Styling vlasů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ema N.
2.8.12 13:23

@Navli jinak, me se hodne osvedcila tahle znacka, moje kadernice ji pouziva a je fakt naprosto uzasna… mam genialni lak na vlasy od nich… ;)

http://www.subrinaprofessional.cz/…nce,stranka1

• Citovat
  • Upravit
16631
2.8.12 13:34

Holky díky - zaujal mě ten sprej vše v jednom… teďka není moc času s dětma studovat ale večer mrknu a obj. Klidně něco dražšího, ale co opravdu bude k něčemu a ne 100 věcí…

Ten první měla podle mého kadeřnice, ale za 700Kč je to moc…

A k tomu mikádku - ve předu jej mám po bradu a v zadu cca 3cm na ramena a sestříhaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.8.12 13:41
@Navli píše:
Holky díky - zaujal mě ten sprej vše v jednom… teďka není moc času s dětma studovat ale večer mrknu a obj. Klidně něco dražšího, ale co opravdu bude k něčemu a ne 100 věcí…

Ten první měla podle mého kadeřnice, ale za 700Kč je to moc…

A k tomu mikádku - ve předu jej mám po bradu a v zadu cca 3cm na ramena a sestříhaný..

u toho spreje je výhoda, že akorád umyješ vlasy a pak použiješ jenom ten sprey..žádný sračky okolo co zatěžují vlasy.Od tý doby co kadeřnice ten sprey dala do oběhu tak objednávky má skoro pořád. Stojí kolem 390 ale mám ho cca na 1/2 roku a to mám dlouhé vlasy..vyzkoušej a uvidíš, že budeš spokojená. Moje kamarádky už používají jenom tohle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
2.8.12 13:51

@Navli jenom jsem koukala, ze ten sprej je na suche a poskozene vlasy… takze na mastne to podle me spis nebude… :nevim: :nevim: :nevim: To by chtelo vylozene neco na mastne vlasy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
33916
2.8.12 13:56
@Ema N. píše:
@Navli jenom jsem koukala, ze ten sprej je na suche a poskozene vlasy… takze na mastne to podle me spis nebude… :nevim: :nevim: :nevim: To by chtelo vylozene neco na mastne vlasy… :nevim:

je to i na mastné..používá se to u barvených a melírovaných vlasů, ale pomohlo to právě i zákaznicím co mají mastné vlasy.Ono u těch mastných je problém vždy, ale dají se používat i oleje, ale nesmí se to dávat do kořínků, ale jenom na zničené třeba konečky. Já měla mastný vlasy úplně šíleně..co používám sprej nevím co je to mastnota :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
2.8.12 14:13
@denisa 76 píše:
je to i na mastné..používá se to u barvených a melírovaných vlasů, ale pomohlo to právě i zákaznicím co mají mastné vlasy.Ono u těch mastných je problém vždy, ale dají se používat i oleje, ale nesmí se to dávat do kořínků, ale jenom na zničené třeba konečky. Já měla mastný vlasy úplně šíleně..co používám sprej nevím co je to mastnota :palec:

aha, supeeeer, tak to bych taky vyzkousela.. diky za tip… :palec:

Navli, promin, ze jsem se taky takhle vnutila… :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
16631
2.8.12 14:20

Emi, nic se neděje…

Mě právě taky zaujal a říkala jsem si, že za pokus - to stojí… no už jsme vyhodila spousty peněz za různý věci a pokud by tohle fungovalo, bylo by to fajn…

Deni, děkuju, já právě nejsme na xx lahviček, ale jedna v koupelně na vlasy mi stačí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.8.12 14:23

@Ema N. určo zkus..jenom fakt stačí málo nastříkat a působí to okamžitě. Ono spousta kadeřníků říká, že i jakoby když si dáme do vlasů toho moc tak to právě udělají pravý opak a vlasy se zmanstí úplně neskutečně. Ještě doporučuji občas přelít hlavu vývarem z kopřiv a nebo pivem..dělali to už naše babičky a věděli proč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.8.12 14:24
@Navli píše:
Emi, nic se neděje…

Mě právě taky zaujal a říkala jsem si, že za pokus - to stojí… no už jsme vyhodila spousty peněz za různý věci a pokud by tohle fungovalo, bylo by to fajn…

Deni, děkuju, já právě nejsme na xx lahviček, ale jedna v koupelně na vlasy mi stačí :mrgreen:

tohle jsem měla já..spoistu lahviček..kondicionérů a rozčesávadel a bylo to k ničemu. Nevím jestli budeš spokojená, ale mě to moc pomohlo a doladím pak vše jenom lakem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.8.12 17:51

@denisa 76 tak se přidávám, asi taky zainvestuji, ta chvála mně přesvědčila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.8.12 06:54

@berry4 Tak pak písni..mám ještě od nich olejíček, ale ten používám jenom na konečky, ale opravdu jednou za čas a je taky úžasný :palec: http://www.uvlasku.cz/…-zlato-100ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
3.8.12 09:32

@denisa 76 chceš mně zabít? Kde na to mám brát? :lol: :mrgreen:
No já si to nechám na vánoce, atˇ se prohnou jiní, každopádně děkuji za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.8.12 09:49

@berry4 no je to dražší, ale ten sprej mě vydrží přes 1/2 roku a ten olejíček mám už 2 roky a mám tam ještě skoro půlku takže to zas tak hrozný není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
15.11.12 09:46

Berry4 a ostatní holky, napište, jestli jste si sprej vše v jednom pořídily a jestli jste spokojené. Také uvažuji o jeho koupi. Díky za zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí