Oblékání 18m

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
22.3.22 23:11

Oblékání 18m

Dobrý den máte ještě u dětí fusak v kočárku popřípadě jak v tomto počasí oblékáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3958
23.3.22 03:33

Fusak jsem pro dceru neměla po celou zimu, máme dvojkočár a s fusakem se do něj nevešla :nevim: a zvládla to krásně :)
Nyní jí dávám punčochy, na to džíny, mikinu, nákrčník, čepici a zimní bundu. Včera byl první den, kdy bylo i ve stínu poměrně teplo, takže by to bývalo bylo na lehčí jarní bundu - tu dám dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37117
23.3.22 07:07

Chodící dítě už fusak nemělo, jen deku. Jinak oblékám jako sebe, plus jednu vrstvu navíc. Taky záleží jestli myslíš ráno, nebo odpoledne :nevim: ráno je u nás pod nulou, to dám punčocháče, kalhoty, triko, mikinu, zimní bundu, čepici a když se sedělo v kočárku, tak klidně ještě deku přes nohy. Odpoledne už je teplo, to stačí tepláky a mikina, případně vozím sebou jarní bundu, kdyby to foukalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8611
23.3.22 07:09

Mám děti teda starší, ale to nejmenší pořád vozím kocare a oblekam tak nějak stejně, jak před rokem (ted má 2,5). Fusak nevedu už asi měsíc, má jen teplejší nánožník, kterej nandam nebo smotam dolů dle počasí, ale teď sundat už i ten. A zrovna včera bylo dost teplo tady, byli jsme venku jen v mikinach. Dnes má být ještě tepleji, takže možná ty bundy ven ani nevezmu, ať je nedávám v ruce, jak včera. Ale viděla jsem včera pár expertů, co měli dítě zabaleny v zimním fusaku nebo probíhalo na hřišti v zimní bundě, celý rudy a mokrý… obleč dle počasí. Jak ven, tak do kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
23.3.22 07:10

Ráno fusak dávám. Odpoledne když je krásně jako včera tak ho vytahují. A odpoledne měl tepláky, triko a mikinu. V batohu jsem měla softshellku až se ochladí kolem 17 hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.3.22 07:16
@Anonymní píše:
Dobrý den máte ještě u dětí fusak v kočárku popřípadě jak v tomto počasí oblékáte?

Ráno ano, u nás bylo třeba včera -6 a mladý mi v kočáru 2 h spí. Odpoledne nee, to je příjemně teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
23.3.22 07:44

V tomto věku už jsem fusak neměla, mně ale děti v kočárku už nespaly. Na spaní bych ho dopoledne ještě dala, u nás byly ráno - 3. Přes den jen deku. Ono je to počasí zrádné, my jsme byli včera na zahradě a jakmile člověk zaleze do stínu, je fakt zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
23.3.22 09:34

Devitimesicni mi vcera odpoledne spal v kocaru ve stinu v puncochach, teplakach, body, mikine, jarni bunde a zapnuty byl do pasu v jarnim fusaku. Trilety mi behal po zahrade puncochach, jarnich softshellkach (ty puncochy jen proto, ze sedi na studenem pisku a vali se po zemi), v tricku a mikine. Fusak pouzivam casto, prijde mi, ze neni nic jednodussiho nez ho rozepnout/zapnout podle aktualni situace (vitr, slunicko, stin…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20775
23.3.22 11:02

@Kateko Dobrý den,

anonymita je určena pouze pro citlivá témata, z tohoto důvodu vám byla anonymita zrušena

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.3.22 11:51

Mam na kocaru fusak, kteremu jde odepnout cela vrchni cast, takze tu jsem v teple odepinala. Na spani jsem dite nechala prikryte.
Na jare jsem z vnitrku fusaku odepla fleesovou vlozku a na te spodni casti dite sedelo az do leta, az jak zacla vedra, dala jsem vse pryc.

Obleceni jako sebe, na spani vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
23.3.22 12:05

Kočárek už nevedeme vůbec, takže ráno většinou zateplený overall, odpoledne na zahradě jen triko a kalhoty (máme tu 22 stupňů dnes), k večeru přidávám mikinu a pak třeba bundu. V noci spí jen v triku a v pleně, ale má obří termo deku. Syn má necelé 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková