Trápí mě oblečení přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5442
13.2.22 23:04
@Anonymní píše:
@ontarova.stara asi si nechci připustit, že jsem s někým takovým :(

A proč s ním jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:06

@Takco protože je to takový ten vztah, že nedokážu být s ním, ani bez něho. Já to jednou už ukončila, ale vrátila jsem se…

• Citovat
  • Upravit
20774
13.2.22 23:06
@Takco píše:
A proč s ním jsi?

Aby ho mohla oblékat. Jako holčičky panenky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.2.22 23:07
@Anonymní píše:
@Šarlota4 děkuju za názor. Někdo je takový a někdo makový. S nálepkou „extrémně povrchní“ dokážu žít :*

No evidentne dokazes zit i s horsimi vecmi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5442
13.2.22 23:08
@chelsinka1988 píše:
Aby ho mohla oblékat. Jako holčičky panenky :mrgreen:

Hele, ale někdy se to dá. :D Zakladatelko, byla jsi s ním nakupovat? Když nosil košile, tak by se k nim mohl vrátit. Nevěřím, že lidi až tak změní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:09

@Takco chodí hlavně sám a s mámou. Ale jeho máma nemá absolutně vkus. Neví, co se nosí a tak z něj dělá ještě většího hastroše.

• Citovat
  • Upravit
27879
13.2.22 23:10
@Anonymní píše:
@Takco telefonický kontakt s klienty.

hmm takže to spíš vypadá že ty si tu jeho kancelářskou práci spíš tak trošku zveličuješ, když telefunuje tak je to přeci jedno co má na sobě to není "pravá " kancelářská práce jak jsi se nám tu snažila vysvětlit na začátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.22 23:11

@ka2ka pane bože, nejde přece o to, co v kanclu dělá. Ale o to, že pracuje v hlavním městě v kanceláři. Koho by napadlo si vzít tepláky do kanclu? Tepláky jsou vyloženě oblečením na sport a rekreaci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.22 23:12

@ka2ka proč se obléká orchestr do obleku, když není pod pódiem vidět?

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
13.2.22 23:13
@Anonymní píše:
@ontarova.stara přesně na ten způsob

Tak tohle by mě asi tankovalo nejvíc. A pak samozřejmě ty hygienické návyky. S teplakama se dá žít, s chlapem v call centru, bez nějaké vize do budoucna, to asi bude horší.

• Citovat
  • Upravit
1680
13.2.22 23:17

Ses pokrytec. Nos si co chces, vypadej “lip” nez ostatni, ale necpi to druhym. Proc by se mel oblekat podle tebe? Pusobis dost namyslene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5442
13.2.22 23:17
@Anonymní píše:
@Takco chodí hlavně sám a s mámou. Ale jeho máma nemá absolutně vkus. Neví, co se nosí a tak z něj dělá ještě většího hastroše.

Kolik vám je? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
13.2.22 23:18

To že je někomu cítit z úst, to je vážně nechutné…ale v tomto případě jsou asi zásadnější problémy…zakladatelka evidentně ve skrytu duše touží po kariéře zelené vdovy s domkem u Prahy…a to jí obyčejný, spíš podprůměrný, kluk z nějakého CS asi nabídnout nemůže. Tak to vidím já. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.2.22 23:18
@Anonymní píše:
@ka2ka proč se obléká orchestr do obleku, když není pod pódiem vidět?

Protoze to patri k jejich profesi, mimo koncerty v oblecich nechodi. V dnesni mode a zvlast v HLAVNIM meste ( :lol: ) je dovoleno naprosto vse. A je to dobre, kdyz se rozhlednes, tak je kazdy jiny, je to zajimave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27879
13.2.22 23:19
@Anonymní píše:
@ka2ka pane bože, nejde přece o to, co v kanclu dělá. Ale o to, že pracuje v hlavním městě v kanceláři. Koho by napadlo si vzít tepláky do kanclu? Tepláky jsou vyloženě oblečením na sport a rekreaci.

tak na mě to působilo že dělá vrcholového manažera a chodí v teplácích :nevim: tak tam by to bylo mimo to ano ale upřímně pokud dělá v call centru tak sice to dvakrát vhodný není, ale ty k tomu máš přístup jako že se zboří svět což zase taky je docela extrém :think: hele jsou horší věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková