Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Mám z Gatu, nosila jsem ji i v těhu přes břicho. Stála asi 500 a furt vypadá skvěle 😃
Je to tedy eshop, ale já jsem moc spokojená s touto sukní, objednala jsem opakovaně:
https://www.zalando.cz/…000-q00.html
Je pohodlná a slušivá, doprava tam i zpět zdarma, takže někdy objednám více velikostí nebo barev a co nesedí, vrátím ![]()
Už druhé těhotenství se mi vyplatilo koupit v NewYorkeru rovnou úpletovou sukni se širokou gumou, beru největší velikost a nosím hned pod prsama. Netlačí nikde nic a vypadá to dobře.
@Sofie2013 Jo přesně něco takového. Objednala bych více velikostí a zkusila si v sukni třeba hodinu posedět, jestli je mi v ní příjemně. To je aspoň výhoda eshopu.
A jakou sukni shanis? Jako dlouhou nebo mini? Styl? Já na doma třeba nosím dlouhé sukně z Lidlu, jsou v pase na gumu, takže pohodlné
ale zas to není nic extra elegantního ![]()
Jestli chceš něco, co neškrtni tak si pořiď šaty. Já nosím doma takové bavlněné, dají se koupit ve sportu.
Šaty do práce kupuji v Orsay a spol.
@Kriss Tina píše:
A jakou sukni shanis? Jako dlouhou nebo mini? Styl? Já na doma třeba nosím dlouhé sukně z Lidlu, jsou v pase na gumu, takže pohodlnéale zas to není nic extra elegantního
Právě nějakou delší, alespoň ke kolenům, ale zase ať se mi neplete pod nohy při úklidu. ![]()
Mrknu na ty tvoje.
No na to jsou lepší šaty, jakou chceš sukni? Do áčka, elegantní?
Nebo koupit látku, obdélník na stranách sešit a tunylkem provlict širokou gumu.
@Zuzaja píše:
Jestli chceš něco, co neškrtni tak si pořiď šaty. Já nosím doma takové bavlněné, dají se koupit ve sportu.Šaty do práce kupuji v Orsay a spol.
Super rada, díky.
O víkendu jsem náhodou zabrousila do Sportisima a odnesla jsem si super pohodlné šatky.
Nenapadlo mě, že v obchodech se sportovním vybavením, budou mít i normální běžné oblečení, takže jsem tam asi hodinku šmejdila. A i sukně měli moc pěkné jen bohužel ne v mé velikosti, tak někdy příště.
Ahoj
Chtěla bych trochu pozměnit šatník a nakoupit nové oblečení na doma. Budu už třetím rokem na homeoffice a začínám si připadat v pyžamu nebo teplácích už trochu blbě.
Líbilo by se mi mít na doma sukně, ale ty co mám prostě nejsou na celodenní nošení. Nemám ráda jak mě pořád v pase škrtí a po těch 8 hodinách v židli už to začíná být značně nepohodlné.
Máte tipy na nějaké obchody?
Mám v podstatě jen 3 podmínky - aby byly pohodlné, aby se daly prvně vyzkoušet (tedy ne eshopy) a aby byly v nějaké normální cenové relaci (třeba do 800,– max).
Plusové body i za třeba nějaké šaty na doma, ale primárně hledám sukně.