Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky, máte někdo prosím osvědčený bělící šampon na vlasy nebo nějaký přeliv asi do béžova? V sobotu jsem byla na melíru a opravdu děs, jsem z toho nešťastná. Na moje slabé a problémové vlasy dala kadeřnice slabý melír a chytlo mi to do šíleně oranžové barvy.Tam to bylo ještě dobré, protože mi na to dala asi přeliv, ale doma jak jsem to umyla, tak se mi chtělo brečet. Včera jsem koupila nějaký šampon právě na tento problém od YOUNG, a opět další šok, na oranžovou mi to vůbec nepomohlo a konečky, které jsem měla už pěkně světlounké tak mám modré. Opravdu děs. Uvažuju i o nějakém přelivu, máte zkušenosti? Snad to pomůže a nebude to ještě horší. Chtěla bych nějaký světlounce béžový.
@Kuba123 Doma bych neexperimentovala. Sice ti to kadeřnice pokazila, ale ke kadeřnici bych to šla zase napravit. Klidně k jiné, ale k profíkovi, doma uděláš víc škody než užitku, protože na takhle poničené vlasy už nic nechytně tak, jak má.
@jessikka píše:
@Kuba123 Doma bych neexperimentovala. Sice ti to kadeřnice pokazila, ale ke kadeřnici bych to šla zase napravit. Klidně k jiné, ale k profíkovi, doma uděláš víc škody než užitku, protože na takhle poničené vlasy už nic nechytně tak, jak má.
@jessikka píše:
Taky už bych doma neexperimentovala a zašla za někým jiným ![]()
@Kuba123 máš účet? Jestli ano, asi bych zašla za kadeřnicí a požadovala nápravu.
Já se raději barvím sama doma, ale i se s třihem jsem měla nejednou problém. ![]()
Urcite ke kadernici. Ja jednou tak experimentovala az jsem byla z dlouhych vlasu skoro na jezka. ![]()
No nevím, jestli ti s tím takhle narychlo něco udělá. Kámošce tenkrát protekla barva přes čepici a vypadala jak tygr - s pruhama. No a kadeřnice jí řekla, že by aspoň týden měla nechat klid. No riskla to a jinde řekla, že už to týden má a vlasy nevypadaly. Ale nemůžeš třeba řešit dočasně kšiltovkou a radši počkat?
@Kuba123 píše:
Ahojky, máte někdo prosím osvědčený bělící šampon na vlasy nebo nějaký přeliv asi do béžova? V sobotu jsem byla na melíru a opravdu děs, jsem z toho nešťastná. Na moje slabé a problémové vlasy dala kadeřnice slabý melír a chytlo mi to do šíleně oranžové barvy.Tam to bylo ještě dobré, protože mi na to dala asi přeliv, ale doma jak jsem to umyla, tak se mi chtělo brečet. Včera jsem koupila nějaký šampon právě na tento problém od YOUNG, a opět další šok, na oranžovou mi to vůbec nepomohlo a konečky, které jsem měla už pěkně světlounké tak mám modré. Opravdu děs. Uvažuju i o nějakém přelivu, máte zkušenosti? Snad to pomůže a nebude to ještě horší. Chtěla bych nějaký světlounce béžový.
Já jednou četla, že je dobrej citron s jedlou sodou a nebo dětský šampón. Hlavně teďka neházej žádnou barvu ani přeliv jinak si zničíš vlasy musíš počkat chvíli..
@Kuba123 píše:
ještě bych ti doporučila toto: http://www.parfums.cz/…mpoo-250-ml/ je to šampón na bílé vlasy, tzn. že ten melír vždycky krásně vyšísuje do světla.. hlavně ten šampón je teď v akci…
Pokud chceš vlasy zesvětlit, tak pomůže heřmánkový odvar (může být heřmánkový čaj - když ho neosladíš
), po umytí (jen trochu šamponu, nic agresivního) tím odvarem několikrát propláchnout a už neoplachovat vodou.
A pár dnů nepokoušej žádnou chemii, cca za týden můžeš zkusit jinou kadeřnici.
Ja mam melir uz dlouho, pouzivam belici od loreal profesionel. Je husty a ma fialovou barvu. Je ve stribrne lahvicce.
Jinak bych kadernici nehorazne sezvala!! A rozhodne bych ji nezaplatila a okamzite vymenila za jinou!!
@Janichka píše:
Ja mam melir uz dlouho, pouzivam belici od loreal profesionel. Je husty a ma fialovou barvu. Je ve stribrne lahvicce.Jinak bych kadernici nehorazne sezvala!! A rozhodne bych ji nezaplatila a okamzite vymenila za jinou!!
Už jsem dávala odkaz na ten šampón nahoře.. Vím, že kamarádky ho používají a jsou spokojené ![]()
Tak určitě teď nech chvilku vlasy odpočinout, mě říkali minimálně týden, lépe by pak bylo 14 dní. A jinak zkus heřmánek, jak už tu někdo psal, ten se používá normálně na blond vlasy.
@Supermanka píše:
Už jsem dávala odkaz na ten šampón nahoře.. Vím, že kamarádky ho používají a jsou spokojené
a nechytá ten šampon taky do fialová? Mám z toho docela strach, aby mi nechytl stejně jako ten před tím. Jinak je fakt, že tím heřmánkem nic nepokazím, to je dobrý nápad. Právě, že s té chemie mám taky docela strach, takže raději něco přírodního nebo bez peroxidu.
@Kuba123 píše:
a nechytá ten šampon taky do fialová? Mám z toho docela strach, aby mi nechytl stejně jako ten před tím. Jinak je fakt, že tím heřmánkem nic nepokazím, to je dobrý nápad. Právě, že s té chemie mám taky docela strach, takže raději něco přírodního nebo bez peroxidu.
nn nechytá. Používají ho holky co mají hlavně blond a chtějí takový ten bílý blond. Zkus prvně heřmánek, ale tím šampónem nic nepokazíš jedna uživatelka ti ho tady doporučovala taky…Hodně štěstí pořád si říkej, že to je jen barva mě jednou šíleně ostříhala a to jsem měla co dělat ![]()