Trápí mě oblečení přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.2.22 22:30

Můžeš mu to říct, ale to je tak vše.
Buď to změní, pokud bude chtít a nebo nebude chtít a bud se smíříš ty a nebo se rozejdete.

Taky se mi líbí upraveny, hezký oblečený chlap.
Můj muž ale razí heslo, že důležité je aby se mu v tom dobře chodilo. Vysvětlovala jsem svůj pohled.
Zkoušela jsem nakupovat s ním, nakupovat sama, seděl s ním u internetu, nic. Pokud nechce, stejně to nosit nebude. Smířila jsem se, i když někdy trpím. :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:30

@Nelel12 dělá, tímto stylem jsem směřovala i konverzaci. Odpověď byla, že je to pohodlnější a ostatní to nosí. Ostatní skočí z okna a on asi taky…

Našla, ale to to nebylo takové. Na začátku vztahu nosil docela často košile a polokošile. Postupně se to začalo úplně vytrácet…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:31
@Anonymní píše:
Můžeš mu to říct, ale to je tak vše.
Buď to změní, pokud bude chtít a nebo nebude chtít a bud se smíříš ty a nebo se rozejdete.Taky se mi líbí upraveny, hezký oblečený chlap.
Můj muž ale razí heslo, že důležité je aby se mu v tom dobře chodilo. Vysvětlovala jsem svůj pohled.
Zkoušela jsem nakupovat s ním, nakupovat sama, seděl s ním u internetu, nic. Pokud nechce, stejně to nosit nebude. Smířila jsem se, i když někdy trpím. :oops:

Děkuju za názor ;)

• Citovat
  • Upravit
5378
13.2.22 22:33
@Anonymní píše:
@AnastazieB nenosila, ale jen proto, že to není společensky únosné. Tepláky se prostě na denní nošení nehodí. Ne v hlavním městě, kancelářské práci. Tepláky jsou do fitka a na doma. Kdyby byl trenér neřeknu ani půl slova, ale tohle mi přijde moc.

Vzdyť tepláky jsou teď v módě, tak jde s mladými, no. Navic kdyz to v práci nosí všichni. Tak to by tam pak vycuhoval, ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 22:34

@Takco nesdílím názor, že co je moderní, je správné. Taky nenosím džíny s dírami do opery a tenisky k tomu, protože se to nosí. Je nějaká etiketa oblékání.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:36

@Dlouhá punčoška Nebo vždycky když je mu nevolno, když se po :poblion:, tak si ani nevypláchne pusu, nebo nevyčiští zuby. Naopak, ještě se diví, že nechci pusu a a že nechci už pít z láhve, kterou mi právě sebral na napití

• Citovat
  • Upravit
4164
13.2.22 22:38
@Anonymní píše:
@Nelel12 dělá, tímto stylem jsem směřovala i konverzaci. Odpověď byla, že je to pohodlnější a ostatní to nosí. Ostatní skočí z okna a on asi taky…Našla, ale to to nebylo takové. Na začátku vztahu nosil docela často košile a polokošile. Postupně se to začalo úplně vytrácet…

Já taky zastávám názor, že je lepší být overdressed než naopak, ale pokud to nevadí jeho zaměstnavateli, hneš s tím asi těžko.
Pokud byl ex víc repre, nevzal by tě zpátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
13.2.22 22:38

Tak by mohl zvládnout aspoň džíny a tričko. To zvládají i IT :mrgreen: Já teda neznám nikoho z kanceláře, kdo by chodil v teplákách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 22:40

@Karamba2020 přesně tak, takhle to cítím taky.
Bohužel ne. Všichni jsou na stejné úrovni. Bohužel nejčastější vzdělání zaměstnanců je základní…

Děkuju za nabídku, ale nechceme se ani jeden.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 22:40

@Zuzaja což to on taky nosí, ale jakmile přijde delší směna, tepláky nesundá…

• Citovat
  • Upravit
10680
13.2.22 22:41

Hele…chlap, to je jak dítě… To si musíš vychovat, s nekterejma to jde snáz, s nekterejma hůř…prostě napůl musíš myslet za něj…aby šel včas na schůzku, aby stíhal, aby se umyl…ono to půjde, něco vytvarujes, něco ne…ale manzetove knoflíčky nejsou vše do života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
13.2.22 22:42
@Anonymní píše:
@Karamba2020 přesně tak, takhle to cítím taky.Bohužel ne. Všichni jsou na stejné úrovni. Bohužel nejčastější vzdělání zaměstnanců je základní…Děkuju za nabídku, ale nechceme se ani jeden.

Pardon, četla jsem jen letmo, měla jsem dojem, že se leze v teplákách do kanclu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 22:44

@Karamba2020 „leze“. Ale ona to není úplně klasická firma. Ona to je taková ta firma, kde jsou nekalé praktiky, naslibuji hory doly a vezmou pomalu i prvňáka.

• Citovat
  • Upravit
5378
13.2.22 22:46
@Anonymní píše:
@Karamba2020 přesně tak, takhle to cítím taky.
Bohužel ne. Všichni jsou na stejné úrovni. Bohužel nejčastější vzdělání zaměstnanců je základní…Děkuju za nabídku, ale nechceme se ani jeden.

V kanceláři základní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 22:47

@Takco jo… bohužel čistá pravda. Základní vzdělání a učňáky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie