Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
@ugluk začátky byly úplně jiné. Nosil košile, parfémy, žvýkačky, aby nikdy nebyl cítit dech.
Akorát s dlouhodobým vztahem to upadá. Pak už mu nedělá problém mě líbat po
Napsalas, ze se poblil na prvnim rande. On je nejak nemocny, ze tak casto bleje? ![]()
@Dlouhá punčoška me to tedy nemrzi. Povysuje se jak je vzdelana a vypada lip nez ostatni. Proc s takovym chlapem je? At ho pusi do obehu a najde si k sobe nejakyho podnikatele v obleku, kdyz je to takova kocka krasna a vzdelana ![]()
Nejde o mě. Jde o nějakou základní etiketu. To jak se člověk prezentuje. Jak vystupuje. Jsou nějaká základní pravidla, která by evidentně neznáte. Pak se ale nedivte, že narozdíl od zahraničí tady chodí lidé s pupky venku, žabkách apod. narozdíl od obleků. V zahraničí je to běžné. Tahle česká nátura je fakt děs
@Anonymní píše:
@ka2ka přesně tak. I žen neuznavam tepláky. Ani na sport nenosím tepláky.
A v čem cvicis?
@Markétka111 píše:
@Dlouhá punčoška me to tedy nemrzi. Povysuje se jak je vzdelana a vypada lip nez ostatni. Proc s takovym chlapem je? At ho pusi do obehu a najde si k sobe nejakyho podnikatele v obleku, kdyz je to takova kocka krasna a vzdelana
Já bych spis mela strach o pritele bejt ji, nejak casto bleje
to mi prijde vaznejsi, nez nejaká teplakovka
![]()
@Anonymní píše:
Nejde o mě. Jde o nějakou základní etiketu. To jak se člověk prezentuje. Jak vystupuje. Jsou nějaká základní pravidla, která by evidentně neznáte. Pak se ale nedivte, že narozdíl od zahraničí tady chodí lidé s pupky venku, žabkách apod. narozdíl od obleků. V zahraničí je to běžné. Tahle česká nátura je fakt děs
Etiketu mám vystudovanou. A dál?
@Anonymní píše:
Tak se odstehuj do zahranici a neotravuj hvezdo
![]()
@chelsinka1988 ne
se na prvním rande. Naopak, do nedávné doby se mu to vůbec nestalo. Takže na prvním rande jsem nemohla tušit, že je to člověk, který po
si nevyčiští ani zuby a půjde mezi lidi a bude chtít polibek
@Anonymní píše:
takže inteligentní, vzdělaný, úspěšný člověk se pozná podle tebe podle oblečení?