Vysazení antidepresiv

Anonymní
3.11.11 16:51

Vysazení antidepresiv

Potřebovala bych poradit, jestli nemáte některá zkušenost s vysazením antidepresiv. Je to asi 10 dní, co jsem je vysadila, brala jsem tedy půlku denně. A je mi ne moc dobře. Mám pořád hodně špatnou, i vzteklou náladu, často je mi do pláče. Kdy se to to zlepší, neporadíte??? :nevim: Budu ráda za jakoukoliv zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4155
3.11.11 16:53

Vysadila jsi je sama? Nebo to bylo konzultováno s doktorem? Pokud máš pochybnosti, zeptej se na to doktora, třeba byl bylo dobré je užívat dál :nevim: Neukončila jsi užívání příliš rychle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.11.11 16:58

A co doktor na to?to ti poradil?nebo sama?chce to postupně,to vím ale bude lepší to řešit s doktorem. :think: aby se to nezhoršovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.11 17:00

Ahoj, take jsem brala antidepresiva Citalec 20mg 2 tbl denne a kdyz jsem to chtela vysadit predtim, nez jsme se zacali snazit o mimi, tak mi to doktor postupne snizoval, pak uz mi to ani neprislo, ze je neberu, ale ted uz to je vic, nez rok co je neberu a zase citim, ze bych je potrebovala :-(.....

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.11 17:03

ano, vysadila jsem je sama. Protože jsem po nich přibírala, ale Dr. jsem to říkala, brala jsem je asi 3/4 roku. Dr. se mi to ani říkat nechce, chtěla, abych je brala dál. Začla jsem teď nově brát Bachovy kapky, tak doufám, že mi to pomůže.

• Citovat
  • Upravit
9469
3.11.11 17:03

a nemáš třeba jen podzimní depresi? A těhotná jsi nebo ne? Pokud by se tvé stavy zhoršovaly, tak bych asi zašla za lékařem a zkuste nějakou udržovací hladinku.
Hodně štěstí při obojím :mavam: :kytka:

Anonymní píše:
Ahoj, take jsem brala antidepresiva Citalec 20mg 2 tbl denne a kdyz jsem to chtela vysadit predtim, nez jsme se zacali snazit o mimi, tak mi to doktor postupne snizoval, pak uz mi to ani neprislo, ze je neberu, ale ted uz to je vic, nez rok co je neberu a zase citim, ze bych je potrebovala :-(.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.11 17:04

Ja je vysadila taky sama.Nepocitila jsem,zadne vyrazne zmeny.

• Citovat
  • Upravit
9469
3.11.11 17:10

Víš ono to hned nepoznáš, ono je to plíživé a pak to naskočí a i když začneš brát ty léky, tak hned nezaberou. Máme v rodině od manžela příbuznou a ta si také sama určuje kdy má tyty léky brát a věř, že to není dobré a je potřeba to konzultovat s lékařem. Ty si třeba myslíš, že jsi v pohodě, ale třeba okolí si více té změny všímá. Vidíme to na té známé, ona se cítí v pořádku, ale my to na ní poznáme :roll: No uvidíš sama jak se rozhodneš, ale myslím, že vysadit a neinformovat lékaře není správný krok :pankac:

Anonymní píše:
Ja je vysadila taky sama.Nepocitila jsem,zadne vyrazne zmeny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.11 17:10
Réza píše:
a nemáš třeba jen podzimní depresi? A těhotná jsi nebo ne? Pokud by se tvé stavy zhoršovaly, tak bych asi zašla za lékařem a zkuste nějakou udržovací hladinku.
Anonymní píše:
To si myslim, ze to neni…Lecila jsem se s obsedantne kompulzivni poruchou, tehotna jsem - ve 12.tydnu, jen me mrzi, ze jsem to nevydrzela a zapalila si, predtim jsem byla silny kurak…me to tak strasne mrzi:-(
Réza píše:
Anonymní píše:

ja myslim, ze ne:-(..Lecila jsem se s obsedantni poruchou a ted jsem si do toho jeste zapalila, coz me mrzi nejvic, protoze jsem ve 12 tydnu :-(

• Citovat
  • Upravit
9469
3.11.11 17:16

Blahopřeji k těhotenství :potlesk: :palec: , s tou cigaretou se netrap, lékaři naopak doporučují těžkým kuřačkám, aby úplně nepřestávaly, že je to pro tělo těžký šok a více si škodí než když si dají jednu dvě cigarety denně.
Já sama nekouřím, ale dovedu pochopit vaši závislost na droze jakým nikotin bezesporu je :pankac:
Hlavně ať jste s miminkem v pořádku, Mohou to být také normální těhotenské výkyvy hormonů. Tělo je nyní zaplaveno hormonama, takže i to může způsobovat tvé stavy. Každopádně pokud by se to nelepšilo, tak zajdi za lékařem a domluvte se jak dál :wink: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.11 17:21

ja jsem teda vysazovala postupne a po dohode s doktorkou, sama bych si uplne netroufla, nastesti jsme se shodly. ale chvili to trva, hlavne kdyz tohle obdobi je takove prirozene depresivni. Ja te nechci strasit ale nez jsem zacala byt OPRAVDU v pohode a sppontanne se tesit, tak to trvalo i par mesicu. Bohuzel v tehle oblasti zazraky na pockani nefunguji :nevim:
Ale jde to, drz se :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.11.11 17:21
Réza píše:
Blahopřeji k těhotenství :potlesk: :palec: , s tou cigaretou se netrap, lékaři naopak doporučují těžkým kuřačkám, aby úplně nepřestávaly, že je to pro tělo těžký šok a více si škodí než když si dají jednu dvě cigarety denně.
Já sama nekouřím, ale dovedu pochopit vaši závislost na droze jakým nikotin bezesporu je :pankac:
Hlavně ať jste s miminkem v pořádku, Mohou to být také normální těhotenské výkyvy hormonů. Tělo je nyní zaplaveno hormonama, takže i to může způsobovat tvé stavy. Každopádně pokud by se to nelepšilo, tak zajdi za lékařem a domluvte se jak dál :wink: :palec:

Dekuju, jsi moc hodna :-(…ja ted nekourim pravidelne, ale ted se objevilo tolik problemu:-(.....Vim, ze to za me cigareta nevyresi.....

• Citovat
  • Upravit
9469
3.11.11 17:27

ale jo uklidní tě, uvidíš a snaž se být maximálně v klidu kvůli mimču. Starosti nech na ostatních ať je řeší. Prožíváš teď nejkrásnější období a nenech si ho vzít a ani nikým zkazit :hug: :palec:

Anonymní píše:
Réza píše:
Hlavně ať jste s miminkem v pořádku, Mohou to být také normální těhotenské výkyvy hormonů. Tělo je nyní zaplaveno hormonama, takže i to může způsobovat tvé stavy. Každopádně pokud by se to nelepšilo, tak zajdi za lékařem a domluvte se jak dál :wink: :palec:
Dekuju, jsi moc hodna :-(…ja ted nekourim pravidelne, ale ted se objevilo tolik problemu:-(.....Vim, ze to za me cigareta nevyresi.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
3.11.11 17:28

Blahopřeju k těhu :kytka: ,jsem taky před rokem omarodila a beru Zoloft.Tak přeju at je ti dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.11.11 17:32

já kdysi brala cipralex a protože jsem se jednoho dne rozhodla, že už se cítím dostatečně silná na to, že situaci zvládnu sama, tak jsem je vysadila bez vědomí lékaře…ze dne na den…no byl to mazec…byla jsem v tý době v situaci, že po půl roce podvádění jsem partnera poslala za tou jeho nádherou a myslela si, že prostě začnu nanovo, bez něj, bez léků…dva týdny v kuse jsem jen brečla a brečela a byly to takový hysteráky, že jsem z nich až zvracela…skoro jsem chtěla začít znovu prášky brát…ale po dvou týdnech, jak když utne a bylo mi líp :nevim: ale kdybych věděla, co mě čeká, tak bych to asi takhle nevysadila…ale asi ještě chvíli vydrž…nejspíš to nějakou dobu trvá, než se ta chemie v těle srovná…držím palce, ať vše zvládneš!! a gratulace k těhotenství - to je krásná motivace :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex