Sukně která neškrtí v pase - tipy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Parninas
2.4.22 12:21

Sukně která neškrtí v pase - tipy?

Ahoj :mavam:

Chtěla bych trochu pozměnit šatník a nakoupit nové oblečení na doma. Budu už třetím rokem na homeoffice a začínám si připadat v pyžamu nebo teplácích už trochu blbě. :lol:
Líbilo by se mi mít na doma sukně, ale ty co mám prostě nejsou na celodenní nošení. Nemám ráda jak mě pořád v pase škrtí a po těch 8 hodinách v židli už to začíná být značně nepohodlné.

Máte tipy na nějaké obchody?
Mám v podstatě jen 3 podmínky - aby byly pohodlné, aby se daly prvně vyzkoušet (tedy ne eshopy) a aby byly v nějaké normální cenové relaci (třeba do 800,– max).

Plusové body i za třeba nějaké šaty na doma, ale primárně hledám sukně. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1554
2.4.22 12:51

Mám z Gatu, nosila jsem ji i v těhu přes břicho. Stála asi 500 a furt vypadá skvěle 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
2.4.22 13:12

Je to tedy eshop, ale já jsem moc spokojená s touto sukní, objednala jsem opakovaně:
https://www.zalando.cz/…000-q00.html
Je pohodlná a slušivá, doprava tam i zpět zdarma, takže někdy objednám více velikostí nebo barev a co nesedí, vrátím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4616
2.4.22 13:18

Už druhé těhotenství se mi vyplatilo koupit v NewYorkeru rovnou úpletovou sukni se širokou gumou, beru největší velikost a nosím hned pod prsama. Netlačí nikde nic a vypadá to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4616
2.4.22 13:22

@Sofie2013 Jo přesně něco takového. Objednala bych více velikostí a zkusila si v sukni třeba hodinu posedět, jestli je mi v ní příjemně. To je aspoň výhoda eshopu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
2.4.22 13:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
2.4.22 14:12

A jakou sukni shanis? Jako dlouhou nebo mini? Styl? Já na doma třeba nosím dlouhé sukně z Lidlu, jsou v pase na gumu, takže pohodlné :D ale zas to není nic extra elegantního :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
2.4.22 14:23

Tchibo, tepláková sukně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
2.4.22 15:46

Jestli chceš něco, co neškrtni tak si pořiď šaty. Já nosím doma takové bavlněné, dají se koupit ve sportu.

Šaty do práce kupuji v Orsay a spol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
2.4.22 15:53
@Kriss Tina píše:
A jakou sukni shanis? Jako dlouhou nebo mini? Styl? Já na doma třeba nosím dlouhé sukně z Lidlu, jsou v pase na gumu, takže pohodlné :D ale zas to není nic extra elegantního :nevim:

Právě nějakou delší, alespoň ke kolenům, ale zase ať se mi neplete pod nohy při úklidu. :think:
Mrknu na ty tvoje.

• Citovat
  • Upravit
10024
2.4.22 17:44

No na to jsou lepší šaty, jakou chceš sukni? Do áčka, elegantní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5371
2.4.22 20:15

Nebo koupit látku, obdélník na stranách sešit a tunylkem provlict širokou gumu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
4.4.22 08:02
@Zuzaja píše:
Jestli chceš něco, co neškrtni tak si pořiď šaty. Já nosím doma takové bavlněné, dají se koupit ve sportu.Šaty do práce kupuji v Orsay a spol.

Super rada, díky. :kytka: O víkendu jsem náhodou zabrousila do Sportisima a odnesla jsem si super pohodlné šatky. :dance: Nenapadlo mě, že v obchodech se sportovním vybavením, budou mít i normální běžné oblečení, takže jsem tam asi hodinku šmejdila. A i sukně měli moc pěkné jen bohužel ne v mé velikosti, tak někdy příště.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková