Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@lennkaa Ono jak člověk pročítá různé diskuze na internetu, tak začne být paranoidní a přestane používat rozum
![]()
Jen se zřejmě potřebuju uklidnit, díky, za reakci
@Martschen no tak taky jsem občas trošku paranoidní, ale neboj, těhotná nebudeš ![]()
@Martschen Zde na emiminu je dost časté otěhotnění přes hormonální antikoncepci, ale v běžném životě to je reálné minimálně
Těhotná určitě nejsi ![]()
Pokud bereš HA tak, jak máš a po dvou proběhlých krvacenich je test negativní, těhotná nejsi.
Mimochodem při braní HA menstruaci nemáš. Krvacis jen díky spádu hormonů. Žádné vajíčko ti z těla neodchází, díky HA vajíčka ve vaječnících nedozraji.
Já sice otěhotněla přes správně a pravidelně branou HA, ale poznala jsem to hned, jak jsem si udělala pauzu mezi platíčky a MS nikde. Těhotná na 99,999% nebudeš. Já jsem nějaká velmi plodná výjimka. Druhého sviště jsme si vyrobili při nepravidelné MS, bez hlídání plodných/neplodných dnů prakticky na první pokus ![]()
Dekuju vám všem za uklidnujici reakce a že jste se mému dotazu nevysmaly
![]()
Dobrý den! Chci se zeptat, zda se dá spolehnout na negativní výsledek těhotenského testu 12 týdnů od styku. Užívám HA, dvě menstruace přišly jako obvykle (3. den pauzy) v obvyklé intenzitě, nyní přišla opět v obvyklou dobu, ovšem dnes, 3. den krvácení už krvácím slaběji, což nebývá u mě běžné.
Příznaky na sobě nepociťuji, kromě nafouklého podbříšku.
Díky za reakce.