Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
@ontarova.stara asi si nechci připustit, že jsem s někým takovým
A proč s ním jsi?
@Takco protože je to takový ten vztah, že nedokážu být s ním, ani bez něho. Já to jednou už ukončila, ale vrátila jsem se…
@Takco píše:
A proč s ním jsi?
Aby ho mohla oblékat. Jako holčičky panenky ![]()
@Anonymní píše:
@Šarlota4 děkuju za názor. Někdo je takový a někdo makový. S nálepkou „extrémně povrchní“ dokážu žít
No evidentne dokazes zit i s horsimi vecmi ![]()
@chelsinka1988 píše:
Aby ho mohla oblékat. Jako holčičky panenky
Hele, ale někdy se to dá.
Zakladatelko, byla jsi s ním nakupovat? Když nosil košile, tak by se k nim mohl vrátit. Nevěřím, že lidi až tak změní styl.
@Takco chodí hlavně sám a s mámou. Ale jeho máma nemá absolutně vkus. Neví, co se nosí a tak z něj dělá ještě většího hastroše.
@Anonymní píše:
@Takco telefonický kontakt s klienty.
hmm takže to spíš vypadá že ty si tu jeho kancelářskou práci spíš tak trošku zveličuješ, když telefunuje tak je to přeci jedno co má na sobě to není "pravá " kancelářská práce jak jsi se nám tu snažila vysvětlit na začátku
@ka2ka pane bože, nejde přece o to, co v kanclu dělá. Ale o to, že pracuje v hlavním městě v kanceláři. Koho by napadlo si vzít tepláky do kanclu? Tepláky jsou vyloženě oblečením na sport a rekreaci.
@Anonymní píše:
@ontarova.stara přesně na ten způsob
Tak tohle by mě asi tankovalo nejvíc. A pak samozřejmě ty hygienické návyky. S teplakama se dá žít, s chlapem v call centru, bez nějaké vize do budoucna, to asi bude horší.
Ses pokrytec. Nos si co chces, vypadej “lip” nez ostatni, ale necpi to druhym. Proc by se mel oblekat podle tebe? Pusobis dost namyslene.
@Anonymní píše:
@Takco chodí hlavně sám a s mámou. Ale jeho máma nemá absolutně vkus. Neví, co se nosí a tak z něj dělá ještě většího hastroše.
Kolik vám je? ![]()
To že je někomu cítit z úst, to je vážně nechutné…ale v tomto případě jsou asi zásadnější problémy…zakladatelka evidentně ve skrytu duše touží po kariéře zelené vdovy s domkem u Prahy…a to jí obyčejný, spíš podprůměrný, kluk z nějakého CS asi nabídnout nemůže. Tak to vidím já. ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka proč se obléká orchestr do obleku, když není pod pódiem vidět?
Protoze to patri k jejich profesi, mimo koncerty v oblecich nechodi. V dnesni mode a zvlast v HLAVNIM meste (
) je dovoleno naprosto vse. A je to dobre, kdyz se rozhlednes, tak je kazdy jiny, je to zajimave.
@Anonymní píše:
@ka2ka pane bože, nejde přece o to, co v kanclu dělá. Ale o to, že pracuje v hlavním městě v kanceláři. Koho by napadlo si vzít tepláky do kanclu? Tepláky jsou vyloženě oblečením na sport a rekreaci.
tak na mě to působilo že dělá vrcholového manažera a chodí v teplácích
tak tam by to bylo mimo to ano ale upřímně pokud dělá v call centru tak sice to dvakrát vhodný není, ale ty k tomu máš přístup jako že se zboří svět což zase taky je docela extrém
hele jsou horší věci