Styk s otcem o prazdninach?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
4.7.21 10:13
@Anonymní píše:
Ahoj,
Mám s bývalým tříletou dcerku. Dnes mi volal, že ji chce na 14dní o prázdninách.
Jsme rozvedení, malou mám ve výhradní péči, styk s otcem na domluvě.
Potřebuji poradit, jestli má právo ji chtít na 14 dní vkuse, jestli na to musím kývnout.
Děkuju

Vsak je to její otec, tak kde je problém? Měla bys být ráda, že má o ní zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 10:28

@martina.se
To jsem, ale chtěla bych vidět jak bys vystrkala ze dveří brečící dítě, který tě prosí, že chce zůstat s tebou a nechce s tátou.

• Citovat
  • Upravit
524
4.7.21 12:25

Ja bych rekla, ze nekdy dite vyuziva situace. Matne si pamatuju, jak jsem strasne rvala, kdyz me mamka predavala ve skolce. I z vypraveni od ni vim, ze to byl sileny histerak az zachvat. Pak mamka odesla a ja si sla normalne hrat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
4.7.21 12:56

Reálné nemusíš. Ale může se stát že ho tím nastves a dá k soudu určit styk kde už to pak bude dané. Zkus najít kompromis. Ono se taky může stát že i na něj bude 14 dní moc… Myslím že si to taky úplně nedokáže představit.

• Citovat
  • Upravit
34322
4.7.21 13:17
@Anonymní píše:
Malou si bere kazdycn 14 dni na vikend, bohuzel predavani probiha tak ze mala ho jen vidi a zacne hystericky plakat, věšet se na mě. Mám z toho trauma i já, jsem z toho nešťastná.
Potom se uklidní, když odjede, ale po návratu se mě pořád ptá, jestli zas nepojede za tatou, že nechce.
Nejsme spolu již 2 roky, malá je většinou semnou a je to znát, je na mě hodně navázaná.
Zakladatelka.

Pokud ji nejak neublizuje, tak se vidaji proste moc malo, jednou za 14 dni je to v tomhle veku skoro cizi clovek :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 18:06

Do školky jde nadšená, k babičkám taky, s mojim chlapem funguje suprově když jsem v práci. Jen k němu nechce. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18682
4.7.21 18:22

A mas zpetnou vszbu, jak ty vikendy probihaji, co delaji, dozvis se neco od dcery, od tatinka? Jestli je to jen tou vazbou na tebe, tak bych byla pro castejsi styk, uz zas neni batole. Jestli je tam nejaky problem, ptoc tam nechce, je v zajmu vsech tri ho resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 18:55

Ptala jsem se jí, proč nechce. Řekla, že táta je hodnej a pak jsem se zeptala na tu jeho přítelkyni a to jen stála a koukala. Řekla že jí nemá ráda. S exem neni domluva, je zamilovanej a slepej, nic semnou řešit nebude. Jen vyhrožuje ospodem když mám námitky. Odstěhoval se 150kkm daleko, častějši styk nejde.

• Citovat
  • Upravit
18682
4.7.21 19:34
@Anonymní píše:
Ptala jsem se jí, proč nechce. Řekla, že táta je hodnej a pak jsem se zeptala na tu jeho přítelkyni a to jen stála a koukala. Řekla že jí nemá ráda. S exem neni domluva, je zamilovanej a slepej, nic semnou řešit nebude. Jen vyhrožuje ospodem když mám námitky. Odstěhoval se 150kkm daleko, častějši styk nejde.

Da se s tatinkem mluvit? Co treba mediace?
Jestli soucasna pritelkyne dite nemusi, je i v jeho zajmu to oddelit a byt treba s malou tyden sam a pak se zas venovat pritelkyni.
Ty se s jeho pritelkyni znas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.21 20:47

@Eliška
Znám. Je to mladá 20ti. letá holka. Nám je 30.
Hrajou si na rodinu, když mají malou. Bohužel prostě nevím jak to probíhá, když ji ona hlídá. Nijak s ní nekomunikuji, choděj mi od ní akorát výhružky ať je neseru a tak, když třeba nesvolím s jejich návrhem. Prakticky mi diktují jak si maloi vezmou. Je to celé komplikované. Já malé nikterak nebránim v kontaktu s otcem, ale myslím si, že nemusím kývnout vždy na všechno. Když navrhnu kompromis, tak poslouchám výhružky ospodem. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
18682
4.7.21 20:55

Hraji si ma rodinu, co to muze v praxi byt? Dvacetileta asi nema potrebu maminkovat cizi dite, jedine snad kvuli partnerovi, ktery chce.
Navrhni tatinkovi setkani vas dvou na ospodu nebo mediaci. Vim, ze je to tezke ho presvedcit, ale zkus to. Mne se to teda nepodarilo, ale deti nebyly tak male a hlavne, tatinek se o styk nedere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
5.7.21 07:49
@Anonymní píše:
@Eliška
Hrajou si na rodinu, když mají malou. Bohužel prostě nevím jak to probíhá, když ji ona hlídá. Nijak s ní nekomunikuji, choděj mi od ní akorát výhružky ať je neseru a tak, když třeba nesvolím s jejich návrhem. Prakticky mi diktují jak si maloi vezmou. Je to celé komplikované. Já malé nikterak nebránim v kontaktu s otcem, ale myslím si, že nemusím kývnout vždy na všechno. Když navrhnu kompromis, tak poslouchám výhružky ospodem. :nevim:

Tak si nechte určit styk soudně.. pak už to bude dané. Ale teď počítej s tím že prázdniny a podobně tam budou taky

• Citovat
  • Upravit
12007
5.7.21 08:55

Mne to prijde v pohode, ale u nas jsou vztahy i domluva v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
5.7.21 09:26
@Anonymní píše:
@Eliška
Hrajou si na rodinu, když mají malou. Bohužel prostě nevím jak to probíhá, když ji ona hlídá. Nijak s ní nekomunikuji, choděj mi od ní akorát výhružky ať je neseru a tak, když třeba nesvolím s jejich návrhem. Prakticky mi diktují jak si maloi vezmou. Je to celé komplikované. Já malé nikterak nebránim v kontaktu s otcem, ale myslím si, že nemusím kývnout vždy na všechno. Když navrhnu kompromis, tak poslouchám výhružky ospodem. :nevim:

Tady se mi zdá, že nějaká nedohoda na 14 dnech je jen špička ledovce. těch problémů tam bude víc a je v zájmu dítěte, aby se co nejdřív vyřešily. Vyhrožování OSPODem, proč se toho bojíš? Nebylo by lepší to přes něj a přes soud nechat proběhnout, ať je jasno? Ty sprosté SMS si určitě schovávej, můžou se hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
5.7.21 20:52
@Anonymní píše:
@martina.se
To jsem, ale chtěla bych vidět jak bys vystrkala ze dveří brečící dítě, který tě prosí, že chce zůstat s tebou a nechce s tátou.

Tak ji na to připrav. Není úplně malá. Hodně těchto scén způsobují rodiče svým přístupem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna