Vánoce 2013 - dvouleté děti :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
17.10.13 23:47
@ilyz píše:
No tak je fakt, že u nás teda jede Mickey Mouse a jeho klubík :D a vkládačky taky miluje.. Takže já už mám, Mickey Mouse skákací „hrad“ na doma, baterku Mickey Mouse, nějakou sadu kreslení Mickey Mouse, bačkůrky Mickey Mouse, dřevěnou vláčkodráhu Woody, lego DUPLO, nějaký autíčka Cars 2 balíčky, vkládačku dvakrát no a dneska jsem pořídila tabuli s magnetkama a nebo se na ni dá kreslit fixama :D… A co dááál?? :nevim: :nevim:

co dál? 8o 8o napadá mě rovnou celý hračkářství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
17.10.13 23:50

@slavuska1 … No joooo :lol: :lol: :lol: to bylo jasný, že se někdo ozve :P :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
18.10.13 00:21

Ja mam zatim knizku a duplo, jeste chci koupit terc s micky na suche zipy, nejake aute a knizku, od rodiny dostane batuzek a pry nejaky jerab nebo bagr, to on miluje a od tchanovcu to je vzdy prekvapko i pro nas. No a jeste zvazuju koupi obycejneho golfacku s panenkou, syn vsude kde vidi kocarek hned vozi panenky, tak asi poridime. Plastelina ho zatim moc nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
18.10.13 00:23

Jo a prababicka hlasila, ze mu koupila nejake pastelky do vany, uz se tesim, jak budu umyvat tu vanu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.13 02:12

Naše Hanička bude mít na Vánoce 19 měsíců. A pořád nevím co ji mám koupit. :(
Nejhorší na tom je, že ať koupím cokoli, nevydržím to dlouho skladovat. Takže dárky, který jsem aktivně kupovala už od července, že budou pod stromečkem už má dávno ve své herně. Takže už čmárá na tabuli křídama i pastelkama, vesele se houpe na koníkovi a stále nosí po bytě velikou hadrovou panenku. Ve velkých obrázkových knížkách ukazuje na zvířátka a užívá si chvilky radosti ve stanu s kuličkama do kterého má cestu přes tunel a má z toho hroznou psinu… :lol:

Co si má počít dítě, když má prdlou maminku, která miluje ty jiskřičky radosti a veselý dětský smích…

Ještě mám pár tipů, ale asi budu vážně kupovat až těsně před vánocema, to bude nejjistější. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
18.10.13 04:13

Vláčkodráha (dřevěná osmička s jednou mašinkou), Duplo, knížka a pak nějaké ty blbůstky, co bude potřebovat(např. oblečení)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
18.10.13 04:17

Náš mladej bude mít dva roky v lednu. V listopadu se mu narodí brácha, takže dárky se budou odvíjet od toho - dostane panenku miminko a kuchyňku. Ano, jsou to dárky spíš pro holku, ale hodí se k situaci. Plus asi nějaký auto, nebo vláček, možná něco trochu didaktickýho (puzzle, vkládačku apod.) Ale nebude toho moc, myslím že výchova ke skromnosti může začít už ve dvou letech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
18.10.13 04:35

@viveca ta panenka he ale výborný nápad. Také jsme ji koupili batoleti, než se mu narodil bráška. Pořád ji choval a pak kojil :mrgreen: A dá se s ni krásně zabavit, když potřebuju obstarat miminko. Nepřijde mi panenka pro kluka nic špatného. Náš tatínek se o děti také stará, přebaluje, koupe, krmí a jaký je to chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
18.10.13 07:59

@ilyz můžeš dát odkaz na skákací hrad na doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.10.13 08:06

My jsme kupovali kutilsky stolecek s naradim, koberec na hrani s motivem silnic, auticka, stavebnici, knizku, nakupni vozik s umelou zeleninou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15104
18.10.13 08:17

Kufřík s nářadím a motorovou pilu. Víc nic, nemá ještě tolik rozumu aby mu to nestačilo. Za dva roky bude hůř ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
18.10.13 08:23

Tak naše malá dostane akorát dřevěné pexeso, prstýnek a možná ještě nějakou maličkost. Dostala už k narozeninám, navíc jí to zatím nevadí, neuvěodmí si, že dostala nic moc. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15104
18.10.13 08:28

@elchirk pastelky do vany, to neznám, ale zujalo mne to. Pohledám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
18.10.13 08:34

Syn bude mít 20mesicu na Vánoce. Miluje vlackodrahu osmičku z ikei co máme doma. Tak mu dokoupime koleje, most, tunel a ele. Masinku. K tomu dostane knizku, dřevěné magnetky se zvířátkama na topení a dvě nejaka obyčejna autíčka kolem 100kc plus nejaké oblečeni co potrebuje.
Od jedne babičky dostane garáž s nádražím k vlackodraze a od druhé balík stavebnice ala dublo se 400kouskama.
Myslím ze mu to staci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
18.10.13 08:56
@Honzuovka píše:
Budu kupovat dřevěný vláčky, stačí jednoduchý kolo a jedna mašinka na baterky, z toho je vypleskanej. Pak obrázkový knížky, hrozně rád si prohlíží, nějaký auto a třebas pohajdu na dvd. Chci se vejít do 1500Kč. To si myslím pro takhle malé dítko stačí. Beztak rozdělá vláčky a víc ho nebude zajímat.

Neměla bys tip na nějakou konkrétní sadu s tou mašinkou na baterky? Nějak se v tomhle neorientuju, já jsem spíš na ty holčičí hračky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí