Sugar Daddy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5683
22.8.23 14:52
@Lu66 píše:
Je to každého věc. Já bych teda ze sebe kus hadru, nebo hračku dělat ze sebe nemohla, na to jsem hrdá až až. To bych raději měla dvě práce, než tohle. Pokud to tak ona chce, jen ji nech. Někdo je holt trochu jednodušší. Buď ráda, že ty máš rozum…

Ty tboje dve zminovane prace ( a kazda prace pro zamestnavatele) jsou naprosto stejna otrocina jen s tim rozdilem, ze ona bude brat nepomerne vic :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
22.8.23 15:03
@Ahep píše:
Ty tboje dve zminovane prace ( a kazda prace pro zamestnavatele) jsou naprosto stejna otrocina jen s tim rozdilem, ze ona bude brat nepomerne vic :jazyk:

Tak dělaat někomu ku*vičku. Super, ať si to užívá :jazyk: :jazyk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.8.23 15:06
@Lu66 píše:
Tak dělaat někomu ku*vičku. Super, ať si to užívá :jazyk: :jazyk: :palec:

A pokud by byla milenkou, tak je taky ku*vicka nebo tam uz je to akceptovatelne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4440
22.8.23 15:09
@Ernais píše:
A pokud by byla milenkou, tak je taky ku*vicka nebo tam uz je to akceptovatelne? :lol:

A víš že mě je to jedno :D zakladatelka chtěla znát názor, tak jsem napsala. Dál se o tom bavit nechci, protože jsou mnohem podstatnější věci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
22.8.23 15:13

A pak tu jsou milenky, které ještě samy platí 1/2 nájmu a finančně skoro vedou domácnost. Vlastně nedobrovolné Sugga Mummuye.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.8.23 15:51
@Lu66 píše:
Tak dělaat někomu ku*vičku. Super, ať si to užívá :jazyk: :jazyk: :palec:

Delat kralovsky placenou ku. vicku nebo otroka za mrzky plat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.8.23 15:58
@Ahep píše:
Delat kralovsky placenou ku. vicku nebo otroka za mrzky plat?

:mrgreen: :mrgreen: no, klika, že máme mnohem pestřejší paletu možností :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
22.8.23 15:59

Normálka. Známý jezdí do thajska. Za tyden si vybere to, co chce. Priveze si ji do čech. Tady ji má tri měsíce, než ji skončí vízum a pak ji odlifruje zpět do thajska. Spokojení jsou vsichni.

• Citovat
  • Upravit
4440
22.8.23 16:05
@Ahep píše:
Delat kralovsky placenou ku. vicku nebo otroka za mrzky plat?

a kdo říká že mít normální práci z člověka dělá hned otroka? :) zřejmě máme každá jiné priority a v pořádku. Taky ti nevnucuji můj názor, tak se nemusíš snažit to donekonečna obhajovat :) Dáváš tomu palec nahoru, super, já teda ne. Měj se a pěkný zbytek dne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
22.8.23 16:15
@Dája999 píše: :mrgreen: :mrgreen: no, klika, že máme mnohem pestřejší paletu možností :palec:

Ty palety moznosti mam trebas ja a pak hrstka vyvolenych, ale vetsina zenskych musi byt rada za tu mrzce placenou otrocinu, alespon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.8.23 16:19

Tak dělej sugar mammy když na sugar Daughter nemas :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5683
22.8.23 16:20
@Lu66 píše:
a kdo říká že mít normální práci z člověka dělá hned otroka? :) zřejmě máme každá jiné priority a v pořádku. Taky ti nevnucuji můj názor, tak se nemusíš snažit to donekonečna obhajovat :) Dáváš tomu palec nahoru, super, já teda ne. Měj se a pěkný zbytek dne. :kytka:

Jaka prace neni „normalni“? Ale merito veci je o tom, ze u nas ohybas svuj hrbet za mrzky plat a pokud ti to „staci“,a nevazis si sama sebe, tak prave to je toho dusledkem; jo, hlavne ze mnozi alespon maji kam chodit a na co nadavat, ze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
22.8.23 16:46
@Ahep píše:
Jaka prace neni „normalni“?Ale merito veci je o tom, ze u nas ohybas svuj hrbet za mrzky plat a pokud ti to „staci“,a nevazis si sama sebe, tak prave to je toho dusledkem; jo, hlavne ze mnozi alespon maji kam chodit a na co nadavat, ze :mrgreen:

Třeba moje je :palec:
Rozhodně není za mrzký plat a baví mě. Prima lidi kolem jsou příjemný bonus :kytka:
Sama sebe si vážím, což bych asi nemohla tvrdit v případě, že někomu dělám za prachy hračku na povel.
Ale připomněla jsi mi - to ohýbání hřbetu (ne v přeneseném významu) musím nějak vyřešit, fakt se u PC kroutím jak paragraf, tady mám velký prostor pro zlepšení. :oops:
Hodilo by se mi v židli zabudované zařízení, ze kterého by mi každých pět minut vypálil nějaký mechanický osten mezi lopatky, ideálně s hlasitým Jak to ZASE sedíš?!

K zakladatelce - ať si každý dělá, co uzná za vhodné, pokud tím nikomu dalšímu neubližuje. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.24 10:45

Ahoj, jestli se můžu zeptat jak toho sugar daddyho tvoje kamarádka našla, též bych nějakého chtěla kdyby měl zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1178
11.10.24 11:05
@timea631 píše: Více

Dyť v komentářích psala, že na placený seznamce. Takový opravdu jsou, pohledej, když tě to tak láká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová