Spolehlivost testu ve 12. týdnu těhotenství

Martschen
17.7.16 16:18

Spolehlivost testu ve 12. týdnu

Dobrý den! Chci se zeptat, zda se dá spolehnout na negativní výsledek těhotenského testu 12 týdnů od styku. Užívám HA, dvě menstruace přišly jako obvykle (3. den pauzy) v obvyklé intenzitě, nyní přišla opět v obvyklou dobu, ovšem dnes, 3. den krvácení už krvácím slaběji, což nebývá u mě běžné.
Příznaky na sobě nepociťuji, kromě nafouklého podbříšku.
Díky za reakce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
761
17.7.16 16:22

@Martschen 8o nechápu, proč bys měla být těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martschen
17.7.16 16:24

@lennkaa Ono jak člověk pročítá různé diskuze na internetu, tak začne být paranoidní a přestane používat rozum :nevim: :lol:
Jen se zřejmě potřebuju uklidnit, díky, za reakci

• Citovat
  • Upravit
761
17.7.16 16:27

@Martschen no tak taky jsem občas trošku paranoidní, ale neboj, těhotná nebudeš :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15278
17.7.16 16:59

@Martschen Zde na emiminu je dost časté otěhotnění přes hormonální antikoncepci, ale v běžném životě to je reálné minimálně :lol: Těhotná určitě nejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
17.7.16 18:36

Pokud bereš HA tak, jak máš a po dvou proběhlých krvacenich je test negativní, těhotná nejsi.

Mimochodem při braní HA menstruaci nemáš. Krvacis jen díky spádu hormonů. Žádné vajíčko ti z těla neodchází, díky HA vajíčka ve vaječnících nedozraji.

• Citovat
  • Upravit
694
17.7.16 19:16

Já sice otěhotněla přes správně a pravidelně branou HA, ale poznala jsem to hned, jak jsem si udělala pauzu mezi platíčky a MS nikde. Těhotná na 99,999% nebudeš. Já jsem nějaká velmi plodná výjimka. Druhého sviště jsme si vyrobili při nepravidelné MS, bez hlídání plodných/neplodných dnů prakticky na první pokus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martschen
17.7.16 20:57

Dekuju vám všem za uklidnujici reakce a že jste se mému dotazu nevysmaly :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex