Trápí mě oblečení přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20774
13.2.22 23:21
@ka2ka píše:
tak na mě to působilo že dělá vrcholového manažera a chodí v teplácích :nevim: tak tam by to bylo mimo to ano ale upřímně pokud dělá v call centru tak sice to dvakrát vhodný není, ale ty k tomu máš přístup jako že se zboří svět což zase taky je docela extrém :think: hele jsou horší věci

Jestli to nevadí vedení, pak je to jeho věc. :nevim: A jestli se zakl za něj stydí, ať ho nechá jít. :nevim: Hotovo, vyřešeno. Další případ k projednání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:22

Tak koukám, že má přítel fakt smůlu, že narazil na mě. Že ostatním by to žíly netrhalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 23:23

@Takco 20+

• Citovat
  • Upravit
1680
@Anonymní píše:
@ontarova.stara asi si nechci připustit, že jsem s někým takovým :(

Nechces si pripustit, ze jsi s nekym takovym? A ty ses neco vic ty hvezdo, protoze se oblikas podle sebe hezky? Ty jsi teda milujici partnerka, tady shazujes pritele, jakej je to hastrosak a o sobe tvrdis, ze vypadas lip nez ostatni. Co se vubec povysujes? Spis se divim jemu, ze te trpi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Anonymní píše:
Tak koukám, že má přítel fakt smůlu, že narazil na mě. Že ostatním by to žíly netrhalo.

Tepláky ne. Jestli ke čuně, ano. Takže místo vypisování tady a čekání na poplácání po ramenou jaký jsi elegán, tak ho radši nauč používat kartáček. A špinavé prádlo by se mělo prát doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:24

@summersun myslím si, že moje cíle sem nepatří. Všechno, co mám a co mít budu mám jen díky sobě. Na nikoho se nevážu, po nikom nic nechci. Jen se nechci cítit trapně

• Citovat
  • Upravit
27693
13.2.22 23:24
@chelsinka1988 píše:
Jestli to nevadí vedení, pak je to jeho věc. :nevim: A jestli se zakl za něj stydí, ať ho nechá jít. :nevim: Hotovo, vyřešeno. Další případ k projednání :mrgreen:

no asi tak nějak, nechápu, prostě sedí celý den na zadku a telefonuje jako co :nevim: nikdo ho nevidí tak o co jde? Hele já bych tam tepláky nosila taky, upřímně než se tam pařit, v upnutých šatičkách a rifličkách a dělat parádu nikomu tak si udělám pohodlí tam jde o hlas a né o to jak vypadám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
13.2.22 23:25
@Anonymní píše:

Hele, mně jo :mrgreen:. Protože vyladit tepláky s outfitem umí možná tak Mareš nebo Rolins.

Příspěvek upraven 13.02.22 v 23:26

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

@Markétka111 minimálně mám vyšší vzdělání. A to člověka dostane do jiné sféry lidí. I obor je úplně odlišný, kde se vyskytují jiní lidé.

• Citovat
  • Upravit
1680

@ka2ka protoze tady madam to vadi, ze ji reprezentuje takovy hastrosak. Ehm, pardon, heji partner, ktery nejspis nema ani poneti, ze se za nej jeho slecna stydi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
13.2.22 23:27
@ka2ka píše:
no asi tak nějak, nechápu, prostě sedí celý den na zadku a telefonuje jako co :nevim: nikdo ho nevidí tak o co jde? Hele já bych tam tepláky nosila taky, upřímně než se tam pařit, v upnutých šatičkách a rifličkách a dělat parádu nikomu tak si udělám pohodlí tam jde o hlas a né o to jak vypadám :think:

Ne asi. A nejlépe, aby tam byl koberec a já mohla mít jen ponožky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:27

@ka2ka a to je právě ono. Vy byste byla nadšená jaké máte pohodlí a že se Vám nepaří „kulky“. Ale jsou i lidé, mezi které patřím já, že prostě nevyjdu v teplákách ani k popelnicím. Nedělám to kvůli někomu, ale kvůli sobě. Chci sama nějak vypadat, jsem žena… Takže makeup, lodičky a šaty jsou úplně běžné. A je mi tak nejlíp

• Citovat
  • Upravit
1680
13.2.22 23:28
@Anonymní píše:
@Markétka111 minimálně mám vyšší vzdělání. A to člověka dostane do jiné sféry lidí. I obor je úplně odlišný, kde se vyskytují jiní lidé.

Povysujes se, uz jen ze tady cpes svoje vzdelani a ze vypadas lip. Jezis tak si najdi k sibe nekoho takoveho. Vyssi vzdelani tady ma dost zen co ti radi a ani jedna ti to nebude psat na potkani. (A ne neboj, opravdu ti nic nezavidim). :roll: trochu pokory. Obleceni a skola z tebe nedela neco vic nez je tvuj partner.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
@Anonymní píše:
@Markétka111 minimálně mám vyšší vzdělání. A to člověka dostane do jiné sféry lidí. I obor je úplně odlišný, kde se vyskytují jiní lidé.

8o no tak to ted jsi se projevila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Markétka111 píše:
@ka2ka protoze tady madam to vadi, ze ji reprezentuje takovy hastrosak. Ehm, pardon, heji partner, ktery nejspis nema ani poneti, ze se za nej jeho slecna stydi.

To nevadí, hlavně, že to víme my a to je důležitý  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková