Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý den potřebuji moc moc poradit. Dcera děla moderní gymnastiku a chci ji pořídit nový CELOTRIKOT na závody. Má to být překvapení. Mám ale par otázek. Někde jsem četla ze v tom je větší teplo než v klasickém trikotu zda je to pravda. Dále ze se pod to nemusí nosit tělové bodycko a nebo ze stačí pouze bodýčko na hruďní partie. Je toho celkem dost co mě zajímá za to se omlouvám. Dále zda se špičky nasazují dřív nebo až po nasezeni celotrikotu už kvůli tomu ze to má aji přes patu.
Poslední věc kde bych mohla takový celotrikot sehnat nejlépe někde v ČR. Děkuji moc za odpovedi
a ještě mě napadlo jestli má někdo zkušenost jak je to moc pohodlé oproti normálnímu trikotu na závody jelikož ona se převlika už doma přece jen je to celotrikot a kdy to má člověk půl dne na sobě a ještě v tom cvičí. Děkuji moc za odpovědi.
Zeptala bych se v oddíle, kde trénuje. Budou vědět, plus by mohli i případné vědět, kde zakoupit nejlíp. Syn dělá specificky sport a vybavení a oblečení nám vždy řekli v oddíle.
@Angel2000 ne, nedělá, dělá jiný sport na který se musí kupovat oblečení speciální pro ten sport, plus chrániče a se vším nám pomohli v oddíle. Buď objednali přímo oni a nebo poradili, kde koupit.