Styk s HPV před vakcínou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.5.12 15:19

Styk s HPV před vakcínou

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jsem se nakazila virem HPV, když se genitální bradavice objevily u mého bývalého přítele v průběhu našeho vztahu? A pokud ano, tak jestli to nějak ovlivnilo to, že jsem byla cca rok po rozchodu na očkování proti rakovině děložního čípku. U svého gynekologa jsem to řekla, ale nevím o tom, že by mě na HPV testoval a sama jsem si o to neřekla. Už je to 6 let zpět a mezi tím jsem rodila a tak by mě zajímalo, jestli to mohlo něco ovlivnit?

Moc děkuji za odpověď… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3890
2.5.12 15:56

ahoj.. HPV virus ti zistia z cytologie ktora sa robi 1× rocne nie je na to ziadny „specialni“ test ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 16:28
@xlenushkax píše:
ahoj.. HPV virus ti zistia z cytologie ktora sa robi 1× rocne nie je na to ziadny „specialni“ test ..

Tu mi doktor už dělal od té doby několikrát a nic neříkal. Až půjdu na preventivní prohlídku, tak se ho zeptám…

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
11733
2.5.12 16:34

Ahoj, tak já jsem měla pozitivní test na HPV, pak jsem dostala bradavice, ty mi doktorka postupně odstraňovala a asi po půl roce je dostal přítel a teď máme pokoj. Myslím, že když je to už 6 let, že je to dlouhá doba a dostat bys je neměla ani by to nic nemělo ovlivnit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 16:53
@kotaska91 píše:
Ahoj, tak já jsem měla pozitivní test na HPV, pak jsem dostala bradavice, ty mi doktorka postupně odstraňovala a asi po půl roce je dostal přítel a teď máme pokoj. Myslím, že když je to už 6 let, že je to dlouhá doba a dostat bys je neměla ani by to nic nemělo ovlivnit :nevim:

To bych byla ráda, docela mě to straší.

• Citovat
  • Upravit
1475
2.5.12 16:59

pokud to bylo před očkováním, tak byses snad nemusela bát-mě doktor říkal, že podle nejnovějších studií to očkování zabere i když už třeba v těle ten virus někde „spí“-prý to vyvolá imunitní rekci, která ho najde a zničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.12 17:16
@kokos píše:
pokud to bylo před očkováním, tak byses snad nemusela bát-mě doktor říkal, že podle nejnovějších studií to očkování zabere i když už třeba v těle ten virus někde „spí“-prý to vyvolá imunitní rekci, která ho najde a zničí.

Tak to by bylo super! :dance: Měla jsem to už dávno pořádně probrat s doktorem a nemusela jsem to mít pořád v hlavě, ale děkuji všem za reakce.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa