Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
NE - nestydím.....
vždycky si říkám, že takovejch už viděl, že ta moje ho nerozhodí..... ![]()
šla bych tam a ukázala - není možné jen poodhrnout kalhotky pro ukázání, abys nemusela ukazovat celou pipku ?
… a lepší mu to ukázat, než fakt něco zanedbat…neboj, je to doktor, už ledacos viděl… ![]()
nestydím..
je to možná divné ale spíš bych se styděla kdyby to byl někdo známý…u cizího chlapa si řeknu, no co podívá se, já ho uvidím jednou v životě a on za další hodinu uvídí další x případů, že ten můj se mu vykouří z hlavy raz dva..je na to zvyklý a určitě už toho viděl..
Stydim, ale představa, že mám něco na uzlinách, nebudu ani psát co, by mi to pomohla teda hodně rychle překonat.
Já se stydím, ale nic jiného než to překonat mi nezbyde
Takovéhle bulky se mi dělají dost často, měla jsem v podpaždí, 2* v tříslech, na stehně a těsně nad zadkem
VŽDYCKY mi to řezal doktor… Tu bouli na zadku jsem nechala dlouho a pak se mi tam udělal zánět, takže příště už tak blbá nebudu
Překonej to, bude to raz dva a bude to dobrý ![]()
To já vím, že už viděl všechno. Problém je ve mně, nikoliv v lékaři. Mám třeba gynekoložku. U porodu, kde jsou i doktoři-chlapi, jsem měla vždycky blok, trauma, styděla jsem se, v očích slzy, když mi koukal nějaký chlap mezi nohy. A nic na tom nezměnilo, že jich viděl milión. Já to samozřejmě nějak zvládla, ale ten hnusnej pocit mám vždycky.
Na jednu stranu si říkám, že on je opravdu zkušenej chirurg s letitou praxí a že je to lepší než třeba nějaká nešikovná doktorka (tím nechci říct, že doktorky musí být nešikovné). Ale já ve svý situaci bych se raději ukazovala před nějakou nezkušenou doktorkou než před chlapem. Asi jsem blázen, co?
Ahojda,
chápu že muzes mít trošku stud ale určitě za ním co nejdříve zajdi. On tohle ani uz pomalu nevímá, pro něj je to prostě práce a ty by jsi kuli tomu zanedbala své zdraví a to přece za to nestojí.
A hlavně si do toho prosim tě neřezej sama to vážně ne e ![]()
terak píše:
Stydim, ale představa, že mám něco na uzlinách, nebudu ani psát co, by mi to pomohla teda hodně rychle překonat.
Co na uzlinách, probůh?
Tak před obvoďákem se nestydím,i když je to mladý ogara
gynekologovi pipinku s radostí ukážu
ale moje prsa viděl jen manžel a asi pár doktorů na operačním sále.Ale to jsem spala,jinak bych je neukázala nikomu,to by musel být mega problém (nemoc).
levmah28 píše:
Tak před obvoďákem se nestydím,i když je to mladý ogaragynekologovi pipinku s radostí ukážu
ale moje prsa viděl jen manžel a asi pár doktorů na operačním sále.Ale to jsem spala,jinak bych je neukázala nikomu,to by musel být mega problém (nemoc).
To je taky zvláštní, že zrovna prsa. To mi zrovna tolik nevadí, ale každej je jinej.
Tak já tohle teda neřeším
Třeba doktor, co mě rodil je taťkův známý a když je u nás na návštěvě, tak se s ním normálně bavím. Nemám problém s tím, že mi tam před tím koukal a snad ještě bude ![]()
No ale gynekolog se přeci jen s intimními partiemi setkává častěji než obvoďák, takže v tom se ta moje určitě ztratí!
K doktorovi určitě běž, on už to taky párkrát viděl a jestli je to profesionál… A jak už tu někdo psal, nejde jen odhrnout kalhotky, když je to v třísle?
já měla něco podobného jako lucius udělala se mi boule na zadku, jak končí ta „rýha“ směrem k zádům…
za pár dní to „prasklo“ vytekla trocha jakoby hnisu a krve, asi jako když vyhnípnete opravdu záživnýho jebáka…
tak sem to pořád odkládala, odkládala, udělalo se mi to několikrát, pak vždy prasklo a zase pár týdnů pohoda - taky sem se styděla s tím jít k dr.
no a jednoho krásného dne se tam udělal zánět jako prase, nemohla sem ani chodit, akutní chirurgický zákrok přímo v ordinaci ambulance, bolest jako prase, antibiotika a třítýdenní neschopenka, hrozila otrava krve…
takže příště už tak blbá taky nebudu ![]()
Mar__tanka1983 píše:
já měla něco podobného jako lucius udělala se mi boule na zadku, jak končí ta „rýha“ směrem k zádům…
za pár dní to „prasklo“ vytekla trocha jakoby hnisu a krve, asi jako když vyhnípnete opravdu záživnýho jebáka…
tak sem to pořád odkládala, odkládala, udělalo se mi to několikrát, pak vždy prasklo a zase pár týdnů pohoda - taky sem se styděla s tím jít k dr.
no a jednoho krásného dne se tam udělal zánět jako prase, nemohla sem ani chodit, akutní chirurgický zákrok přímo v ordinaci ambulance, bolest jako prase, antibiotika a třítýdenní neschopenka, hrozila otrava krve…
takže příště už tak blbá taky nebudu
Mně se to udělalo v těhotenství. Taky to nejdřív bylo něco na způsob pupínku, doktorka mi na to dala framykoin. No ale ten zřejmě způsobil to, že se to uvnitř zapouzdřilo nebo já nevím. Každopádně to má m už přes rok a bez vyříznutí to asi nezmizí(((
Já se teda nestydím, nicméně pokud ti to dělá až takovej problém tak si na netu najdi nějakou chirurgickou ambulanci kde jsou ženský a objednej se přímo k některé doktorce, dneska už snad doporučení od obvoďáka nepotřebuješ téměř nikam ne? ![]()
Nestydim se, delam ve spitale tak to beru tak nejak normalne. Muzu ti poradit jen tolik ze jestli je ta bulka jakoby pod kuzi tak to uzlina nebude. A nekdy to je proste jen abces(opouzdreny utvar naplneny vetsinou hnisem)tvori se casto v trislech, podpazi proste na miste s vetsim poctem potnich zlaz. Obcas pomuze si napustit horkou vanu co nejvic sneses a sednout si do ni. Teplem se to roztahne a praskne, ale zalezi co to je.
Jestli je to spise jako zdureni a boli ze vnitr, odhodila bych stud a asla k mudr. ostatne ani zvetsena uzlina nemusi zakonite znamenat vazny problem. Zbytecne plasit.
Omlouvám se za anonym, ale svůj dotaz spojím se svým problémem. Můj obvodní lékař je skvělý odborník, bývalý primář chirurgie, nyní má svou praxi a zároveň dělá i některé ambulantní chirurgické zákroky. Taky je to ještě celkem pěknej chlap, ale to je vedlejší. No a ted´k problému. V tříslech se mi už asi před rokem udělala bulka, nejde vymáčknout, když do ni píchnu, tak teče jen krev, mazala jsem to vším možným, nic. Prostě se strašně stydím jít to ukázat k doktorovi, protože je to v takovém blbém místě. Maximálně jsem to ukázala své gynekoložce a ta mi řekla, že je to věc chirurgů, at´si zajdu tam. No a já to prostě odkládám a odkládám a vůbec se mi tam nechce. nejradši bych si to vyřízla sama, abych tam nemusela.
Není to žádná provokace, já se nebojím, když jsem měla něco podobného kdysi na zádech, tak žádný problém. Já se prostě stydím a u nás zrovna nemůžu narazit na nějakou doktorku-chiruržku.
Taky máte některá takovéhle zábrany?
Na druhou stranu se zase bojím, abych něco nezanedbala.