Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Zdravím… a rovnou k věci… ![]()
Ve zdravotnictví jsme používali na omývání „pokálených“ pacientů čistící pěnu Menalind.
Silně a krásně voní (pohltí veškerý zápach) a navíc je čistící, takže se vše krásně omyje a to že i velmi rychle.
Zajímalo by mě zda-li někdo nemáte tušení jestli se dá tento přípravek použít i na miminka - resp. na citlivou miminkovskou pokožku.
Pokusím se vložit odkaz hned sem… popř. do prvního komentu. O jaký přípravek se jedná. Ví se, že holky na eMimi ví všechno tak snad i tady poradíte ![]()
Znám, ale netuším, jestli je to na miminka. Informovala bych se u výrobce ![]()
@Cmochy znám a už jen pro ten smrad co ve mě asciuje internu bych domů nebrala
![]()
Zdravotně závadné to určitě nebude a ber to tak, že senioři jsou také křehcí jako miminka. Že se Ti stýská po práci?
Příspěvek upraven 13.09.15 v 23:08
Joo, stýská… Jsem mimo zdravotnictví přes 3roky a přiznávám, že mi to chybí ![]()
Nicméééně do provozu denní x noční, do nemocnice už bych se nevrátila. Jedině tak AMB…
![]()
@Cmochy Na AMB k Menalindu nečichneš, to chce nějaký masakr
, pořádný vzrůšo. Na jakým odd. dělalas?
Příspěvek upraven 13.09.15 v 23:09
Menalind používám na tchýni
, ale použít na děti, to by mě nenapadlo…
Dělala jsem v Motole na Spondylu - pooperační páteře.
Nejde ani tak o mě. To vzniklo úplně nevinně z debaty s kámoškou. Ten její má hrozně citlivej žaludek a ze všeho
Přebaluje mimčo a do toho
do kýblu vedle
Je mi ho docela líto… Tak mě napadlo tohle.
![]()
@Cmochy Je fakt, že pohlcuje pach, tak ať tím zastříká tu pokakanou plenu hned, jak mimi rozbalí, nemusí to myslím stříkat přímo na pokožku…jinak si myslím, že ba to asi nemělo nic udělat…
@Cmochy Jinak já dělala v Motole na dětský neurochirurgii
, ale když se otvírala spondylo, tak jsem zachvíli odcházela… ![]()
Těžko říct… pracovala jsem tam 1.rok po škole a to bylo někdy před 8mi lety ![]()
Ale určitě budeme znát jisté kolegyně, které jsou tamními stálicemi ![]()
U stan. L. nebo u I.? Já tam tak od 2005 chodila na audity na JIP
.
Příspěvek upraven 13.09.15 v 23:09