Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:A v čem cvicis?
@ka2ka přesně tak. I žen neuznavam tepláky. Ani na sport nenosím tepláky.
@roba18 píše:
Jak a kde jste se seznámili? Přeci si damicka elegantně oblečená dobrovolně nenabrkne „teplakare“.
Mozna byla tehdy tma? ![]()
@Anonymní píše:
Nejde o mě. Jde o nějakou základní etiketu. To jak se člověk prezentuje. Jak vystupuje. Jsou nějaká základní pravidla, která by evidentně neznáte. Pak se ale nedivte, že narozdíl od zahraničí tady chodí lidé s pupky venku, žabkách apod. narozdíl od obleků. V zahraničí je to běžné. Tahle česká nátura je fakt děs
Já myslím, že bys měla najít nějaký jiný diskuzní fórum, tady nejsou uživatelky dost na výši.
@Anonymní píše:
@Takco přece v soupravě na cvičení. Funkční legíny a topík
Topík 😅 😅 pardon. Jakej je rozdíl mezi leginama a teplákama na tělo a topíkem? ![]()
Jak moc je ten vtah dlouhodobý? No tak se vrátil k přirozenosti své, přetvařovat se kvůli tobě nechce, tobě to vadí… pokud to shrnu, jak ty to prezentuješ, tak ty - vzdělaná, slušně vydělávající, se solidní prací, dbáš na hygienu a ráda se pěkně oblíkáš a vadí ti, když někdo chodí v teplákách. On s nižším vzděláním, má dluhy, zaměstnání pochybné, hygiena ho nijak netankuje, na oblečení kašle, chodit v teplákách miluje ze všeho nejvíce a rozhodně na tom nehodlá nic měnit. Myslím, že mezi vámi je mnohem víc problémů než tepláky a nemyslím, že to má jakoukoliv perspektivu. I kdybys ho dokázala z tepláků převlíknout třeba do džínů, furt bude milión věcí, co ti na něm vadí.
@Markétka111 píše:Tak se odstehuj do zahranici a neotravuj hvezdo
![]()
Na sibiř ![]()
@chelsinka1988 to ví každý blbec. Odkud pane bože jste, že neznáte základní kousky oblečení? Minimálně v tom, že to asi není funkční aha?!
Nějaká vesnice hadr ne?
@Anonymní píše:
@ka2ka vzdělaný a úspěšný člověk by nešel mezi lidi v teplákách
Ale
znam spoustu velmi chytrych a vzdelanych doktoru, kteri se dokazi rypat v mozku a chodi klidne v teplakach
hloupy pokrytec, karierista a snob ne, to je pravda.
@aiwwa píše:
Já myslím, že bys měla najít nějaký jiný diskuzní fórum, tady nejsou uživatelky dost na výši.
Jo, tak laskavě to nezkoušej a slez z toho žebřiku, na to nemáš ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka vzdělaný a úspěšný člověk by nešel mezi lidi v teplákách
ne vzdělaném a úspěšnému je to jedno protože si je jistý sám sebou a tím co zná a ví, to jen machýrek se potřebuje schovávat za obleky a vykládat jak je vzdělaný a úspěšný
@Anonymní píše:
@chelsinka1988 to ví každý blbec. Odkud pane bože jste, že neznáte základní kousky oblečení? Minimálně v tom, že to asi není funkční aha?!
Nějaká vesnice hadr ne?
Jsi vrcholový sportovec? Každej patlal si nakoupí funkční hadry, ale nedokáže je tak využít, jak jsou šité. Takže tobě postačej tepláky po starym, triko a maž do posilky ty elegantnice. Mimochodem, vzdělaný a elegantní člověk o sobě nehlásá, že takový je. Druhý by to měl “vycítit” ty etiketo. Takže jsi made in aliexpress a děláš ze sebe blbku. Chudák chlap. Ja s tebou bejt, tak taky často bleju.
@Markétka111 píše:
@chelsinka1988 tam by v tom jejim topiku a lodickach zmrzla
Aspoň by byl pokoj ![]()
Tak se dámy hezky vraťte ke svým teplákám a šátkům, nebo co se to teď na vesnicích nosí. Dejte si sklenku na to, jak jste vyhrály, jak jste chytré krásné a sebevědomé v teplákách. Je mi líto vašich chlapů, že mají doma baby v kusu podivné látky. Ale třeba se vám to vymstí. Karma je zdarma.
Tohle prostě svět neviděl, kritizovat někoho za to, že chodí dobře oblékaný.
@Anonymní píše:
Tak se dámy hezky vraťte ke svým teplákám a šátkům, nebo co se to teď na vesnicích nosí. Dejte si sklenku na to, jak jste vyhrály, jak jste chytré krásné a sebevědomé v teplákách. Je mi líto vašich chlapů, že mají doma baby v kusu podivné látky. Ale třeba se vám to vymstí. Karma je zdarma.
Tohle prostě svět neviděl, kritizovat někoho za to, že chodí dobře oblékaný.
Já nežiji ve vesnici. Jsem hezká, nosím šaty, tepláky, sexy hadry a viš jak? Podle nálady a víš co? Jsem se sebou spokojená. Takže vyfič.