Trápí mě oblečení přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ontarova.stara
13.2.22 22:48
@Anonymní píše:
@Karamba2020 přesně tak, takhle to cítím taky.
Bohužel ne. Všichni jsou na stejné úrovni. Bohužel nejčastější vzdělání zaměstnanců je základní…Děkuju za nabídku, ale nechceme se ani jeden.
@Anonymní píše:
@Dlouhá punčoška Nebo vždycky když je mu nevolno, když se po :poblion:, tak si ani nevypláchne pusu, nebo nevyčiští zuby. Naopak, ještě se diví, že nechci pusu a a že nechci už pít z láhve, kterou mi právě sebral na napití

A řešíš co? Když to shrneme, partner je krapet prase bez základních hygienických standardů. Pracuje evidentně v prostředí, kde i tepláky a dech kojota jsou standard. A ty se divíš, že není elegán v límečku :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:48

@ontarova.stara asi si nechci připustit, že jsem s někým takovým :(

• Citovat
  • Upravit
5379
13.2.22 22:52
@Anonymní píše:
@Zuzaja což to on taky nosí, ale jakmile přijde delší směna, tepláky nesundá…

A co v té kanceláří, se základním vzděláním, dělá? Pokud montuje třeba žárovky, zák to těžko bude dělat v obleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 22:53

@Takco telefonický kontakt s klienty.

• Citovat
  • Upravit
13955
13.2.22 22:56

No je prase a ty jsi zase extremne povrchni :nevim: Taky jsem sveho muze pozvolna “ prevlekla “, ale nestydela jsem se nikdy za muze, ktereho jsem si vybrala. Jak kdyby hadry mely znamenat vic, nez vsechno ostatní. Vzdyt je to smesne.. predpokladam, ze nosis retezcove kolekce za par supu, ktere sil stejny asiat jako ty teplaky. Prej lip nez ostatni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149

Tepláky by mi až tak nevadily. Tuhle jeden kluk v teplákách (moc drahých) udělal hodně šlechetnou věc a poslal nám spoustu peněz na dobrou věc.
Horší, než tepláky, je to, že je prostě prase. To bych řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Anonymní píše:
Prosím o respektování anonymu.
Trápí mě, jak se přítel obléká. Snažila jsem se mu několikrát říct, že by se mi líbit víc v elegantním, ale je to k ničemu. Razí myšlenku, že hlavně pohodlně, takže nosí tepláky i do práce :(
Já jsem taková, že nosím elegantní každý den, i když se to společností nevyžaduje. Prostě to miluju. Vypadat elegantně a „líp“, než ostatní.

Miluješ jeho nebo jeho outfit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
13.2.22 22:57

Mně se líbí, jak je název diskuze, že tě „trápí oblečení přítele“, ale pak si tady vylévat srdíčko, jaký je to vlastně prase. :lol: Nedivila bych se, kdyby on pár příspěvků později ti na něm vadilo úplně všechno.
Pokud nejsi spokojená a mluvili jste o tom, tak se stejně nezmění a fakt ho nepřevychováš, když on nebude mít snahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
13.2.22 23:00
@Anonymní píše:

No, možná by mu to sako i na dálku podprahove zvedlo sebevedomi i jistotu v hlase. Ale na druhou stranu tam fakt chodí lidí oblikani pohodlné, tedy kromě vyšších funkci. Válet se a potit hodiny u telefonu může za chvíli oblek škrtit.
A Tobě záleží na tom, co má na sobe v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:00

@Šarlota4 děkuju za názor. Někdo je takový a někdo makový. S nálepkou „extrémně povrchní“ dokážu žít :*

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
13.2.22 23:01
@Anonymní píše:

Takže takové to no name call centrum?

• Citovat
  • Upravit
56505

Nošení tepláků kamkoliv je hrozná móda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@bigl neodsuzuji lidi, chraň bůh, jen mi to přišlo nevhodné vůči dané situaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 23:02

@Takco nemyslela jsem vyloženě oblek. Ale myslím si, že bavlněné elegantní kalhoty a košilí či tričkem a světélkem jsou stejně pohodlné jako extra slim džíny a tričko o velikost menší

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 23:03

@ontarova.stara přesně na ten způsob

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání