Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
V létě nosím. Teda nosila jsem než se mne rozbil a k nákupu nového jsem se ještě nedostala.
Běžně nenosim nic, vadí mi to, mám jen náušnice, a to ještě malý pecky. Když tahnu někam na mejdan, tak něco vytáhnu, ale moc ne. Na doplňky mě neužije.
Náramky na noze jsou slušivé a co vím, tak i chlapům se to líbí ![]()
@Krista 1 píše:
Náramky na noze jsou slušivé a co vím, tak i chlapům se to líbí
To můžu potvrdit. Opravdu se to líbí. Ani třeba prstýnky na noze nejsou vůbec špatný.
Kdyz je hezka noha, tak se mi ozdoby na ni libi
kdyz ma nekdo treba lotniky, nemel by na ne upozornovat…jinak ja nosila sperky rada, s ditetem zatim nosim obcas jen snubak a hodinky..vse ostatni se tesi nevyzadane pozornosti ![]()
@metamorphoz píše:
To můžu potvrdit. Opravdu se to líbí. Ani třeba prstýnky na noze nejsou vůbec špatný.
Ty jsou ale pěkně nepohodlný zase ![]()
V lete nosim. Libi se mi i prstynky na nohu, ale strasne me to simra, nezvykla jsem si. Hlavne kdyz jsou upravene nalakovane nehty, obrousene paty a tak, tak mi ten „nakotnik“ pripada jako takova tresnicka na dortu. ![]()
@Silverine247 píše:
V lete nosim. Libi se mi i prstynky na nohu, ale strasne me to simra, nezvykla jsem si. Hlavne kdyz jsou upravene nalakovane nehty, obrousene paty a tak, tak mi ten „nakotnik“ pripada jako takova tresnicka na dortu.
Naprostej souhlas. Podle mě je na tom něco hodně atraktivního a ženského.
Nosím v létě, stejně tak prstýnky na prostrednicku na nohách, prstýnky na nohách mám celoročně.
@Annizka píše:
Nosím v létě, stejně tak prstýnky na prostrednicku na nohách, prstýnky na nohách mám celoročně.
A to jsou nejake tenoucke? Me se to strasne libi, ale proste me to tlaci/simra i v sandalkach, ze bych na to jeste navlikla ponozku a uzavrenou obuv si neumim predstavit. Kdyztak prosim hod nejaky obrazek pro predstavu, jake mas, diky. ![]()
@Silverine247 píše:
A to jsou nejake tenoucke? Me se to strasne libi, ale proste me to tlaci/simra i v sandalkach, ze bych na to jeste navlikla ponozku a uzavrenou obuv si neumim predstavit. Kdyztak prosim hod nejaky obrazek pro predstavu, jake mas, diky.
Ne, obyč prstýnky, mám je na prostrednicku, aby mi nevadili u bot typu žabky. V uzavřených botách mi nevadí vůbec. Velikostně mám něco takovyho, jeden zdobený a jeden obyč stříbrný kroužek.
@Annizka píše:
Ne, obyč prstýnky, mám je na prostrednicku, aby mi nevadili u bot typu žabky. V uzavřených botách mi nevadí vůbec. Velikostně mám něco takovyho, jeden zdobený a jeden obyč stříbrný kroužek.
Ahoj. Nosím spíše přes léto do sandálů. Nejraději mám náramky s zapínáním shambala, nosím je jak na zápěstí tak na kotníku. Minulý týden jsem na festivalu potkala slečnu, která má e-shop na náramky a různé šperky …. Objednala jsem si párový a verlibí ploutví.. Teď už jen čekám až mi přijdou hrozně se těším
*** pak Vám dám info jak to dopadlo ![]()
*edit admin-smazán odkaz
Ahoj, co říkáte na kotníkové náramky a jiné ozdoby. Nosíte je nebo něco podobné. Líbí se vám to?