Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj synek 11t poslední dobou špatně spí tedy spíše usíná přez den. nemuže zabrat, protože tu lítá dvouleták a rušího. Začala jsem používat vysavač a plínku přez obličej, celkem to zabírá. Chtěla jsem se zeptat jeslti se to da aplikovat déle a často nebude mít mimčo třeba pocit, že ho tam nechám a jen zapnu vysavač?
Já z toho totiž nemám vubec dobrý pocit, ale moc jinak to nešlo. ![]()
a ještě jeden dotaz má děsně slehlou hlavičku snažím se polohovat chodíme na rehabku, ale chci vědět zda se mu to ještě spraví třeba v pul roce.
Zalezi, jaky to dela kraval…ale ono v brise to neni o moc lepsi
U vysavace bych spis nemela dobry pocit z toho, ze fouka ven roztoce a buhvico jeste, filtr nefiltr…jedine nechat za dverma, ale stejne ![]()
Slehlou hlavicku ma vetsina deti, to se upravi ![]()
Vysavač máme bezpytlíkový a máme dvě nádobky takže vždy mám po ruce čistou, kterou tam dám, ikdyž tedy stejně to fouká prach co je doma a co zustalo v hadicích ( samozřejmě uklízím, ale sterilní prostředí tu nemám
)je zapnutý cca dvě minutky to většinou na sklidnění stačí.
Ahoj, rozhodně bych místo vysavače použila nahrané CD, vzhledem ke spotřebě elektriky a „hnusů“, které vysavač fouká… Jestli mu to vyhovuje - neječí a nevzteká se, tak mu to určitě neublíží…
Co si nějaký bílý šum stáhnout z netu, nebo ten vás vysavač nahrát a postet ho? Můžeš pak aspoň regulovat hlasitost.. a navíc usetris za elektriku ![]()
@marieondatra píše:
Vysavač máme bezpytlíkový a máme dvě nádobky takže vždy mám po ruce čistou, kterou tam dám, ikdyž tedy stejně to fouká prach co je doma a co zustalo v hadicích ( samozřejmě uklízím, ale sterilní prostředí tu nemám)je zapnutý cca dvě minutky to většinou na sklidnění stačí.
No jestli to mas cisty, tak je to jina, ale zas to zere proud
Jinak o sterilni prostredi nejde, to je spis na skodu, ale ve vysavaci je dost bordel, myslim v normalnim pytlikovym. Tam se tyhle brebery mnozi jedna radost. Je neco jinyho, kdyz mas roztoce tam, kde jsou bezne, a kdyz jich je plny povetri ![]()
Dve minuty bych neresila…
@kokomo @Radka84
no tak to je dobrý nápad, hlavně ty hnusy to je fakt. díky a ta hlasitost taky dobrý, nějak mi to nemyslí ![]()
Tak nám zabíral fen, nechala jsem ho někde mimo aby na malou nefoukal a to zabralo prakticky hned..hlavně když plakala a nedala se utišit. Pak jsem stáhla bílí šum na netu a ten taky zabíral. Teď je malé 6,5 a už to nezabírá
a ještě jsem slyšela že odsávání v kuchyni taky pomohlo. a pokud ten zvuk nemá přímo u hlavičky tak si myslím že je to neškodné - na naší malé to následky nezanechalo
, u vysavače by mi vadilo že to ten filtr všechno nezachytí ale tomu se neubráníš ani při luxování.
Používala jsem vysavač, fén, digestoř v kuchyni, nebo odsávání v koupelně - fungovalo vše:-). Dobré je ještě dítě zavinout, dát dudlík, já jsem ješte vozila v kočárku ( nehoupala), usínal do tří minut.
Ja tu zrovna fucim asi hodinu, pred chvilkou jsem to vypla a hned byly oci
. Kvuli tomu bordelu to taky nedelam moc casto, vetsinou na youtube poustim zvuk deste, ale nejde mi to tak nahlas a to nekdy nestaci. My mame docela dost hlucnej vysavac
, fenu se bojim, musi se drzet.
jo jestli nekomu muze vysavac ublizit, tak to me, zacinam z toho silet, ale zitra jedeme pryc a musim balit.
@suik píše:
Ja tu zrovna fucim asi hodinu, pred chvilkou jsem to vypla a hned byly oci. Kvuli tomu bordelu to taky nedelam moc casto, vetsinou na youtube poustim zvuk deste, ale nejde mi to tak nahlas a to nekdy nestaci. My mame docela dost hlucnej vysavac
, fenu se bojim, musi se drzet.jo jestli nekomu muze vysavac ublizit, tak to me, zacinam z toho silet, ale zitra jedeme pryc a musim balit.
Nemusíš fén držet, stačí ho položit bokem na hladkou plochu, dobrý teda je, když má studené foukání.-)
@hofka no ja jsem z toho stejne nesva, studene fouakni nema.
@asha bohuzel ne, zitra jedeme do cech, tak se snazim balit.
„luxovali“ jsme do 5m, žádné následky nepozoruju. A dělala jsem to přesně tak, že jsem zapla lux a nazdar, synovi to fakt nevadilo a díky tomuto a zavinování se naučil krásně usánat sám, aniž by se nejdřív musel vyřvat z podoby…