Trápí mě oblečení přítele

• Fotoalbum (40)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.2.22 22:15

Trápí mě oblečení přítele

Prosím o respektování anonymu.
Trápí mě, jak se přítel obléká. Snažila jsem se mu několikrát říct, že by se mi líbit víc v elegantním, ale je to k ničemu. Razí myšlenku, že hlavně pohodlně, takže nosí tepláky i do práce :(
Já jsem taková, že nosím elegantní každý den, i když se to společností nevyžaduje. Prostě to miluju. Vypadat elegantně a „líp“, než ostatní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
13.2.22 22:16

Ještě dodávám, že jsem taky asi rozmlsaná od ex, který nosil dennodenně z vlastní vůle košile, svetříky, plátěné kalhoty, šněrovací boty a na slavnostní události manžetové knoflíčky apod.

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
13.2.22 22:17

Zkus mu říct, že jako chlap Tě elegantně oblečený víc přitahuje. Je pro Tebe daleko víc sexy😉

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
13.2.22 22:18

A kdyby ti on řekl ať nosíš tepláky? Nosila by jsi je? Asi ne viď…jako pokud chodí jak šupák, tak bych mu řekla, že to je strašný, ale pokud je upravený, sportovní typ. Tak ho nech bejt…a nebo si najdi kravaťáka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:19

@Dlouhá punčoška Všechno jsem zkoušela. Ale je to marný. Myslím, že tomu nepřispívá ani jeho prostředí. Kamarádi to samé, v práci samí „styl průmyslovka“

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:20

@Nelel12 já to chápu. Ale nosit tepláky do kancelářské práce? To je proti veškeré etiketě.

• Citovat
  • Upravit
9269
13.2.22 22:21
@Anonymní píše:
Prosím o respektování anonymu.
Trápí mě, jak se přítel obléká. Snažila jsem se mu několikrát říct, že by se mi líbit víc v elegantním, ale je to k ničemu. Razí myšlenku, že hlavně pohodlně, takže nosí tepláky i do práce :(
Já jsem taková, že nosím elegantní každý den, i když se to společností nevyžaduje. Prostě to miluju. Vypadat elegantně a „líp“, než ostatní.

Podle mě se to nezlepší :nevim: buď se s tím smíříš nebo si najdi nového přítele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 22:22

@kavenka asi ne no. Snažila jsem se o tom mluvit. V šatníku má i elegantní kousky, co například dostal od rodičů. Ale prostě bere to jako něco na lepší příležitost.

• Citovat
  • Upravit
13715
13.2.22 22:22

A ty bys nosila tepláky, kdyby ti on říkal, že je máš nosit, že se mu tak budeš víc líbit? Na to jsi neodpověděla. Asi bys nenosila, že. Tak stejně to má nejspíš i on.
Skok z tepláků ke svetříkům a manžetovým knoflíčkům je docela velkej, to asi takhle nepůjde. Zkus to možná po menších krůčcích. Ale pokud se mu tepláky líbí, tak to asi neklapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 22:24

@AnastazieB nenosila, ale jen proto, že to není společensky únosné. Tepláky se prostě na denní nošení nehodí. Ne v hlavním městě, kancelářské práci. Tepláky jsou do fitka a na doma. Kdyby byl trenér neřeknu ani půl slova, ale tohle mi přijde moc.

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
13.2.22 22:27
@Anonymní píše:
@Dlouhá punčoška Všechno jsem zkoušela. Ale je to marný. Myslím, že tomu nepřispívá ani jeho prostředí. Kamarádi to samé, v práci samí „styl průmyslovka“

Zkus oblečení z Bushman. Přechod mezi tepláky a oblekem.
Pohodlné a celkem pěkné oblečení

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:28

Pak se člověk cítí i trapně. Někam jdeme do města, já podpatky, šaty, kabelku a přítel tepláky. Vrchol byl, když minule nestíhal a tak šel mezi lidi s nevyčištěnými zuby a bez veškeré hygieny. To mi bylo trapně. Ještě se jednalo o jeho první schůzku s někým, koho já znám.

• Citovat
  • Upravit
Nelel12
13.2.22 22:28
@Anonymní píše:
@Nelel12 já to chápu. Ale nosit tepláky do kancelářské práce? To je proti veškeré etiketě.

Tak to jsi ale neřekla, že dělá v kanceláři. To bych mu asi slušně řekla, že se to úplně nehodí nosit v práci (v jeho práci) tepláky..

Ale nasadila jsi tomu trošku korunu, když si napsala, že jsi zhýčkaná od ex…

On není přece ex. Jestli jsi si ho takového našla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:29

@Dlouhá punčoška kouknu, děkuju

• Citovat
  • Upravit
Dlouhá punčoška
13.2.22 22:30
@Anonymní píše:
Pak se člověk cítí i trapně. Někam jdeme do města, já podpatky, šaty, kabelku a přítel tepláky. Vrchol byl, když minule nestíhal a tak šel mezi lidi s nevyčištěnými zuby a bez veškeré hygieny. To mi bylo trapně. Ještě se jednalo o jeho první schůzku s někým, koho já znám.

Pokud je čuník, tak to bude těžké.
Dobře si rozmysli, jestli chceš takhle žít do konce života.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková