Stydíte se kupovat kondomy?

MDK
10952
18.10.13 10:56

Stydíte se kupovat kondomy?

Ahoj holky. Zakládám tuto diskuzi jen tak pro odlehčení. Včera jsem byla v drogerii koupit si barvu na vlasy. Stojím tam, vybírám, když se najednou vedle mě objevila dvojice(řekla bych kolem 25 let) a chtěli kupovat kondomy. Jenže se u toho začali dohadovat, kdo to zaplatí. :D Kluk se očividně hodně styděl a holčina ho nabádala, že to bude lepší, když zaplatí on, než kdyby tam šla ona. Načež kluk pravil, že si snad taky užije, ne? :mrgreen: Tak to už jsem měla co dělat, abych se nezačala smát. Dohadovali se tam celkem dost dlouho, až jsem teda už měla nutkání se jich zeptat, jestli jim to nemám koupit já. Nakonec to teda vyřešili a odešli ke kase, kde jak jsem si všimla, platila ta holka, ale teda byla celá rudá. :D

Takže se chci jen tak orientačně zeptat, taky se stydíte kupovat kondomy? Je mi jasný, že spousta z vás odpoví, že o tohle se má starat chlap, ale jde mi spíš jen tak o princip. Berte to opravdu jen jako oddychovou diskuzi.

A pokud máte na toto téma i nějakou legrační historku, sem s ní!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mooona
18.10.13 10:59

Nestydím, objednávám ve velkém po internetu :mrgreen: ale je fakt, že při převzetí u pošťačky si vždycky říkám, že doufám že se pytlík neotevře a nevysypou se tam :lol: :lol: Ale byli doby, kdy jsme je kupovali i v obchoďácích a vždycky jsme to dali k nákupu, tak nám to blbý nepřišlo

• Citovat
  • Upravit
13073
18.10.13 11:00

Já bych se spíš styděla se tam takhle dohadovat :lol: A vůbec nejhorší mi přijde když k tomu někdo přihodí nějakou drobnost, aby jako nekupoval jenom ty kondomy a je evidentní, že ta drobnost je tam právě za tímhle účelem :lol: Takže když jsem je dřív kupovala, tak úplně normálně. Těm prodavačkám těch kondomů za den projde rukama spoutsta :lol:
Jinak ses klidně měla zeptat, jestli jim to máš koupit, to mohla být sranda :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781

Nestydím :mrgreen: většinou teda chodím nakupovat kondomy do sex shopu, protože velikost co potřebuji v obchodech nemají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546

Kupovala jsem je tam, kde jsem si je mohla vzít z regálu. U pultu bych asi nekupovala, nicméně se mi to jednou stalo a já si nemohla zaboha vzpomenout na oficiální název pro gumy, tak jsem řekla prezervativ - to už se snad nikde nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
18.10.13 11:02

Já je kupuji vždy společně s velkým nákupem, tak se to tam „ztratí“. Ale pamatuji, jak jsem byla mladší, s mou první vážnou známostí jsme jeli na víkendovou chatu. Jenže jsme zapomněli na kondomy a jediná šance byla na pumpě. Dohadovali jsme se snad půl hodiny, kdo to půjde koupit a nakonec to dopadlo tak, že jsme nekoupili nic a byli na naši první chatě bez sexu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
18.10.13 11:02

Stydela jsem se jen v lekarne, kdyz jsem sla jednou kupovat drahemu mast na hemeroidy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.10.13 11:03

Synovi kupuji kondomy, on mně vložky. Co je na tom? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
18.10.13 11:03
@tamata píše:
Jinak ses klidně měla zeptat, jestli jim to máš koupit, to mohla být sranda :palec: :mrgreen:

No já už teda fakt chtěla, jenže tam byl syn a ten se pořád něčeho dožadoval a něco mi ukazoval. Tak už jsem to nestihla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
18.10.13 11:04
@AngelLilly píše:
Nestydím :mrgreen: většinou teda chodím nakupovat kondomy do sex shopu, protože velikost co potřebuji v obchodech nemají :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264

Možná v 16 mi to trapný přišlo. Od 17 mám staršího chlapa, takže když bylo třeba kupoval je on, jednou dokonce jel z rozjetý akce do tesca, protože jsme zjistili, že žádný doma nemáme :D No a dneska už jsem velká holka, takže je klidně koupím sama. Je ale pravda, že je používáme minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana

Kupujeme při velkých nákupech i jen za tím účelem v DM, po 16letech se fakt nestydím :mavam:

• Citovat
  • Upravit
MDK
10952
@Lolllo píše:
Stydela jsem se jen v lekarne, kdyz jsem sla jednou kupovat drahemu mast na hemeroidy. :mrgreen:

Jo tak to jsem taky byla a bylo to teda zajímavý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
18.10.13 11:05

Mě by bylo blbý spíš bejt chlap a kupovat vložky..Nevim co je na tom blbýho kupovat kondomy :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MDK
10952
18.10.13 11:06
@Maculinka píše:
Já je kupuji vždy společně s velkým nákupem, tak se to tam „ztratí“.

Já myslím, že tak to dělá většina. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky