Trápí mě oblečení přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
118917
13.2.22 23:32
@Anonymní píše:
@ka2ka přesně tak. I žen neuznavam tepláky. Ani na sport nenosím tepláky.

Zato jsi tolerantní a empatická. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:32

@roba18 on takhle nechodíval. Na začátku mě balil na košile a kytky

• Citovat
  • Upravit
20774
13.2.22 23:33
@Dlouhá punčoška píše:
Mrzí mě, že máš potřebu se navážet do zakladatelky.
Nepřipadá mi jako povyšování, když hledá radu, jak přesvědčit partnera, aby dbal na hygienu a přiměřeně se oblékal.

Tak at nam da na nej kontakt. Telepaticky to nedáme bohuzel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
13.2.22 23:33
@Anonymní píše:
@bigl neodsuzuji lidi, chraň bůh, jen mi to přišlo nevhodné vůči dané situaci.

Zavání mi to trollem. Pochybuju, že taková damicka by byla s typem v teplakach, co nedodržuje hygienu :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:34

@chelsinka1988 to, že to je v módě znamená, že to mám nosit? Mám přece vlastní styl, nemusím sledovat trendy, abych se uměla obléknout. Móda je o kreativnosti a odlišnosti.

• Citovat
  • Upravit
3562
13.2.22 23:35
@Anonymní píše:
@roba18 on takhle nechodíval. Na začátku mě balil na košile a kytky

Jj, to si vykladej kamoskam na kafíčku, ty trolle jeden :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142

Tak já ti nevím - jak jsi ho vlastně našla? Na první rande taky dorazil v teplákách a se zápachem z úst? Já se zcela povrchně přiznávám, že z mé strany už by to bylo rande poslední. Ale pokud jsi začala chodit s chlapem, co chodí všude v teplákách, nedodržuje základní hygienu, vadí ti jeho nižší vzdělání, pochybnost jeho zaměstnání (ono když řekneš práce v kanceláři, málokdo si představí call centrum)… tak teď se divíš? Jste každý úplně jinde, jeho nepředěláš, hledej mezi „sobě rovnými“.
A to jsem z těch, koho by taky iritovalo, kdyby chlap chodil v teplákách ven kamkoliv jinam než s košem nebo na sportoviště. Ač teda oblékne košili dvakrát do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Umík věř tomu nebo ne, ale přítel se :poblion: na prvním rande

• Citovat
  • Upravit
1680
@Anonymní píše:
@chelsinka1988 to, že to je v módě znamená, že to mám nosit? Mám přece vlastní styl, nemusím sledovat trendy, abych se uměla obléknout. Móda je o kreativnosti a odlišnosti.

Tady to sama uznavas. Tak proc chces menit styl sveho partnera, kdyz se mu libi tohle? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118917
@Anonymní píše:

Vždyť si nos co chceš. A nech partnera ať dělá to samé. Nejsi jeho matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
13.2.22 23:36
@Anonymní píše:

Vidis, tak tvuj chlap se nasel v tomhle stylu. A sama odsuzujes zenu v teplakovce. Jsi pekna netykavka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5442
@Anonymní píše:
@Limi123 nejsem nadšená z jeho práce, ale prý ho to baví a platí tím dluhy

Takže Ty jsi za vodou, elegantní, vzdělaná, při penězích… Máš malé sebevědomí, že jsi s člověkem, který Ti, jak chápu, nevyhovuje? V čem si rozumíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
@Anonymní píše:
@Umík věř tomu nebo ne, ale přítel se :poblion: na prvním rande

Z tebe? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
13.2.22 23:37
@Takco píše:
Takže Ty jsi za vodou, elegantní, vzdělaná, při penězích… Máš malé sebevědomí, že jsi s člověkem, který Ti, jak chápu, nevyhovuje? V čem si rozumíte?

V módě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:37

@ugluk začátky byly úplně jiné. Nosil košile, parfémy, žvýkačky, aby nikdy nebyl cítit dech.
Akorát s dlouhodobým vztahem to upadá. Pak už mu nedělá problém mě líbat po :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková