Suchá, problematická pleť- hydratační krém

37285
21.2.19 07:15

Lipolotio je dobré, to krásně hydratuje, nedávám na něj dopustit, ale ten duac co vím, má jako nežádoucí účinky vysušování pokožky, navíc se nemá brát dlouhodobě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
21.2.19 07:22

Mandlovou Weledu a nebo mandlovou mast od Ecipalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
21.2.19 07:28

Ja používám dětský krém od Sebamedu. Mam hodně suchou pokožku a tu krasne hydratuje, ale nemastí. Je na něm tuším napsáno extra jemný - mají více druhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
21.2.19 07:54

Zdravím, mě Lipolotio taky vysušovalo (a navíc jemně pálilo). Pravda je, že mi nedělá dobře skoro nic. Dcerka to po mě zdědila. Divné je, že mi výborně (a jí na první projevy ekzému, než se „vysype“ ) zabírá obyčejná modro-bílá neutrogena „deep moisture“ z drogerie. na tváře používám Mixu, 10% hydratační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
21.2.19 08:19

Duac vysusuje, to je bezny nez. ucinek pripravku na akne. Dava se na ocistenou suchou plet na noc, to ze pod nej davas hydratacni krem neni uplne vhodne. Pres den je vhodny treba Sebium hydra od Biodermy nebo Effaclar H, nebo jakykoliv hydratacni krem z rady na problematickou plet, je treba vyzkouset. Excipial Lipolotio bych nezkousela. Na myti behem lecby staci cista voda nebo nejaky pripravek na citlivou plet, ale urcite ne gely nebo vody na plet problematickou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
21.2.19 08:40

@Teri18 Lipolotio jsem na obličej používala přes 10 let. Nic jiného jsem nesnesla. Také mám suchou problematickou pleť.
Teď už nemám pleť tak citlivou, tak jsem začala používat krém proti vráskám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
21.2.19 08:50

Je mi o mnoho let více a celý život jsem mela problemy s pleti, vcetne pupinku na zadech atd. Nakonec jsem prisla na to, ze mi problemy zpusobuje lepek a mleko. Nechala bych si, byt tebou, udelat vysetreni na gastroenterologii. Vysetreni se musi provest, dokud lepek a mleko jis. Pokud bys byla na diete, neni to prokazatelne. Mne se plet uzasne zklidnila, prestaly moje ruznorode zazivaci potize a jako nejvetsi benefit beru, ze me presla priserna unava, kterou si pamatuji minimalne od dob, kdy jsem byla na VŠ. Začala jsem sportovat, hubnout. Skoda, ze jsem na to neprisla pred 20 lety…

Edit: Pred par lety vysel v D-Testu jako vitez kremu Cien z Lidlu. Od te doby ho pouzivam a je 1000× lepsi, nez nejruznejsi pripravky, co jsem kdy predtim pouzivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
21.2.19 13:28

@Levandule121 můžu se zeptat, zda se ti akné změnilo v těhotenství nebo se měnilo dle menstruace (myslím bez brání hormonální antikoncepce)? Také mám akné i v dekoltu, na zadech, lepek prý ok (dle krve), mlécne výrobky jim denně, zkusím je vysadit. Ale v těhotenství byla pleť bez chyby a mění se mi akné dle cyklu, tak to přisuzuji hormonů. Už bych se toho ráda zbavila… Kosmetiku jsme zkoušela, u kožní jsme nechala několik tisíc, už to s ní neřeším. Používám Nuance, krémy z lékárny, s tím jsem spokojená, ale ted mám třeba před menstruaci a na obličeji bolaky a hrůza, vypadám jak puberťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.2.19 05:56

@Kriss Tina vim, 2 měsíce, já ho mam tyden, ale doktor řekl,ze mi ho pak předepíše znovu..tak uvidime no, někdo ho maže i půl roku, co jsem četla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.2.19 05:59

@řeřicha @Levandule121 já uz volala na alergologii, a nejdřív mi dali termín za rok s půl..a mléko moc nepiju, jedno za mesic tak maximálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
22.2.19 11:44

@řeřicha Mela jsem to uplne stejne. V tehotenstvi plet hezka a pred prichodem a v prubehu menstruace hruza. Lepek z krve nepoznas (pouze celiakii, ale ne intoleranci nebo alergii). To MUDr. rovnou zamitla. Musi se udelat biopsie tenkeho streva… Ale radsi se porad na gastru nebo mozna na alergologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.2.20 16:16
@Teri18 píše:
Ahoj, holky, už od malička i kvůli ekzemu, mam sušší kůži, ale od 14 se mi děla akné, teď je mi 18, před týdnem mi predepsal dr.duac gel, výborně pomohl, ale mam takovou suchou plet dost po nem, a pouzivam jak na odliceni tak hydrataci Excipial Hydrolotio jenže moc nestačí, co si myslíte o Lipolotio? Popřípadě doporučili jiný krem? Já nejdřív namazu hydratacnim a nanesu potom duac gel

Ahoj Teri18 také mě trápí suchá pokožka. V drogerii jsem si už nakoupila mnoho přípravků, ale nenašla jsem žádný vhodný. Nedávno jsem byla u kamarádky na návštěvě, je sběratelkou kosmetiky, kterou točí na internet. Mezi vzorky měla i značku happymary, darovala mi její načatý krém na zkoušku, který se mi zatím zamlouvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek