Šum vysavače - neublíží?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2183
14.11.12 09:59

šum vysavače - neublíží ?

Ahoj synek 11t poslední dobou špatně spí tedy spíše usíná přez den. nemuže zabrat, protože tu lítá dvouleták a rušího. Začala jsem používat vysavač a plínku přez obličej, celkem to zabírá. Chtěla jsem se zeptat jeslti se to da aplikovat déle a často nebude mít mimčo třeba pocit, že ho tam nechám a jen zapnu vysavač?
Já z toho totiž nemám vubec dobrý pocit, ale moc jinak to nešlo. :nevim:
a ještě jeden dotaz má děsně slehlou hlavičku snažím se polohovat chodíme na rehabku, ale chci vědět zda se mu to ještě spraví třeba v pul roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
14.11.12 10:02

Zalezi, jaky to dela kraval…ale ono v brise to neni o moc lepsi :mrgreen: U vysavace bych spis nemela dobry pocit z toho, ze fouka ven roztoce a buhvico jeste, filtr nefiltr…jedine nechat za dverma, ale stejne :think:
Slehlou hlavicku ma vetsina deti, to se upravi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.11.12 10:14

Vysavač máme bezpytlíkový a máme dvě nádobky takže vždy mám po ruce čistou, kterou tam dám, ikdyž tedy stejně to fouká prach co je doma a co zustalo v hadicích ( samozřejmě uklízím, ale sterilní prostředí tu nemám :mrgreen: )je zapnutý cca dvě minutky to většinou na sklidnění stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
14.11.12 10:14

Ahoj, rozhodně bych místo vysavače použila nahrané CD, vzhledem ke spotřebě elektriky a „hnusů“, které vysavač fouká… Jestli mu to vyhovuje - neječí a nevzteká se, tak mu to určitě neublíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
14.11.12 10:16

Co si nějaký bílý šum stáhnout z netu, nebo ten vás vysavač nahrát a postet ho? Můžeš pak aspoň regulovat hlasitost.. a navíc usetris za elektriku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.11.12 10:18
@marieondatra píše:
Vysavač máme bezpytlíkový a máme dvě nádobky takže vždy mám po ruce čistou, kterou tam dám, ikdyž tedy stejně to fouká prach co je doma a co zustalo v hadicích ( samozřejmě uklízím, ale sterilní prostředí tu nemám :mrgreen: )je zapnutý cca dvě minutky to většinou na sklidnění stačí.

No jestli to mas cisty, tak je to jina, ale zas to zere proud :) Jinak o sterilni prostredi nejde, to je spis na skodu, ale ve vysavaci je dost bordel, myslim v normalnim pytlikovym. Tam se tyhle brebery mnozi jedna radost. Je neco jinyho, kdyz mas roztoce tam, kde jsou bezne, a kdyz jich je plny povetri :lol:
Dve minuty bych neresila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
14.11.12 10:20

@kokomo @Radka84 :palec: no tak to je dobrý nápad, hlavně ty hnusy to je fakt. díky a ta hlasitost taky dobrý, nějak mi to nemyslí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
14.11.12 10:26

Tak nám zabíral fen, nechala jsem ho někde mimo aby na malou nefoukal a to zabralo prakticky hned..hlavně když plakala a nedala se utišit. Pak jsem stáhla bílí šum na netu a ten taky zabíral. Teď je malé 6,5 a už to nezabírá :)) a ještě jsem slyšela že odsávání v kuchyni taky pomohlo. a pokud ten zvuk nemá přímo u hlavičky tak si myslím že je to neškodné - na naší malé to následky nezanechalo :palec:, u vysavače by mi vadilo že to ten filtr všechno nezachytí ale tomu se neubráníš ani při luxování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.11.12 10:30

Já používala fén:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
14.11.12 10:38

Používala jsem vysavač, fén, digestoř v kuchyni, nebo odsávání v koupelně - fungovalo vše:-). Dobré je ještě dítě zavinout, dát dudlík, já jsem ješte vozila v kočárku ( nehoupala), usínal do tří minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.11.12 10:47

Ja tu zrovna fucim asi hodinu, pred chvilkou jsem to vypla a hned byly oci 8o. Kvuli tomu bordelu to taky nedelam moc casto, vetsinou na youtube poustim zvuk deste, ale nejde mi to tak nahlas a to nekdy nestaci. My mame docela dost hlucnej vysavac :mrgreen:, fenu se bojim, musi se drzet.

jo jestli nekomu muze vysavac ublizit, tak to me, zacinam z toho silet, ale zitra jedeme pryc a musim balit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
14.11.12 10:48

@suik :mrgreen: A mate aspon vyluxovano? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.11.12 10:55
@suik píše:
Ja tu zrovna fucim asi hodinu, pred chvilkou jsem to vypla a hned byly oci 8o. Kvuli tomu bordelu to taky nedelam moc casto, vetsinou na youtube poustim zvuk deste, ale nejde mi to tak nahlas a to nekdy nestaci. My mame docela dost hlucnej vysavac :mrgreen:, fenu se bojim, musi se drzet.jo jestli nekomu muze vysavac ublizit, tak to me, zacinam z toho silet, ale zitra jedeme pryc a musim balit.

Nemusíš fén držet, stačí ho položit bokem na hladkou plochu, dobrý teda je, když má studené foukání.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
14.11.12 11:20

@hofka no ja jsem z toho stejne nesva, studene fouakni nema.

@asha bohuzel ne, zitra jedeme do cech, tak se snazim balit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.11.12 12:24

„luxovali“ jsme do 5m, žádné následky nepozoruju. A dělala jsem to přesně tak, že jsem zapla lux a nazdar, synovi to fakt nevadilo a díky tomuto a zavinování se naučil krásně usánat sám, aniž by se nejdřív musel vyřvat z podoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí