala som doktorke. Majú celý týždeň dovcu. Naposledy hovorila, že mám hneď nasadit anopyrin, ten poctivo zobem. Ale ten strach je strašný…potrebovala by som asi na ukludnenie nejakú preventívnu akciu od lekára, sama neviem
Nejaké skúsenosti s úspechom po opakovaných potratoch by som vážne v tejto chvíli potrebovala…