Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky, nosíte i v tomto počasí sukně?
Doma v šatníku jich vyloženě zimních pár mám. Ale moc se mi do toho nechce
Jen když musím ples, oslava, divadlo. Jinak ne ani boty na podpatku. Zmrzla bych.
Nosím i v tomto počasí. Mám několik midi plisovaných, pod které dám vlněné punčochy, k tomu rolák nebo maxisvetr a vysoké teplé boty. Nutno dodat, že do práce jezdím autem a pracuju v kanceláři. Kdybych musela chodit delší dobu po venku, tak bych si vzala spíše kalhoty.
Já mám to samé. Myslím, že sukně je prostě elegantnějším a k nám ženám se více hodí. Ale mně je po 10 minutách venku zima. Sice pro krásu se má prý trpět, ale studený zadek mít nechci ![]()
@Alex845 píše: Více
Jsou vyteplené punčocháče se vzhledem silonek.
Já sukně nenosím ani v létě, dcera i v zimě.
Sukně, punčocháče, kozačky a kabát umí být při správné volbě mnohem hřejivější než kalhoty. Jś bych zase mrzla v riflích nebo společenských kalhotách.
@Alex845 píše: Více
Ano nosím sukně / šaty celoročně.
Teplejší punčochy, dobré teplé kozačky a delší bunda/ kabát je kolenům.
Dá se tak chodit do těch mínus pěti.
Sukně a šaty jsou o mnoho pohodlnější než kalhoty.
Kamarádka má vlněné prádlo z UK a má tak o vrstvu míň než já ![]()
Já mám zimní delší bundu, vyšší kozačky, teplejší punčochy a není mi vůbec zima. Možná kdybych měla být několik hodin venku tak bych si sukni/šaty nevzala, ale to spíše skrz pohodlnost.
Ano, nosím sukně a šaty i v zimě. Mám punčochy s příměsí merino vlny, teplé kozačky s kožíškem a kabát s vlnou. Zima mi fakt není. Ono je to jen o správných materiálech
Musim denne kvuli praci, silonky klasicke co nejsou videt, takze nosim kabat, ale mrznu asi furt, je to otravny, ale jeste jsem nedospela do bodu abych se v praci prevlekala, chodim pesky jen 15min
Paradoxně šaty a sukně nosím víc v zimě. Mám třecí stehna a potřebuju nosit punčocháče, takže si to užívám v zimě a v létě nosím vzdušné lněné kalhoty.
Nosím sukně i šaty. Pod dlouhé sukně se zatím obejdu bez silonek. K sukním a šatům ke kolenům už teda nosím slabé silonky.