Vánoce 2013 - dvouleté děti :)

585
17.10.13 23:20

Vánoce 2013 - dvouleté děti :)

Hezký večer.. :-)

už nakupujete dárky na Vánoce? Zajímalo by mě, čím tak obdarujete své cca dvouleté děti (kluky).. Mě nějak docházejí nápady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
17.10.13 23:22

No, to mě taky, protože má všechno po bráchovi :lol:. ale starší dostal tuším nějaký duplo, a takový ty dřevěný vkládačky, ty ho hrozně bavily v tý době(bylo mu teda 21M)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
17.10.13 23:24

@ilyz Letos to bude jednoduchý starší kluk 2,5 si zamiloval mašinku Tomáška. Takže už tu jednu skovanou má :D. Ale určitě ještě pište nápady. Mám ještě ročního tak to nevím čím jeho ježíšek potěší :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
17.10.13 23:27

Ahoj, náš čerstvý dvouleťák od celé rodiny dostane first bike, Duplo, kýbl plastelíny, sáňky, knížky, určitě nějaká autíčka a mašinky + měkké dárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585

No tak je fakt, že u nás teda jede Mickey Mouse a jeho klubík :D a vkládačky taky miluje.. Takže já už mám, Mickey Mouse skákací „hrad“ na doma, baterku Mickey Mouse, nějakou sadu kreslení Mickey Mouse, bačkůrky Mickey Mouse, dřevěnou vláčkodráhu Woody, lego DUPLO, nějaký autíčka Cars 2 balíčky, vkládačku dvakrát no a dneska jsem pořídila tabuli s magnetkama a nebo se na ni dá kreslit fixama :D… A co dááál?? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567

Syn bude mít na Vánoce 2,5roku a dostane dřevěnou vláčkodráhu, modelinu Play-Doh sadu, Duplo Cars. A pak knížky s vlaky, auty, atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585

@summersun No joo!! SÁŇKY!! Super, musím si zapsat :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.10.13 23:28

Modelína mě taky napadla, ale aby mě nekleplo až ji někde rozmatlá, nejlépe na zeď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
17.10.13 23:28

Budu kupovat dřevěný vláčky, stačí jednoduchý kolo a jedna mašinka na baterky, z toho je vypleskanej. Pak obrázkový knížky, hrozně rád si prohlíží, nějaký auto a třebas pohajdu na dvd. Chci se vejít do 1500Kč. To si myslím pro takhle malé dítko stačí. Beztak rozdělá vláčky a víc ho nebude zajímat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13752
17.10.13 23:33

Kupujeme kazdorocne nejake velke auto od Bruderu, Duplo, nejaky kousek k drevenym vlackum, knizky. Dal me napadaji auticka, nejakou drevenou skladacku, razitka, modelinu, kuchynku, nejake vytvarne potreby, magneticka stavebnice… Je toho mraky, bohuzel vsechno mit nemuzeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.10.13 23:35

Naše mládě, holka, je vánoční, ta bude přesně dvou letá, takže mluvící panenka mimi, je vám asi jako nápad k ničemu, že :mrgreen: ale modelínu play doh taky dostane, a na otázku, ano, je to na střelení do hlavy, máme spoustu sad po starší a modelína je všude. Dál má třeba úspěch furry zvířátko, aktuálně má k vánocům pejska, ten udělá radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.10.13 23:36

No já řeším, že našeho synátora autíčka nijak moc neberou.. tak vymýšlím všechno možný.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.10.13 23:36

Jo, tabule na malování křídama a křídy, to taky bude radosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.10.13 23:37

@terinka4444

:D :D no já myslím, že u nás zvítězí ten skákací „hrad - trampolína“ a už ho nic jinýho zajímat nebude, ale mám ráda když je pod stromkem hodně dárků, takže furt vymýšlím všechno možný, i malý blbiny, hlavně aby toho bylo hodně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.10.13 23:39

@terinka4444 A nááhodou myslím, že takový chlapeček BabyBorn by ho zaujal :D můj brácha si ho strašně přál když mu byly asi 4 roky, a tak ho dostal i s kočárkem :D jednou dokonce, že si ho vezme do města, no máma měla radost :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí