Kotníkový náramek a jiné ozdoby

metamorphoz
14.3.22 10:14

Kotníkový náramek a jiné ozdoby

Ahoj, co říkáte na kotníkové náramky a jiné ozdoby. Nosíte je nebo něco podobné. Líbí se vám to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4123
14.3.22 10:51

V létě nosím. Teda nosila jsem než se mne rozbil a k nákupu nového jsem se ještě nedostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
14.3.22 11:26

Běžně nenosim nic, vadí mi to, mám jen náušnice, a to ještě malý pecky. Když tahnu někam na mejdan, tak něco vytáhnu, ale moc ne. Na doplňky mě neužije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.3.22 11:55

Náramky na noze jsou slušivé a co vím, tak i chlapům se to líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
metamorphoz
14.3.22 12:03
@Krista 1 píše:
Náramky na noze jsou slušivé a co vím, tak i chlapům se to líbí ;)

To můžu potvrdit. Opravdu se to líbí. Ani třeba prstýnky na noze nejsou vůbec špatný.

• Citovat
  • Upravit
4731
14.3.22 12:11

Kdyz je hezka noha, tak se mi ozdoby na ni libi :-) kdyz ma nekdo treba lotniky, nemel by na ne upozornovat…jinak ja nosila sperky rada, s ditetem zatim nosim obcas jen snubak a hodinky..vse ostatni se tesi nevyzadane pozornosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
14.3.22 15:38
@metamorphoz píše:
To můžu potvrdit. Opravdu se to líbí. Ani třeba prstýnky na noze nejsou vůbec špatný.

Ty jsou ale pěkně nepohodlný zase :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
14.3.22 15:47

V lete nosim. Libi se mi i prstynky na nohu, ale strasne me to simra, nezvykla jsem si. Hlavne kdyz jsou upravene nalakovane nehty, obrousene paty a tak, tak mi ten „nakotnik“ pripada jako takova tresnicka na dortu. :dance:

• Citovat
  • Upravit
metamorphoz
14.3.22 16:19
@Silverine247 píše:
V lete nosim. Libi se mi i prstynky na nohu, ale strasne me to simra, nezvykla jsem si. Hlavne kdyz jsou upravene nalakovane nehty, obrousene paty a tak, tak mi ten „nakotnik“ pripada jako takova tresnicka na dortu. :dance:

Naprostej souhlas. Podle mě je na tom něco hodně atraktivního a ženského.

• Citovat
  • Upravit
98
14.3.22 16:30

Nosím v létě, stejně tak prstýnky na prostrednicku na nohách, prstýnky na nohách mám celoročně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
14.3.22 17:10
@Annizka píše:
Nosím v létě, stejně tak prstýnky na prostrednicku na nohách, prstýnky na nohách mám celoročně.

A to jsou nejake tenoucke? Me se to strasne libi, ale proste me to tlaci/simra i v sandalkach, ze bych na to jeste navlikla ponozku a uzavrenou obuv si neumim predstavit. Kdyztak prosim hod nejaky obrazek pro predstavu, jake mas, diky. :oops:

• Citovat
  • Upravit
98
14.3.22 17:22
@Silverine247 píše:
A to jsou nejake tenoucke? Me se to strasne libi, ale proste me to tlaci/simra i v sandalkach, ze bych na to jeste navlikla ponozku a uzavrenou obuv si neumim predstavit. Kdyztak prosim hod nejaky obrazek pro predstavu, jake mas, diky. :oops:

Ne, obyč prstýnky, mám je na prostrednicku, aby mi nevadili u bot typu žabky. V uzavřených botách mi nevadí vůbec. Velikostně mám něco takovyho, jeden zdobený a jeden obyč stříbrný kroužek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
14.3.22 18:33
@Annizka píše:
Ne, obyč prstýnky, mám je na prostrednicku, aby mi nevadili u bot typu žabky. V uzavřených botách mi nevadí vůbec. Velikostně mám něco takovyho, jeden zdobený a jeden obyč stříbrný kroužek.
:palec: Díky, zkusím pohledat něco podobného. :dance:
  • Citovat
  • Upravit
24.7.23 15:10

Ahoj. Nosím spíše přes léto do sandálů. Nejraději mám náramky s zapínáním shambala, nosím je jak na zápěstí tak na kotníku. Minulý týden jsem na festivalu potkala slečnu, která má e-shop na náramky a různé šperky …. Objednala jsem si párový a verlibí ploutví.. Teď už jen čekám až mi přijdou hrozně se těším :) *** pak Vám dám info jak to dopadlo :D

*edit admin-smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková