Suché vlasy - 10 let

15492
19.3.23 19:54

Suché vlasy - 10 let

Dcera - 10 let má strašně suché vlasy. Zkoušela jsem už víc věcí, ale nic nepomáhá. Někdy mám pocit, jestli to spíš neškodí. Máte pro mě nějakou radu, nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Dlouhá punčoška
19.3.23 20:18

Bambucké máslo

• Citovat
  • Upravit
Hanullka
19.3.23 21:49

@Sára 1 Používá kondicionér?

• Citovat
  • Upravit
2659
19.3.23 22:24

Jakou má strukturu? Jestli má vlnité, nebo dokonce kudrnaté vlasy… tak to bohužel k nim patří. V takovém případě mrkni třeba YouTube jak o takové vlasy pečovat. Můžeš ji taky vzít do lepšího kadeřnictví a rovnou si nechat poradit. Kudrnaté vlasy prostě potřebují specifickou péči. Pokud má vlasy rovné, nebo jemně vlnité tak je třeba hledat příčinu. Tam to zvykem nebývá. Takže strava, vitamíny, možná i odběry krve. A případně ještě může pomoci návštěva trichologa, ten vám řekne zda je problém v pokožce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
20.3.23 06:47
@Hanullka píše:
@Sára 1 Používá kondicionér?

Používá, protože jinak by vlasy nerozcesala. Zkouším i masky, olejicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
20.3.23 06:50
@Karinkas píše:
Jakou má strukturu? Jestli má vlnité, nebo dokonce kudrnaté vlasy… tak to bohužel k nim patří. V takovém případě mrkni třeba YouTube jak o takové vlasy pečovat. Můžeš ji taky vzít do lepšího kadeřnictví a rovnou si nechat poradit. Kudrnaté vlasy prostě potřebují specifickou péči. Pokud má vlasy rovné, nebo jemně vlnité tak je třeba hledat příčinu. Tam to zvykem nebývá. Takže strava, vitamíny, možná i odběry krve. A případně ještě může pomoci návštěva trichologa, ten vám řekne zda je problém v pokožce.

Má je trochu vlnité. Ale nepřijde mi, že moc. Mám i olejicek z kadeřnictví, který prý pomáhá snad všem. Kondicionér. Mohlo by to být šamponem. Používám Urtekram. Jenze šampon, který dávám na pokožku, se mi měnit nechce. U hlavy to vysušené nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
20.3.23 08:01
@Sára 1 píše:
Má je trochu vlnité. Ale nepřijde mi, že moc. Mám i olejicek z kadeřnictví, který prý pomáhá snad všem. Kondicionér. Mohlo by to být šamponem. Používám Urtekram. Jenze šampon, který dávám na pokožku, se mi měnit nechce. U hlavy to vysušené nemá.
Šampon měnit nemusíte, ale kondicionér by to v tom případě možná chtělo a taky dávat masku na vlasy. Určitě ne žádnou drogerku, ale salonové značky. Třeba Wella Professionals přímo na suché vlasy. A stran oleje ten slouží k uhlazení, některé jako termo ochrana. Hydrataci příliš neposkytuje. Rozhodně neposkytuje totéž co kvalitní maska.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
20.3.23 12:54
@Karinkas píše: Šampon měnit nemusíte, ale kondicionér by to v tom případě možná chtělo a taky dávat masku na vlasy. Určitě ne žádnou drogerku, ale salonové značky. Třeba Wella Professionals přímo na suché vlasy. A stran oleje ten slouží k uhlazení, některé jako termo ochrana. Hydrataci příliš neposkytuje. Rozhodně neposkytuje totéž co kvalitní maska.

Používam kondicionér vždy. Někdy masku. Mám i masku a olejicek od kadeřnice. A stejně nic moc. Zkoušela jsem arganový olej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová