Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Například tahle pohodová trasa: http://www.mapy.cz/#!x=13.475310&y=49.074237&z=13&t=r&q=srn%25C3%25AD&qp=10.565082_48.553245_20.291225_50.876501_6&l=16&rp=m&m=9eO64×TK5lGZe3MIIfl6ONf56NM0vH1f-GJCfZTg1×feCgYKV0gZf65fiTfdgfmNfaTf5rfYv U bývalé kaple je pramen, je to tam hezké. A kdyby to bylo moc krátké, dá se jít podél kanálu dál a dál…
A nejlepší cíl je pak cukrárna v Srní, která je vyhlášená a opravdu úžasná.
@myskalucka píše:
Stezka korunami stromu je dostupná kočárkem
vím, tam už jsme byli ![]()
Schwarzenberský plavební kanál tam se da jit prochazkou, i s kocarkem je tam i muzeum a z toho parkoviste se da jit jeste nekam, ale uz nevim jak se misto jmenovalo
A v Lipne steuka korunami stromu
@madi k pramenům Vltavy jsme dojeli po cestě s kolem a vozíkem, tudíž s kočárkem by taky měla být v pohodě dostupná…
Vodopády sv. Wolfganga u Vyššího Brodu jdou prý s kočárkem, ale osobní zkušenost budu mít až v květnu. ![]()
Byli jsme v září na puťáku - stan, batohy, kočárek. Spali jsme na těch nocovištích. Malý sám ještě moc nechodil, takže vše v pohodě sjízdné s kočárem. Poledník - Modrava - prameny Vltavy, Bučina, od pramenů na Kvildu je asfaltka. Kolem Modravy jsou ty slatě a cesty jsou asfaltové. S kočárkem naprostá jistota.
Jinak krásná procházka je z Antýglu na Turnerovu chatu… vede tam krásná cesta, my jsme tam šli taky s kočárkem… a ještě pár nápadů je tady… http://www.kudlanka.cz/index.php?…
Holky děkuji moc za tipy, proberu se tím. Můj favorit je právě ta procházka na Turnerovu chatu, ale nebyla jsem si jistá, jestli je to sjízdné s kočárky. Kdysi jsme tam byli, ale tu cestu si nějak nedovedu vybavit.
Lipno je fajn, ale je vcelku daleko od nás na jednodenní výlet a byli jsme tam loni, myslela jsem spíš oblast okolo Srní, Kvildy, Modravy…
@madi vede tam asfaltka… takže sjízdné to je… ale směrem z Antýglu… z druhé strany je myslím lesní cesta…
@Regina Hero teď na to koukám
potřebovali bychom udělat nějaké kolečko, když budeme mít výchozí bod v Antýglu, tak abychom se tam taky vrátili, pokud možno jinou cestou ![]()
@madi zadej si na mapy.cz cyklotrasy a uvidíš, že tam jsou všude cyklostezky a ty jsou úplně v pohodě sjízdné kočárkem. Třeba na tříjezerní slať, vchynicko… kanál (to je i po rovině). Možností spousta.
Ahoj, hledám tip na kratší tůru po Šumavě nebo spíš procházku s dětmi, s nějakým zajímavým cílem, dostupný kočárky.. vím akorát o Černém jezeře ze Špičáku, že se tam dobře jde, ale tam už jsme byli několikrát
Bohužel možnost krosničky ani nosítka nemáme
Co Prameny Vltavy z Kvildy?? Kdysi jsem tam byla, ale vzpomínám si na úzké dřevěné chodníčky, ke konci i schody