Trápí mě oblečení přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116186
13.2.22 23:37
@chelsinka1988 píše:
Z tebe? :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Anonymní píše:
@ugluk začátky byly úplně jiné. Nosil košile, parfémy, žvýkačky, aby nikdy nebyl cítit dech.
Akorát s dlouhodobým vztahem to upadá. Pak už mu nedělá problém mě líbat po :poblion:

Napsalas, ze se poblil na prvnim rande. On je nejak nemocny, ze tak casto bleje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680

@Dlouhá punčoška me to tedy nemrzi. Povysuje se jak je vzdelana a vypada lip nez ostatni. Proc s takovym chlapem je? At ho pusi do obehu a najde si k sobe nejakyho podnikatele v obleku, kdyz je to takova kocka krasna a vzdelana :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5379
13.2.22 23:38
@chelsinka1988 píše:
U tepláků v New Yorkeru :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:39

Nejde o mě. Jde o nějakou základní etiketu. To jak se člověk prezentuje. Jak vystupuje. Jsou nějaká základní pravidla, která by evidentně neznáte. Pak se ale nedivte, že narozdíl od zahraničí tady chodí lidé s pupky venku, žabkách apod. narozdíl od obleků. V zahraničí je to běžné. Tahle česká nátura je fakt děs

• Citovat
  • Upravit
5379
@Anonymní píše:
@ka2ka přesně tak. I žen neuznavam tepláky. Ani na sport nenosím tepláky.

A v čem cvicis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Markétka111 píše:
@Dlouhá punčoška me to tedy nemrzi. Povysuje se jak je vzdelana a vypada lip nez ostatni. Proc s takovym chlapem je? At ho pusi do obehu a najde si k sobe nejakyho podnikatele v obleku, kdyz je to takova kocka krasna a vzdelana :roll:

Já bych spis mela strach o pritele bejt ji, nejak casto bleje :think: to mi prijde vaznejsi, nez nejaká teplakovka :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Takco píše:
A v čem cvicis?

V koktejlkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
13.2.22 23:40
@Anonymní píše:
Nejde o mě. Jde o nějakou základní etiketu. To jak se člověk prezentuje. Jak vystupuje. Jsou nějaká základní pravidla, která by evidentně neznáte. Pak se ale nedivte, že narozdíl od zahraničí tady chodí lidé s pupky venku, žabkách apod. narozdíl od obleků. V zahraničí je to běžné. Tahle česká nátura je fakt děs

Etiketu mám vystudovanou. A dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
@Anonymní píše:
Nejde o mě. Jde o nějakou základní etiketu. To jak se člověk prezentuje. Jak vystupuje. Jsou nějaká základní pravidla, která by evidentně neznáte. Pak se ale nedivte, že narozdíl od zahraničí tady chodí lidé s pupky venku, žabkách apod. narozdíl od obleků. V zahraničí je to běžné. Tahle česká nátura je fakt děs

:lol: Tak se odstehuj do zahranici a neotravuj hvezdo :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@chelsinka1988 ne :poblion: se na prvním rande. Naopak, do nedávné doby se mu to vůbec nestalo. Takže na prvním rande jsem nemohla tušit, že je to člověk, který po :poblion: si nevyčiští ani zuby a půjde mezi lidi a bude chtít polibek

• Citovat
  • Upravit
27693
@Anonymní píše:

takže inteligentní, vzdělaný, úspěšný člověk se pozná podle tebe podle oblečení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:41

@Takco přece v soupravě na cvičení. Funkční legíny a topík

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 23:41

@ka2ka vzdělaný a úspěšný člověk by nešel mezi lidi v teplákách

• Citovat